Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lütfen Yardım Edin

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Lütfen Yardım Edin

Öncelikle Herkeze Merhaba
    Nerden Başlıyacagımı Bilmiyorum Ama Size Cocuklugumda Yaşadıgım Olayları Anlatacağım.
    İlk Olarak 5-6 yaşımda karşı cinsle bi ilişki yaşadım ikinci olarak ise 6-7 yaşlarında
    Şu An 15 yaşındayım ama karşı cinse hiçbir ilgim bulunmuyor yinede bu olay kafama çok takılıyor kendimi suçlu hissediyorum ne yapmam gerek :tinysmile_cry_t::tinysmile_cry_t::tinysmile_cry_t ::tinysmile_cry_t:

O yaşlarda cinsel ilişki yaşamak da ne demek? Duyulmuş görülmüş şey değil...*
    Yoksa "ilişki" sözüyle kasdettiğiniz tecavüze uğramış olmak mı...?
    Eğer öyleyse neden siz suçluluk duyuyorsunuz bundan...*
    *Yoksa tecavüzcü siz miydiniz...? 5-6 yaşında...!!!:RpS_blink:
    Aynasıdır insan insanın. . !

Yorum

arkadaş kusura bakmayın yanlış oldu doğrusu:
      İlk Olarak 5-6 yaşımda kendi cinsimle bi ilişki yaşadım ikinci olarak ise 6-7 yaşlarında
      Şu An 15 yaşındayım ama kendi cinsime yani eşcinsellik eğilimim yok ama küçük yaşta yaşadığım bu olay kafama çok takılıyor suçlu hissi veriyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nickname06 View Post
        ..... bu olay kafama çok takılıyor kendimi suçlu hissediyorum ne yapmam gerek :tinysmile_cry_t::tinysmile_cry_t::tinysmile_cry_t ::tinysmile_cry_t:
        Konu az da olsa anlaşıldı... *
        Ne yapman mı gerek...? Çok basit... O olayları kafana takmayı ve bunlardan duyduğun suçluluk duygusunu bırakman gerek...
        Aynasıdır insan insanın. . !

Yorum

kardeşim o yaşlarda bunun farkında deildim naptımın ne oldnu bılmıyordum ama bunu neden niye yaptım hakkında bı fıkrım yok sonucda cocuktum

Yorum

ayrıca o yine o yaşlarda kanser oldum anne ve babam ayrıldı son bi kaç gündür bu olayı kafama takmaya basladım

Yorum

teşekkürler herhangi psikolojik bi destek almalımıyım ?

Yorum

sizinle iletişime geçebileceğim bi e posta varmı acaba

Yorum

sizinle görüşmek iletişimde kalmak isterim tabi sizde isterseniz

Yorum

acaba facebook adresiniz varmı

Yorum

konu kapatılabilir

Yorum

Başta sacmalayacağına direkt sadece gelseydin ya yavrucum
                        Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

Kradeşim 6 yaşında hemcinsinle cinsel yakınlaşman olmuş.O yaşta bu tür bir yakınlaşman olamaz.Senden büyük birisi ile mi yakınlaştın.Kandırdı mı seni.Ne oldu.Eşcinsel de değilsin.Neyse unut geçmişi.

Yorum

çok küçük yaşta yaşadıkların seni düşündüğün gibi yapmaz.gerekirse destek al.ama zaten ergen bir yaştasın geç kalmış değilsin !

Yorum

5-6 yaşındaki yakınlaşmaya ilişkiye girdim denilemez, iki cinsiyetinde birbirini o yaşta keşfetmeye calışır, normal diyemeyiz tabiki de ailenin dikkatsizliği böyle anormal duruma yol acmıştır, seni buna kim inandırdı ki :S Cocukta mastürbasyon dediğimiz olayı kasdediyor olabilirmisin?
                              Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

İşleniyor...
                              X