Duyuru

Collapse
No announcement yet.

haklımıyım,haksızmıyım :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• haklımıyım,haksızmıyım :(

merhaba aslında bu başlık bana uygun geldiği için yazdım.siz karar verin.babam, annem bir anda değiştiler.nedenini biliyorum ama kendime yediremiyorum çok ağrıma gidiyor.ben anlatayım siz yorum yapın ben mi haklıyım yoksa onlarmı.iş yerimiz var babam iş bulamadığından yanımıza gelip gidiyodu sözde yardım amaçlıydı.eşim kendine yediremeyip babamı aylığa bağladı.olmaz dedi çalışıyosa hakkını almalı dedi ve ay sonu maaşını verdi.babamlar yeni tv aldılar eskiside bi kenarda duruyodu babama kullanmıyosan ver iş yerinde izleriz dedi.tamam al dedi sonrasında laf yapmaya başladı tvnin parasını istedi.eşim bişey demeden verdi.iş yerinde ise herşeye karışıyodu elemanlara bile. tabi eşim babamız diye yine bişey demiyordu.tabi bu arada annem hergün bize gelip gidiyodu.günde 50 kere tlf açardı gelmediği anlarda napıyosun diye saat başı arardı.neyse biz çalıştığımız fabrikadan bi çek aldık 20 bin liralık işyeri bu borçlarımız var doğal olarak eşim önce kırdırmak istemedi ama ödemelerin günü gelince mecbur kaldı bozdurdu tanıdığa bozdurduk 10 lirayı aldık yarısınıda sonra ödeyecek neyse borçları ödedik. bu arada duydukki üvey abim cezaevine girmiş.bana eşime babama anneme kardeşime ana avrat söven senelerdir kimseyle konusmayan kişi. daha düne kadar defalarca ceza evine girmesine rağmen umurunda olmayan babamın nedense bi anda umrunda oldu.eşime duyurmaya başladı 2 bin lira lazım oğlanı çıkarıcam diye.bu arada babamdan kredi kartındanda para çekmiştik ama faiziyle ödedik buda bu olaylar olmadan bi hafta önceydi ödendi kapandı.kalan para babama elden verildi.neyse eşim sana lazımsa bulur veririm ama ona veremem dedi.babamda inat etti parayı oğlna yatırıp çıkarıcam dedi.aslında eşimin bulmaya gücü yok ama bi şekilde bulur verirdi biliyorum olmadı çeki bozdurduğu adamdan alırdı ama babam öyle deyince pek oralı olmadı.bu arada babam bide işyerine teyip getirmişti dinlemek için yani sözde bize vermişti.neyse bu 2-3 gün böyle devam etti. bu arada annem emekli oldu 2550 tl para almış babamada 1500 aldım demiş tabi o parayla abimi çıkarmak olmaz. neden!çünki annem vermez.annem maaşı aldığı günden itibaren ne aradı ne sordu nede evime geldi hergün para veren ben evde eksiği olsa alan ben o günden beri ses yok. babamsa 2 hafta önce teyibi almış işyerinden ben bi daha gelmem demiş gitmiş tabi benim haberim yok bize surat yapmış.gittiğinin ertesi günü tlf açmış kartımın parası eksik 700 tl yatırın çabuk dedi.tabi ben şok.yatırdık ya dedim yok dedi neyse buda o akşamısı anlaşıldı yatırıldığı bizden yük kalktı yani ama bi surat gidiyo.şimdi söyleyin bana ben daha ne evlerine gidip nede tlf açıp tek kelime etmedim.anneme emekli oldun aramıyosun yada babama ne o oğlun düne kadar yoktu bi anda bizi sildin oğlun oldu diye.ama içim içimi yiyor ne arıyolar ne soruyolar ya hergün bizdelerdi çıkmazlardı ne evden ne iş yerinden bi anda neden böyle yaptılar.beni neden arada yok ettiler.ya ben onlara ne yaptım yada eşim ne yaptı.allah aşkına bizmi haksızız yoksa onlarmı ya bi cvp yazında anlayayım bunalıma girdim artık panik ataktan yeni kurtulmuşken böyle tekrar tekrar itiyolar insanı.HAKSIZMIYIM!
    Derdimi dinledim,Derdimden iğrendim.....Onun derdini gördüm,Derdime imrendim...Düne, Bugüne, Yarına HAMD OLSUN!!!!!!!

