gittiğim yerde anahtarlarımı kalemimi telefonumu unutuyorum, unutmasam bile bişey unutmuşum düşüncesi her an yanımda, elim cebime bi girip bi çıkıyo, ne olacak benim bu halim, varmı benim gibi olan
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
çok unutkanım
Collapse
X
-
Ben ben,sırf bu yüzden yurtta falan kalmak istemiyorum,nitekim her hafta kalemim kaybolurdu mutlaka...ve ayda bir kere de cep telefonum kaybolurdu,herkes telefonumun markasını ezberlemişti artık,bulan bana getiriyordu...bende de çok var...Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.
-
benimde iş yerinde ben çıkarken bi arkadaş telimi getirir diğeri anahtarımı hatırlatır, bi başkası çantamdakileri ezberlemiştir,Orjinal yazı sahibi: tutunamayan_90 View PostBen ben,sırf bu yüzden yurtta falan kalmak istemiyorum,nitekim her hafta kalemim kaybolurdu mutlaka...ve ayda bir kere de cep telefonum kaybolurdu,herkes telefonumun markasını ezberlemişti artık,bulan bana getiriyordu...bende de çok var..."-Çıkmaz o yol"
diye uyaranlar...
ben yürümeyi seviyorum
anlamıyorlar.
alıntı
Yorum
-
anti depresan kullanmıyorum tv de pek fazla izlemem b12 olabilir belki ama bukadarda olmazOrjinal yazı sahibi: panik View Postantidepresanlar ,triod ,b12 eksikliği ve çok fazla tv izlemek unutkanlığı arttırıyor."-Çıkmaz o yol"
diye uyaranlar...
ben yürümeyi seviyorum
anlamıyorlar.
alıntı
Yorum
-
ben de tam tersiyim işe bak şimdiOrjinal yazı sahibi: ((ÖzgüR)) View Postgittiğim yerde anahtarlarımı kalemimi telefonumu unutuyorum, unutmasam bile bişey unutmuşum düşüncesi her an yanımda, elim cebime bi girip bi çıkıyo, ne olacak benim bu halim, varmı benim gibi olan
fil hafızası derler ya hani insanların saçma sapan sözlerini, mimiklerini, doğum günlerini bile unutmuyorum gel hafızamın birazını paylaşayım seninle
Yorum
-
şakak lobları etkinliği azalmışsa unutkanlık artar geneldeOrjinal yazı sahibi: ((ÖzgüR)) View Postanti depresan kullanmıyorum tv de pek fazla izlemem b12 olabilir belki ama bukadarda olmaz
şakak lobları dengeleyici ilaçlar var onlardan kullanmak unutkanlıkla birlikte bir çok belirtiyi ortadan kaldırabilir ... doktorunuza başvurunuz 
ama size pratik çözümler sunayım...
sevdiğiniz şarkıları söyleyin
şarkılara eşlik edin
klasik müzik dinleyin ( mozart )
günlük beş dakika ağzınız kapalı ımmmmmm sesini çıkarın
dans edin her türlüsü farketmez ritimli hareketler şakak loblarınızı harekete geçirir
sanatsal uğraşı bulun kendinize ( resim yapmak , şiir yazmak vs. )
gibi gibi...

KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum

Yorum