Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dertlerinizi Paylaşın Butonun Dayanılmaz Cazibesine Yenilmek

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Dertlerinizi Paylaşın Butonun Dayanılmaz Cazibesine Yenilmek

Çok sıkıntılıyım dostlar çoooook!
    Ve en kötüsü neden sıkıldığımı, neden sıkkın olduğumu tam olarak bilmiyorum.
    Havalardan mı böyle acaba desem: Mümkün değil. Kasvetli havaları delicesine seviyorum.
    Neden bu kadar berbat hissediyorum peki? Hayatımda kesin suretle kötü giden bir şey de yok.
    Ufffffffffffff.....

Yanlış müzikte dans ediyor gibiyim.

Yanlış müzikte dans ediyor gibiyim. fazladan bir gün kitabını hatırladım :RpS_smile:

balkona çık, kalın bir hırka giy ama,hasta olma sonra.ışıkları da kapat.yarım saat ya da daha fazla balkonda otur.sadece otur öyle.soğuk havayı hisset.biraz üşü.gökyüzüne falan bak.düşüncelere dal :happy: bana iyi geliyor biraz, senin şu an içinde bulunduğun durumda olduğumda.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: $hady View Post
      Çok sıkıntılıyım dostlar çoooook!
      Ve en kötüsü neden sıkıldığımı, neden sıkkın olduğumu tam olarak bilmiyorum.
      Havalardan mı böyle acaba desem: Mümkün değil. Kasvetli havaları delicesine seviyorum.
      Neden bu kadar berbat hissediyorum peki? Hayatımda kesin suretle kötü giden bir şey de yok.
      Ufffffffffffff.....

Yanlış müzikte dans ediyor gibiyim.

Piskologlar depresyon der ama bence ait olmadığın yerdesin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tytoV View Post
        bence ait olmadığın yerdesin.
        anlamadım tytov?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kuronuma View Post
          Yanlış müzikte dans ediyor gibiyim. fazladan bir gün kitabını hatırladım :RpS_smile:

balkona çık, kalın bir hırka giy ama,hasta olma sonra.ışıkları da kapat.yarım saat ya da daha fazla balkonda otur.sadece otur öyle.soğuk havayı hisset.biraz üşü.gökyüzüne falan bak.düşüncelere dal :happy: bana iyi geliyor biraz, senin şu an içinde bulunduğun durumda olduğumda.
          güzel fikir kur... teşekkürler.

Yorum

anlamadım tytov?
            Olmak istediğin kişi değilsen bulunduğun yere ait hissetmemen gayet normal olurdu.
            Olmak istediğin kişi bol para bol kadın saygıdeğer iş vs değil.

Yorum

Hayır. İstediğim şey bu değil.
              Zaten makul derecede bu şeylere sahibim.
              Benim sıkıntım farklı bir şey.
              Tam çözümleyemiyorum malesef.

Depresyon olabilir.
              Her sabah akşam olsa da uyusam diye geçiriyorum içimden.
              Uyusam öyleki yıllar yılı, rüyalar göre göre geçirsem büyük bir zaman dilimini.

Yorum

Hayır. İstediğim şey bu değil.
                Zaten makul derecede bu şeylere sahibim.
                Benim sıkıntım farklı bir şey.
                Tam çözümleyemiyorum malesef.

Depresyon olabilir.
                Her sabah akşam olsa da uyusam diye geçiriyorum içimden.
                Uyusam öyleki yıllar yılı, rüyalar göre göre geçirsem büyük bir zaman dilimini.
                Bende bundan bahsediyorum. Bunlara ne kadar sahip olursan ol (eş dost dahi olabilir) olak istediğin yerde değilsen zamanla sıkılır ve uzaklaşırsın. Hatta uyumak istiyorsun çünkü belki uyanmazsın ve farklı bir kişi olarak devam edersin.
                Dövüş Külübünü seyrettin mi?

Yorum

evet fight club'u seyrettim.
                  konumuzla alakasını hala çözemedim.
                  çok uzun bir süredir aynı işle meşgulum.
                  bu sıkkınlık bana meyyal olalı sadece 3-5 gün oldu.

Yorum

Ordaki adam gibi bir hayatın olmasıyla alakalı. Ordaki adam hayatını ikeadan aldığı ev eşyaları olarak görüryordu. Hayatını bunun çin harcıyordu. Ailesi reklamlar yada herneyse ona bu şekilde hayatını harcaması söylüyordu. Ve kişiliğini eşyaları için ezdiriyordu. En sonunda bütün eşyalarımı tamaladım demeye yakın depresyona giriyor. Bir nevi hayatı o eşyaları tamalamak olan adam eşyaları tamamlayınca yaşama gücünü kaybediyor. Yaşadığını hala hissedebilmek için gruplara katılıyor. Ve her gece olup tekrar diriliyor.
                    Sonunda başkı altındaki gerçek kişiliği kontrolu ele alıyor ve onu olmak istediği kişi yapıyor.

Bu modern dünyada artık birçok insanın başına geliyor. Film bir sinemadan çok belgesel niteliği taşıyor bence. Ve tekrar olaylara adamlar ne güzel dovuşuyo rahatlıyo diye değilde yaptıran etkenleride bakarak izlersen eminim anlıyıcaksın.

Yorum

Gerçi 2-5 günden birşey olmaz.

Yorum

başarın sayesinde birşeyler elde etmeye bak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tytoV View Post
                          Ordaki adam gibi bir hayatın olmasıyla alakalı. Ordaki adam hayatını ikeadan aldığı ev eşyaları olarak görüryordu. Hayatını bunun çin harcıyordu. Ailesi reklamlar yada herneyse ona bu şekilde hayatını harcaması söylüyordu. Ve kişiliğini eşyaları için ezdiriyordu. En sonunda bütün eşyalarımı tamaladım demeye yakın depresyona giriyor. Bir nevi hayatı o eşyaları tamalamak olan adam eşyaları tamamlayınca yaşama gücünü kaybediyor. Yaşadığını hala hissedebilmek için gruplara katılıyor. Ve her gece olup tekrar diriliyor.
                          Sonunda başkı altındaki gerçek kişiliği kontrolu ele alıyor ve onu olmak istediği kişi yapıyor.

Bu modern dünyada artık birçok insanın başına geliyor. Film bir sinemadan çok belgesel niteliği taşıyor bence. Ve tekrar olaylara adamlar ne güzel dovuşuyo rahatlıyo diye değilde yaptıran etkenleride bakarak izlersen eminim anlıyıcaksın.
                          şimdi anladım. ama sıkıntım bu kaynaklı mı emin değilim hala.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ESİNİM
                            eşiniz uzaktamı seyahate filan mı çıktı:tinysmile_fatgrin_t
                            ya bi gitti hala ses seda yok. onu aramasam onun beni aradığı yok. sadece para sıkıntı oldu mu mail atıyor. hemen 30 bin atıyorum eft ile.

Yorum

şimdi anladım. ama sıkıntım bu kaynaklı mı emin değilim hala.
                              Günümüz yopluluklarında hemen herkes rahatsız. Ama bence çoğu insanınki bundan kaynaklı. Ait olduğu yerde bence mutlu olmayak insan yoktur.

Yorum

İşleniyor...
                              X