Orjinal yazı sahibi: arzuş View Post
    merhaba aslında bu başlık bana uygun geldiği için yazdım.siz karar verin.babam, annem bir anda değiştiler.nedenini biliyorum ama kendime yediremiyorum çok ağrıma gidiyor.ben anlatayım siz yorum yapın ben mi haklıyım yoksa onlarmı.iş yerimiz var babam iş bulamadığından yanımıza gelip gidiyodu sözde yardım amaçlıydı.eşim kendine yediremeyip babamı aylığa bağladı.olmaz dedi çalışıyosa hakkını almalı dedi ve ay sonu maaşını verdi.babamlar yeni tv aldılar eskiside bi kenarda duruyodu babama kullanmıyosan ver iş yerinde izleriz dedi.tamam al dedi sonrasında laf yapmaya başladı tvnin parasını istedi.eşim bişey demeden verdi.iş yerinde ise herşeye karışıyodu elemanlara bile. tabi eşim babamız diye yine bişey demiyordu.tabi bu arada annem hergün bize gelip gidiyodu.günde 50 kere tlf açardı gelmediği anlarda napıyosun diye saat başı arardı.neyse biz çalıştığımız fabrikadan bi çek aldık 20 bin liralık işyeri bu borçlarımız var doğal olarak eşim önce kırdırmak istemedi ama ödemelerin günü gelince mecbur kaldı bozdurdu tanıdığa bozdurduk 10 lirayı aldık yarısınıda sonra ödeyecek neyse borçları ödedik. bu arada duydukki üvey abim cezaevine girmiş.bana eşime babama anneme kardeşime ana avrat söven senelerdir kimseyle konusmayan kişi. daha düne kadar defalarca ceza evine girmesine rağmen umurunda olmayan babamın nedense bi anda umrunda oldu.eşime duyurmaya başladı 2 bin lira lazım oğlanı çıkarıcam diye.bu arada babamdan kredi kartındanda para çekmiştik ama faiziyle ödedik buda bu olaylar olmadan bi hafta önceydi ödendi kapandı.kalan para babama elden verildi.neyse eşim sana lazımsa bulur veririm ama ona veremem dedi.babamda inat etti parayı oğlna yatırıp çıkarıcam dedi.aslında eşimin bulmaya gücü yok ama bi şekilde bulur verirdi biliyorum olmadı çeki bozdurduğu adamdan alırdı ama babam öyle deyince pek oralı olmadı.bu arada babam bide işyerine teyip getirmişti dinlemek için yani sözde bize vermişti.neyse bu 2-3 gün böyle devam etti. bu arada annem emekli oldu 2550 tl para almış babamada 1500 aldım demiş tabi o parayla abimi çıkarmak olmaz. neden!çünki annem vermez.annem maaşı aldığı günden itibaren ne aradı ne sordu nede evime geldi hergün para veren ben evde eksiği olsa alan ben o günden beri ses yok. babamsa 2 hafta önce teyibi almış işyerinden ben bi daha gelmem demiş gitmiş tabi benim haberim yok bize surat yapmış.gittiğinin ertesi günü tlf açmış kartımın parası eksik 700 tl yatırın çabuk dedi.tabi ben şok.yatırdık ya dedim yok dedi neyse buda o akşamısı anlaşıldı yatırıldığı bizden yük kalktı yani ama bi surat gidiyo.şimdi söyleyin bana ben daha ne evlerine gidip nede tlf açıp tek kelime etmedim.anneme emekli oldun aramıyosun yada babama ne o oğlun düne kadar yoktu bi anda bizi sildin oğlun oldu diye.ama içim içimi yiyor ne arıyolar ne soruyolar ya hergün bizdelerdi çıkmazlardı ne evden ne iş yerinden bi anda neden böyle yaptılar.beni neden arada yok ettiler.ya ben onlara ne yaptım yada eşim ne yaptı.allah aşkına bizmi haksızız yoksa onlarmı ya bi cvp yazında anlayayım bunalıma girdim artık panik ataktan yeni kurtulmuşken böyle tekrar tekrar itiyolar insanı.HAKSIZMIYIM!
    Haksiz degilsiniz, anne-baba`niz biraz daha dusunceli olabilirlerdi, esinizde bir hata goremedim anlattiklarinizdan, sizde de ayni sekilde, sabir gosterin, onlar aramiyorsa siz arayin, evlat ile anne-baba arasinda paradan dolayi sorun olmamali, bana ilginc geliyor bunlar, uzulmeyin.
    so you're saying there's a chance ?

