Duyuru

Collapse
No announcement yet.

dök içini rahatla :)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• dök içini rahatla :)

merhaba burda sadece bizlere sorulmayan şeyleri yazalım.mesela içinde bulunduğumuz duruma neden nasıl niçin düştük şu an olduğumuz durumdan memnunmuyuz yoksa çokmu rahatsızız. ben başlayayım ben içime atmaya 18 yaşında ilk aşkımdan ayrılmayla başladım evliydim ayrıldım. ben istemedim ama o gitti.beni bir çocuğumla ortada bıraktı.ailemin baskısı bunaltması sonucu evden kaçtım oğlumla iş yerindeki patronum itme benimle kal dedi ve biz evlendik sevmediğim bi adamla 11 yıl paylaştım 3 çocuğum var yalnızım sevgiye açım ilk eşim beynimin kalbimin bi köşesinde hala canlı duruyor.şimdiki eşim mükemmel bi insan ama içimde bi damla sevgi yok ona karşı ruh gibi yaşıyoruz işte ama ben ilgi alaka sevgi şefkat istiyorum.kendimi hep yağmurda ıslanmış üşümüş bi köşeye sinmiş kedi yavrusu gibi hissediyorum.işte panik atağa böyle ve daha fazlası sıkıntılarla bulaştım.evsiz kaldım aç kaldım bi evin içinde ufacık yavrumla donma durumuna geldim kavgalar üzüntüler borçlar hacizler hepsini yaşadım.patladığım an (PANİK ATAK) işte böyle ya sizler doktorların bile sormadan iyice dinlemeden yargılamadn neden niçin nasıl demeden yazdığı işe yarayan yada hiç tesir etmeyen dertleriniz neler paylaşırmıınız.....
    Derdimi dinledim,Derdimden iğrendim.....Onun derdini gördüm,Derdime imrendim...Düne, Bugüne, Yarına HAMD OLSUN!!!!!!!

arzuşcum öz.şu cümlene atıfta bulunarak diyorum ki ,içinde bir damla sevgi yok.içinde bi damla sevgi olmayan insan sana çocuğuna sahip çıkmaz.aslında içinde sevgi kalmayan biziz.insan nedense hep ulaşamadığını ister.üstelik seni terk etmiş.birbirimize benziyoruz 17 sevdim a,şık oldum ama ben bıraktım sonra 18 imde eşimle tanıştım zaman zaman aynı duyguları taşıyoruz .canımcım sorun bizde vermediğimiz sevgiyi istiyoruz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: panik View Post
      arzuşcum öz.şu cümlene atıfta bulunarak diyorum ki ,içinde bir damla sevgi yok.içinde bi damla sevgi olmayan insan sana çocuğuna sahip çıkmaz.aslında içinde sevgi kalmayan biziz.insan nedense hep ulaşamadığını ister.üstelik seni terk etmiş.birbirimize benziyoruz 17 sevdim a,şık oldum ama ben bıraktım sonra 18 imde eşimle tanıştım zaman zaman aynı duyguları taşıyoruz .canımcım sorun bizde vermediğimiz sevgiyi istiyoruz.
      sevgisi olmayan benim zaten eşim sever sayar beni ama ben sevmiyorum onu bunu yüzünede söylüyorum.saolsun bana katlanıyo ama bu bana yetmiyo.diyorum ya ilgi sevgi alaka istiyorum ben
      Derdimi dinledim,Derdimden iğrendim.....Onun derdini gördüm,Derdime imrendim...Düne, Bugüne, Yarına HAMD OLSUN!!!!!!!

Yorum

arzuşcum ,sevgiyi vermeden alamayız malesefff....

Yorum

arzuş hem eşim beni seviyor sayıyor diyorsun hem sevgi, ilgi bekliyorum diyorsun ben mi yanlış anlıyorum?
          Her şey güzel olacak...

Yorum

zaten bu hep böyle ben bu dünyada sevgiyi bulamadım sokaktaki sevgilileri yada eşleri kıskanır hale geldim bunalım stres iice tetikliyor beni

Yorum

Orjinal yazı sahibi: arzuş View Post
              zaten bu hep böyle ben bu dünyada sevgiyi bulamadım
              mesajını okuynca
              yalnız biri sev,başkaları o sevgiye layık değil
              gibi bir söz vardı,aklıma geldi
              Last edited by yağız; 07-02-2012, 01:06 AM.
              Yalnız biri iste; başkaları istenmeye değmiyor.
              Biri çağır; başkaları imdada gelmiyor.
              Biri talep et; başkaları lâyık değiller.
              Biri gör; başkalar her vakit görünmüyorlar, zevâl perdesinde saklanıyorlar.
              Biri bil; mârifetine yardım etmeyen başka bilmekler faydasızdır.
              Biri söyle; Ona âit olmayan sözler, mâlâyânî sayılabilir.

17.Söz

Yorum

İşleniyor...
              X