Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yine depresyonlardayım ya bakın buraya

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• yine depresyonlardayım ya bakın buraya

işin sıkıntısı ömss yi kazanamama devlet dairesine girememe korkusu,işten cıkma düşüncem,yanında çalıştım kızın sinir bozucu davranışları ,baş agrım,sosyal çevremin olmayısı,kuzenlerimin bile beni saymaması görmemesi,beni yine depresyona soktu.bunları sıralamaya sokacak olursam,
    1.baş agrım (ense boyun bölgemden sag beyin bi agrı,yorgunluk hissi fln var hep.
    2.işin sıkıntısı,kızın saçma sapan davranışları ailemin işten cıkmamı istemeyişi haklı olarak,
    3,kuzenlerimin beni görmezden gelmesi,facede o kadar şey paylaşıom beyenen yok,hatta bi tane kuzenim aklı sıra bana laf sokuyo,kendilerine bakmadan,edepli olanın dostu cok olurmuş sözünü paylasıo kendi yalakalık yaptı kişiler cok edepli,ben çagrınca gelmiyolar, o yalakalık yaptıkları nereye çagırsa gidiolar.ben bunlara hiç bir zaman, terbiyesizlik fln yapmadım.
    4.ömss korkusu devlet dairesine atanamama,korkusu,yeteri kadarda çalışamıyorum bu sıkıntılar yüzünden,
    Ayrıca ömss ye calısırken bi anda aklım baska bi konuya gidio,kendilinden ne yapacamı şaşırdım.
    doktorsuz ilaç kullanma yöntemine mi gitsem acaba nedersiniz? depresyon ilacı fln.ne önerirsiniz.bi pazarım var tatilim.

en ünlü antidepresan Prozac ile başla. 20 gün sonra etkisi başlar.

Yorum

başka ne yapabilirim.antidepresanlar beyne zarar verirmi bilmiyorum.hapcı olcaz sonunda kafaya göre ilaç kullanmaktan.doktorada gitmeyi düsünüom bas agrım için ve depresonum için ama oda uzun iş.hangi ara gidecem.

Yorum

dostum enseden başlayan baş ağrısı bendede var baş dönmesi,sersemlik,dengesizlik,konsantre olamama gibi durumlara sebep oluyor,sendede aynımı ? eğer aynı ise hafif bir ağrı kesici iç geçiyor tabii günü kurtarırsın ağrı kesici ile,çözüm psikiyatri doktoruna gitmektir bu ağrılara ve buduruma gerilime bağlı baş ağrısı deniyor tabii birde boyun düzleşmesi yapabiliyo aynı rahatsızlığı onada varmı diye bakılmalı
        içindeki öküz e oha de.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: teknik literatür View Post
          dostum enseden başlayan baş ağrısı bendede var baş dönmesi,sersemlik,dengesizlik,konsantre olamama gibi durumlara sebep oluyor,sendede aynımı ? eğer aynı ise hafif bir ağrı kesici iç geçiyor tabii günü kurtarırsın ağrı kesici ile,çözüm psikiyatri doktoruna gitmektir bu ağrılara ve buduruma gerilime bağlı baş ağrısı deniyor tabii birde boyun düzleşmesi yapabiliyo aynı rahatsızlığı onada varmı diye bakılmalı
          benim boyundan baslıo basımın arka bölgesinde sag beynimin oldu yerde agrımsı bişi var.nasıl desem baskımı,agrmı kestiremiorum.yorgunluk uykusuzluk hissi var,baş dönmesi fln yok.onun dışındada bir sürü derdim var zaten yukarda yazdım gibi.onlarada çözüm önerin varmı
          Last edited by murat058; 26-02-2012, 10:47 PM.

Yorum

bendeki ağrının aynısı gerilim tipi baş ağrısı gerginlikten oluyor günü kurtarmak için hafif ağrı kesici iç,çözüm için psikiyatrise git ilaçını o yazar zaten, kuzenleri s.ktir et sana senden başka kimseden fayda bekleme kimseyede takma kafanı derslere çalış ömss den iyi puan aldığın zaman herşey değişir düzelir İNŞ.
            içindeki öküz e oha de.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: teknik literatür View Post
              bendeki ağrının aynısı gerilim tipi baş ağrısı gerginlikten oluyor günü kurtarmak için hafif ağrı kesici iç,çözüm için psikiyatrise git ilaçını o yazar zaten, kuzenleri s.ktir et sana senden başka kimseden fayda bekleme kimseyede takma kafanı derslere çalış ömss den iyi puan aldığın zaman herşey değişir düzelir İNŞ.
              bişiler okudumda şimdi boyun fıtıgı gibi şeyler yazıo boyunda baslayıp yukarı doru yayılır fln dio.kireçlenme fln dio,cok depresyona giriom onun dışında iş hayatımla ilgili,sosyal ortamım olmamasıyla ilgili,mesela ders calısırken aklım bi anda baska seylere kayıyo.

Yorum

DEPRESYON VE ANKSİYETE bu olaya sebep oluyo bende böyle tabii sendeki olaya doktor teşhis koyar dostum nöroloji doktoru ile görüş muayene ol çözerler
                içindeki öküz e oha de.

Yorum

iki ağrı kesici at sonra dert ettiğin şeylere s*ktir et de( kafaya takacak şeyler olmadığını düşünüyorum) kendine meşguliyet bul ayrıca kendini dinlemekten vazgeç.İlaç kullanmak için acele etme bence

Yorum

kendimi dinlemek istemiyorum.ama sıkıntılarım,agrılarım var işte,bunlar bende sıkıntı yaratıo hep.nasıl çözüm bulcam.

Yorum

İşleniyor...
                    X