Yorum

haklısın zamana bırak üstünden biraz geçsin. kaygı ve öfke ile onlarla iletişim kurma sakin ve olumlu olman hayrına olur... siz gerekeni yapmışsınz öyle damat daha nerde bulurlar hatalarını anlayacaklardır umarım.

KuzuZade
      Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
      BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
      Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: defiance View Post
        Haksiz degilsiniz, anne-baba`niz biraz daha dusunceli olabilirlerdi, esinizde bir hata goremedim anlattiklarinizdan, sizde de ayni sekilde, sabir gosterin, onlar aramiyorsa siz arayin, evlat ile anne-baba arasinda paradan dolayi sorun olmamali, bana ilginc geliyor bunlar, uzulmeyin.
        normal zamanlardada ben aramıyordumki buna fırsat vermiyolardı.şimdi neden arayayım çocuklarım için bile babam bu eve gelmesinler demişken,nasıl arayayım biliyorum ararsam içimdekileri söyleyeceğim bu seferde kalpleri kırılacak işte böyle insanı bunalıma sokuyolar
        Derdimi dinledim,Derdimden iğrendim.....Onun derdini gördüm,Derdime imrendim...Düne, Bugüne, Yarına HAMD OLSUN!!!!!!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
          haklısın zamana bırak üstünden biraz geçsin. kaygı ve öfke ile onlarla iletişim kurma sakin ve olumlu olman hayrına olur... siz gerekeni yapmışsınz öyle damat daha nerde bulurlar hatalarını anlayacaklardır umarım.
          zaten allaha havale ettim ben hatalarını anlayacaklar ama arada olan bana oluyor.ben üzülüp yıpranıyorum bu konuda çocuklarımın suçu ne onları neden istemiyo bunu anlamış değilim ve bu beni dahada bunaltıyo iyileştim bitti derken böyle hastalığa itiyolar insanı

Yorum

bence böylesi daha hayırlı olmuş, nekadar annen babanda olsa bi miktar mesafe olmalı
            "-Çıkmaz o yol"
            diye uyaranlar...
            ben yürümeyi seviyorum
            anlamıyorlar.

alıntı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Adorabella
              O kadar cümlenin içinden ben neye takıldım biliyor musunuz ? Annenizin oğlu için para yardımı etmemesine..
              Sizin ve eşinizin bir hatası yok üzülmeyin,zamanla düzelir herşey umarım.
              üvey oğlu bize gelince verinde çıksın diyen kendisi para vermeyende kendisi hayır üvey ablamda evli onun öz kardeşi neden ona yüklenmiyoda bize yükleniyolar bunuda anlamıyorum durumu benden çok çok ii yazık ya valla onlar için verdiğim emek mücadeleye yazık diyorum ben sadece

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ((ÖzgüR)) View Post
                bence böylesi daha hayırlı olmuş, nekadar annen babanda olsa bi miktar mesafe olmalı
                zaten mesafem vardı onlar geldi semt değiştirip yanıma taşındılar ben uzaklaştım onlar yaklaştı sonuç bu işte.

Yorum

Sizin ailenizi kırmayacağınızı biliyorlar sanırım, anladığım kadarıyla eşiniz ve siz hayır kelimesini pek kullanmamışsınız ailenize karşı ondan böyle olmuş olabilir.. kötü bir durum tabi ama sonuçta anne,baba işte napılabilir ki bilmiyorum..
                  eşim nefret eder karşısındaki insana hayır demeye. cebinde 1 lirası olsa onu isteseler çıkarır verir.ama bazen yaranılmıyo işte ben bunu ona anlatamıyorum.aslında sileyim ailemi diyorum uzaklaşıp gideyim konuşmayayım diyorum ama hakları var üstümde anne baba hakkıyla gitmek istemiyorum. böylede yapınca çok zoruma gidiyo isyan ettiriyolar beni yaşama hayata herşeye

