Duyuru

Collapse
No announcement yet.

birşey diyecektim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• birşey diyecektim

ne saçmalıyon be.. delimisin, sende salaklık var mı...... bu gibi yada buna benzer laflar duyduğumda karşımdaki kişiye çok kötü bi tavır takınabiliyorum hata ağır sözler hakaretler.. özelliklede o buna benzer sözlere yapınca yani dewam edince dahada ateşleniyorum ya benim alttan almam lazım ya onun.. ama hiç olmadık yerde birisyle oluyor bu, sonuç mu.. arkadaş olacak ve-veya tanışacakken bile herşey bitiyor.. sanalda da yapıyorum bunu reelde de.. ama düşündüğüm taraf hep yıkıcı yada bunu başlatan sorunu olan sorun yaratan benmiyim..
    sonucu çok ağır ve hüsranla biten kavgaları sözleri ayrılıkları yaratan..
    bazen arkadaşımın olmamasını annem buna bağlıyor.. sen kötüsün, dilin sivri diyor.. karşı taraf iyi aile cocuğumu.. gibi cevaplar benden... diye konuşmalarımız oluyor bazen..
    bugün böle bi olay yaşadım.. vala peşine bile düştüm bide sinirleniyorum elimde olmadan kendimi tatmin etmeyen cevaplar veriyorum verdğimi düşünüp (o anda tabiki) ya söylüyorum yüzüne bi daha yada sanaldansa bi şekilde bulup onu ona söylüyorum..
    ilginç ve belkide gereksiz çok abuk sabuk birşey.. yaşanması bile yanlış ama oluyo ki, genelde de herkezin yaşadığı yaşayabileceği bi durum..
    öleki bi sözden kızıp alıp insanlara silah çeviren insanlar var.. sonu cinayetle biten olaylar.. ki demekki konuşma şekli çok önemli ya sen suçlu oluyon ya karşı taraf.. ama çoğunlukla bi tara takmıyor bi taraf kaybettğini düşünüyor ya da durumu düzeltmeye çalışıyor ve kişiye özgü durumlar belkide karşındaki insan daha olgun biri olsa anlayışlı kötü giden bir konuşma bile olsa sonunda düzeliyor ama iki tarafda laf sokmaya çalışıyorsa durum düzelmez düzelmiyoda..
    lakin çok fena biriyim bende. geçen bi abla bana zanndersem sen aşırı hassasın dedi
    oysaki hiç salla geç arkadaş ne takıyon
    şu takmayan adamlara öle imreniyorum ki...
    bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

..............
    Last edited by stolz; 22-08-2013, 08:40 PM.

Yorum

sende benim gibisin o zaman manik depresyon

KuzuZade
      Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
      BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
      Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Sosyal Fobiyle kucak kucağa yaşadığım günlerde ben de böyleydim.
        Şimdi ise söylediklerine pişman ediyorum onları söylediklerine...
        Bunu eskiden onlar gibi onlara söverek yapardım bunu...
        Şimdi ise kendim gibi onları severek yapıyorum...
        Sövgü yerine sevgi...
        İyi iş çıkarıyor...
        Tavsiye ederim...
        Aynasıdır insan insanın. . !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
          sende benim gibisin o zaman manik depresyon
          amanın depresyon mu.. hahh zaten bi o eksikti.. oda olsunda hastane işlermizi sıraya koyalım

ama ben haklıyım yaaaa
          karşiıma geçmiş: ne saçmalıyon be.
          snn anlama kapasiten yoksa ben naapim. salak dedim..
          sen kimsin ya!! asker arkdaşım mı diyor bana
          sen kimsin sınıf arkadaşım mı bana saçmalıyon diye hitap ediyon.. )
          .....
          işde böle olursa ve dewam ederse bitiyor herşey..
          bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: saf_ak View Post
            Sosyal Fobiyle kucak kucağa yaşadığım günlerde ben de böyleydim.
            Şimdi ise söylediklerine pişman ediyorum onları söylediklerine...
            Bunu eskiden onlar gibi onlara söverek yapardım bunu...
            Şimdi ise kendim gibi onları severek yapıyorum...
            Sövgü yerine sevgi...
            İyi iş çıkarıyor...
            Tavsiye ederim...
            evet safak ben bunu her zaman düşünüyorum yapmaya da çalışıyorum..
            sövmekle hakaretle olmuyor.. öle cvp vereceksin ki ne kıracan, kaçırcan ne de aradaki sempatiyi elden bırakacan..
            söyledğine pişman olmuyor kimse
            olsa zaten özür dilerim der yada kusura bakma falan..
            öle olyor ki bazen mesela geçenlerde birisi bana dönmüş ''sana acıyorum diyip bide gülümsüyor ya sen kimsin bana acıyorsun neyime acıyorsun neye gülüyorsun kimsin nesin akıl kibarlık efendilik herşey sende mi.. kimse kendini bi gram aşağı tutmuyor...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Metin06 View Post
              evet safak ben bunu her zaman düşünüyorum yapmaya da çalışıyorum..
              sövmekle hakaretle olmuyor.. öle cvp vereceksin ki ne kıracan, kaçırcan ne de aradaki sempatiyi elden bırakacan..
              söyledğine pişman olmuyor kimse
              olsa zaten özür dilerim der yada kusura bakma falan..
              öle olyor ki bazen mesela geçenlerde birisi bana dönmüş ''sana acıyorum diyip bide gülümsüyor ya sen kimsin bana acıyorsun neyime acıyorsun neye gülüyorsun kimsin nesin akıl kibarlık efendilik herşey sende mi.. kimse kendini bi gram aşağı tutmuyor...
              sende OKB de var

KuzuZade
              Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
              BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
              Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
                sende OKB de var
                bilmiyordum bak, öğrendiğim iyi oldu

ayrıca kimde yok ki..
                Last edited by Metin06; 06-02-2012, 03:23 PM.

Yorum

İnsanları kaybettikçe, çevrende hiçbir insan kalmadıkça ve insanlara ihtiyaç duydukça denemey yanılma yöntemiyle bu huyundan vazgeçmek zorunda kalacağına inanıyorum.Ama aşırı inatçı bir yapın varsa uzun süreler yalnız kalabilirsin.Takıntıysa, yani engelleyemiyorsan bu halini birşey diyemem.Bana her zaman basit gelmiştir aşırı onurlu, alaya mahal bırakmayan, havadan nem kapan insan davranışları.Tarzım değil.İlginçsin.

Yorum

İşleniyor...
                  X