Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Zayıf Yönlerinizi Nasıl Gizlersiniz?..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Zayıf Yönlerinizi Nasıl Gizlersiniz?..

Arkadaşlar sosyal fobi,çekingenlik gibi zayıf yönlerinizi toplum içinde nasıl gizliyorsunuz?..

sizce insanlara karşı mesafeli mi olmak daha iyi yoksa tam tersi mi?
    :10:

Herkesle iletişim kuramıyoruz açıkcası.Bir merhabadan binlerce anlam çıkaran bir çok insan var.
    İnsan olanla herkes iletişim kurar.Fakat yürüyen bedenlerle pek anlaşamıyoruz açıkcası.
    Cins cins insanlar var etrafta tabiki bizde ayrı bir cinsiz ama.Hiç olmazsa samimi oluyoruz.Konuştuğumuz insanlar iletişim kurduğumuz insanlar genelde seçmece olur.Çünkü temiz ari insan bulmak zorlaştı.İletişim gerekli olmadıkça kurmuyoruz ki zaten toplumun çoğu böyle.
    Tohum saç bitmezse toprak utansın...

Yorum

Malesef ben bunu yapamam ,üzgünsem hemen belli olur.mutluysam ağzım kulaklarımda.ayrıca gevezeyim herkesle özel hayatımı paylaşırım.bu kötü..!!!!!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Spring_Waltz
        ben mesafeli olmayı seçiyorum, çünkü tam tersi durumda kimin ne yapacağı belli değil.
        evet mesafeli olmak bence de daha iyi,çünkü samimi ve gereğinden fazla iyi yada sıcak olunca hemen saf yerine konuluyorsnuz

Yorum

Çekingenlik ayıp değil ama sana çelme takan ayak olmaya başladıysa sorundur.İnsanlar abartılmamalı.İleşim kurmak zor değil fakat sorun sana bön bön bakmalarında...Benim mesela bir insanla konuşmama gerekçelerimden en önemlisi aynı lisanı
          paylaşmıyor olmamızdır.Sen ak dersin kara anlar.Sen ona mütavazi oldukça o Kibirlenir örnek verecek olursak.Karşıdan aslında erdem beklemekte suya atılan ok gibidir.Gerektiği kadar iletişim kurmak faydalıdır.Fazlası herşeyde olduğu gibi zarardır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Adorabella
            Ne kadar ya da nereye kadar gizlenebilir ki ? insanlarla aramıza mesafe koyarak işi dahada zorlaştırırız, iyi olmak iyice güçleşir..tam tersi yakınlaşıp,insanlarla olan ilişkilerimizi kuvvetlendirerek yenebiliriz bu durumu.
            haklısın ama ben bu dediğini çok denedim bu sefer de farklı sorunlar çıkıyor galiba en iyisi orta yolu bulmak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: spring_waltz
              anlattıklarının sana dedikodu olarak geri dönme olasılığı % 99.7 , kendini bir noktada frenlemeni öneririm. Günümüz insanının ağzı torba değil çünki.
              kesinlikle öyle oluyor bende tanımadıklarıma anlatıyorum:

Yorum

arkadaşlar hepinize yorumlarınız için çok teşekkürler

Yorum

arkadaşlar birde şöyle birşey var çok sıcak kanlı yada fazla güler yüzlü olursanız hemen saf yerine koyuyor insanlar..zaman kötü benim sorunum da mesafeli olmaya çalışıyorum ama yok şu çenem durmuyor sürekli yakın,içten haldeyim insanlarla

Yorum

Orjinal yazı sahibi: panik View Post
                    Malesef ben bunu yapamam ,üzgünsem hemen belli olur.mutluysam ağzım kulaklarımda.ayrıca gevezeyim herkesle özel hayatımı paylaşırım.bu kötü..!!!!!!
                    o gevezelik bende de var ve hakkaten kötü

Yorum

Mesafe her zaman iyidir ama herşeyin bir sınırı var. insanlarla ne çok samimi olun nede fazla mesafeli bu dengeyi tutturmanız lazım.. fazla samimi olduğunuzda insanlar ne dediklerini bilmiyor çünkü..çoğu saygıyı unutuyor o zaman ve üzüyor.
                      çok doğru söylüyorsun

Yorum

bir amaç olur iletişimde.Toplum dinamikleri değişti artık.Herkes birbirinden kaçar oldu.Gerekli olmadıkça kalabalık şehirlerde kimse tanımadığı ile iletişim kurmak istemiyor.Evde işyerinde de tanıdığımız insanlarla bile kolay kolay aynı dili paylaşamıyoruz ki zaten.İnsanları hafife almamak lazım ama büyütmemekte lazım.Gerektiği yerde ve zamanda tebessüm etmesini bilen üç beş lafı bir araya getirip konuşmasın beceren insanlar herkesle kolayca iletişim kurabilir.

Yorum

Ne gibi sorunlar mesela?
                          hemen bir saf yerine konulma oluyor..mesela iş yaşamında hemen fazladan iş yüklemeye çalışılıyor..özel yaşamda da istemediğin sıkıntılarla karşılaşabiliyorsun.

Yorum

Sıcak kanlı olduğun kadar,sert'de olabileceğini bir kerede olsun göster..tavrını koyarsan insanlar daha dikkatli olurlar seninle konuşurken =)
                            haklısın ama birde şöyle birşey var..hep sıcak kanlı olan bir insan azda olsa sert yanını gösterse bile karşıdaki onu hemen alıngan yada bazen deli muamelesi yapabiliyor.çünkü hep güleryüzlü sıcak görmeye alışıyor
                            ben de herşeye muhalefetmişim gibi oldu ama durum gerçekten böyle

Yorum

Orjinal yazı sahibi: handakiyolcu View Post
                              bir amaç olur iletişimde.Toplum dinamikleri değişti artık.Herkes birbirinden kaçar oldu.Gerekli olmadıkça kalabalık şehirlerde kimse tanımadığı ile iletişim kurmak istemiyor.Evde işyerinde de tanıdığımız insanlarla bile kolay kolay aynı dili paylaşamıyoruz ki zaten.İnsanları hafife almamak lazım ama büyütmemekte lazım.Gerektiği yerde ve zamanda tebessüm etmesini bilen üç beş lafı bir araya getirip konuşmasın beceren insanlar herkesle kolayca iletişim kurabilir.
                              çok haklısın.

Yorum

İşleniyor...
                              X