Yorum

Böyle durumları etrafımdada görüyorum yalnız değilsiniz emin olun..sizin artık bir aileniz var eşiniz ve çocuklarınız sorumluluklarınız var .. belki eşinizde bu durumdan çok rahatsız ama siz üzülmeyin diye bişey diyemiyordur sonuçta onlar sizin anne ve babanız ya da kabaca katlanıyordur diyeyim.. bazen çok acı ki aileler insanların boşanmalarına bile neden olabiliyor..aslında uzaklaşmak en mantıklısı daha huzurlu olursunuz ama yine haberleşirsiniz her zaman.. onlarında gönüllerinin kırılmayacağı bi şekilde tabi.
                    ben diyorum ya zaten uzaktım onlar geldi taşındı yakınımıza ben normalde evlerine gitmiyorum zaten sürekli onlar geliyodu eşim inanın allaha bayramda gitmiştir oturmaya onlar devamlı bizdeydi ailem için zaten yuvamı yıkmam bunu asla yapmam çocuklarım var ve eşimle birbirimizi çok seviyoruz böyle bişey konu bile olmaz aramızda aman ya ne bileyim bunalttılar iice taşınmayı düşünüyorum zaten eşimle konuşucam bu akşam uzaklaşalım.ne kadar uzak okadar ii

Yorum

Orjinal yazı sahibi: psikolojik deli
                      bence sizin iyi niyetinizden yararlanmaya çalışıyorlar,anlattıklarınız kadarıyla ben size hak verdim,ve anladığım kadarıyla sağlık açısından bir problemleri yok,maddi açıdanda emekli maaşları ile pek kimseye muhtaç olmayacaklarını düşünüyorum,tüm bu sebeplerden dolayı,onlara daha fazla taviz vermeyin.
                      ewet şuanda hiç ihtiyaçları yok ikiside emekli kardeşimde çalışıyo nedense yinede geçinemiyolar.hep dert yanıyolar huymu edinmişler nedir anlayamadımki :RpS_confused:

Yorum

Anladım.. evet mantıklı taşınma konusu, dediğim gibi daha huzurlu olacağınız kesin..herşey yoluna girer umarım =)
                        benim allaha şükür annemle babamdan başka sıkıntım yok sürekli onlar bunaltıyo saolsunlar kırmayalım dediğimiz için oluyo işte kırarsak vicdan azbı çekeriz diyoruz eşimle ama nafile zorluyolar

Yorum

ya kırmıycaksın ve eşinin çocuklarının parasını onlar yiyicek,yada kırıcaksın 2 hafta sinir stres yapıcaksın kendine ama daha sonra kafan rahat onlardan kurtulmuş normal bişekilde hayatına devam ediceksin.seç bakalım çok basit aslında
                          içindeki öküz e oha de.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: teknik literatür View Post
                            ya kırmıycaksın ve eşinin çocuklarının parasını onlar yiyicek,yada kırıcaksın 2 hafta sinir stres yapıcaksın kendine ama daha sonra kafan rahat onlardan kurtulmuş normal bişekilde hayatına devam ediceksin.seç bakalım çok basit aslında
                            tabiki çocuklarım ve eşim onlardan asla vazgeçmem.o zaman tek seçenek onları kırmakmı ya üstümde olan hakları nolcak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: psikolojik deli
                              şu an senin için önemli olan,evliliğin,eşin ve çocukların.onlar hak-hukuk düşünseydi size karşı bu şekilde davranmazlardı.farkındayım her ne olursa olsun ama yinede onlar sizin anne-babanız ama onlarda bunun bilincinde olacaklar,başkalarını aileleri,evlatlarını mutlu olması için ne fedakarlıklar yapıyorlar,hatta maddi olarak bile onlar yardımcı olmaya çalışırken,sizinkiler muhtaç olmadıkları halde,sizi sessiz buldukları için sürekli sömürmeye çalışıyorlar.unutmayın sizde evlisiniz ve bir annesiniz,sizinde sorumlu olduğunuz kişiler var.
                              haklısınız

Yorum

İşleniyor...
                              X