Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çok unutkanım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• çok unutkanım

gittiğim yerde anahtarlarımı kalemimi telefonumu unutuyorum, unutmasam bile bişey unutmuşum düşüncesi her an yanımda, elim cebime bi girip bi çıkıyo, ne olacak benim bu halim, varmı benim gibi olan
    "-Çıkmaz o yol"
    diye uyaranlar...
    ben yürümeyi seviyorum
    anlamıyorlar.

alıntı

Ben ben,sırf bu yüzden yurtta falan kalmak istemiyorum,nitekim her hafta kalemim kaybolurdu mutlaka...ve ayda bir kere de cep telefonum kaybolurdu,herkes telefonumun markasını ezberlemişti artık,bulan bana getiriyordu...bende de çok var...
    Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

antidepresanlar ,triod ,b12 eksikliği ve çok fazla tv izlemek unutkanlığı arttırıyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tutunamayan_90 View Post
        Ben ben,sırf bu yüzden yurtta falan kalmak istemiyorum,nitekim her hafta kalemim kaybolurdu mutlaka...ve ayda bir kere de cep telefonum kaybolurdu,herkes telefonumun markasını ezberlemişti artık,bulan bana getiriyordu...bende de çok var...
        benimde iş yerinde ben çıkarken bi arkadaş telimi getirir diğeri anahtarımı hatırlatır, bi başkası çantamdakileri ezberlemiştir,
        "-Çıkmaz o yol"
        diye uyaranlar...
        ben yürümeyi seviyorum
        anlamıyorlar.

alıntı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: panik View Post
          antidepresanlar ,triod ,b12 eksikliği ve çok fazla tv izlemek unutkanlığı arttırıyor.
          anti depresan kullanmıyorum tv de pek fazla izlemem b12 olabilir belki ama bukadarda olmaz
          "-Çıkmaz o yol"
          diye uyaranlar...
          ben yürümeyi seviyorum
          anlamıyorlar.

alıntı

Yorum

kafanın çok megul olmasından da kaynaklanır unutkanlık.

Yorum

Ben de çok unutkanım. Bu akşam otobüste dalmışım, 3-4 durak fazla gittim. Buzlu, karlı havada eve kadar 15 dk yürüdüm. Gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum.
              Okbden dolayı dalgınlık var, dalgınlık unutkanlığı tetikliyor.
              Her şey güzel olacak...

Yorum

bazende insanlar önemsemedikleri veyahut yapmak istemedikleri şeyi beyin arkaya atarmış.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: panik View Post
                  bazende insanlar önemsemedikleri veyahut yapmak istemedikleri şeyi beyin arkaya atarmış.

ben atmıyorum
                  "-Çıkmaz o yol"
                  diye uyaranlar...
                  ben yürümeyi seviyorum
                  anlamıyorlar.

alıntı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ((ÖzgüR)) View Post
                    gittiğim yerde anahtarlarımı kalemimi telefonumu unutuyorum, unutmasam bile bişey unutmuşum düşüncesi her an yanımda, elim cebime bi girip bi çıkıyo, ne olacak benim bu halim, varmı benim gibi olan
                    ben de tam tersiyim işe bak şimdi fil hafızası derler ya hani insanların saçma sapan sözlerini, mimiklerini, doğum günlerini bile unutmuyorum gel hafızamın birazını paylaşayım seninle

Yorum

Bendede var aynı sorun , kimliğimi bir senede iki kere, kredi kartımı 2 kere , cüzdanımı bir kere kaybettim
                      3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ((ÖzgüR)) View Post
                        anti depresan kullanmıyorum tv de pek fazla izlemem b12 olabilir belki ama bukadarda olmaz
                        şakak lobları etkinliği azalmışsa unutkanlık artar genelde şakak lobları dengeleyici ilaçlar var onlardan kullanmak unutkanlıkla birlikte bir çok belirtiyi ortadan kaldırabilir ... doktorunuza başvurunuz
                        ama size pratik çözümler sunayım...
                        sevdiğiniz şarkıları söyleyin
                        şarkılara eşlik edin
                        klasik müzik dinleyin ( mozart )
                        günlük beş dakika ağzınız kapalı ımmmmmm sesini çıkarın
                        dans edin her türlüsü farketmez ritimli hareketler şakak loblarınızı harekete geçirir
                        sanatsal uğraşı bulun kendinize ( resim yapmak , şiir yazmak vs. )
                        gibi gibi...

KuzuZade
                        Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                        BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                        Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Bendede başladı spn günlerde ama o kadar etkilemiyor hayatımı.

Yorum

İşleniyor...
                          X