Duyuru

Collapse
No announcement yet.

4 aylık ewliyim ve evli olduğum adam hayatımı kararttı...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• 4 aylık ewliyim ve evli olduğum adam hayatımı kararttı...

oysaki severek evlenmiştim( hayatım zindana döndü.. başka biri imiş meğer..işten çıkarıldı sabahdan akşama kadar kahvede oturuyo ewe de çok geç geliyorr..3 aydır işsiz..ve uğraşda görmüyorum kendisinde..çok mutsuuzum yardım edin(

niye geç geldin desem işsizim bni anla iş bulana kadar bole çekeceksiz diyo..iş var sen çalışmıyorsun desem dövüyor...işi beğenmiyo..ne romontizm ne anlayış yok.artı bir de bn sabah 8 den akşam 18:30 kadar da çalışıyorum..ewlwnmwden önce seni ben taş üstünde beslerim...sen varken evde bile çıkmam..yeterki sen ol yanımda sarıl yeter derdi..ama şimdi bunları dedğimde ole değilmiş diyo..

Yorum

peki evlenmeden önce düzenli çalışıyormuydu yoksa bazen işsiz arada sırada çalışan birisimiymiş
      içindeki öküz e oha de.

Yorum

hmm on musun?
        ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sorun
          madem işin gücün var ayrılmalısın bence, geç olmadan ve de çocuk olmadan. sonuçta tamam bir insan sıkıntılı günler geçirebilir, işsiz olduğu için bunalımda olabilir ama şiddetin hiçbir bahanesi yok. bu çok adice birşey. bence sen kendine saygı duyuyorsan, şiddetten hemen sonra bavulunu toplayıp gitmeliydin veya dava açmalıydın. buna katlanmaya devam etmek özsaygıyı ciddi zedeler.
          böyle bir yönlendirme için henüz erken.
          ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

İşleniyor...
          X