Merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım bundan 3 sene önce durduk yere bi anda bende ışık ve ses hassasiyeti başladı. Arabadan çıkan sesler ışıklar bende kaygı yapıyordu mide bulantısı ve terleme. bunun için Noroloji uzmanına gittim bana MS hastalığı teşhisi koydu. bende internetten araştırmalarım sonucu MS hastalığının (Allah düşmanımın başına vermesin) yaptıklarını okudum ve daha sonra her sabah kalktığımda acaba gözüm görüyor mu vucudumun biryerinde sorun varmı hafıza kaybı var mı die sürekli geçmişi düşünüordum. Tabi doktor hanımın (kendisini saygı ile anıyorum )yanlış teşhis koyduğu bir ay sonra ortaya çıktı. ve benim psikoloji alt üst olmuştu sürekli kafamla konuşuyordum uyuyamıyordum günde sadece 2 saat uyku. Kalabalık yerde Konsantre olamama herkes beynimin içinde konuşuyor düşüncesi, Sürekli ben şizofrenmiyim düşüncesi aramalar şizofreni ile ilgili yazıları, vesselam sonuçta kendimi psikiyatride buldum Anafranil 75mg ile tedaviye başladım sırası ile lustral 50,(pek fayda göremedim)
Losiran 20 mg ( aşırı uyku yaptı)
Prozac 20mg ( 6 ay boyunca herkesle kavga, aşırı sinir)
şu an 3 Hafta oldu Wellbutrin 150 başladım.
Ve sıkıntılarımdan sadece Dışarıda gezerken sıkıntı hali ve sabah kalktığım zaman sıkıntı oluyor Anafranil en iyi gelen ilaçtı hayata yeniden başlamamı sağladı fakat malüm yan etkilerinden dolayı bıraktım. Wellbutrin kullanan arkadaş varmı ve uzun sürede nadıl etki ediyor..
Losiran 20 mg ( aşırı uyku yaptı)
Prozac 20mg ( 6 ay boyunca herkesle kavga, aşırı sinir)
şu an 3 Hafta oldu Wellbutrin 150 başladım.
Ve sıkıntılarımdan sadece Dışarıda gezerken sıkıntı hali ve sabah kalktığım zaman sıkıntı oluyor Anafranil en iyi gelen ilaçtı hayata yeniden başlamamı sağladı fakat malüm yan etkilerinden dolayı bıraktım. Wellbutrin kullanan arkadaş varmı ve uzun sürede nadıl etki ediyor..
Yorum