Bende de var bu sorun. Ne kadar yersem yiyeyim kilo alamıyorum. Yıllardır takılı kaldım bu 45 kiloda. Boy 1.66. İşin garibi iştahım kapandığında da kilo vermiyorum. Yesem de 45 yemesem de. Kilo almak istiyorum ama yok olmuyor.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
kilo problemi
Collapse
X
-
tek avantajı hani şu sırtı t şeklinde gelen blüzler varya onlar çok iyi oluyo...hatta süper oturuyo...ama gerisini boşverin zaten canım ne önemi varkiönemli olan ruh güzelliği
:lol: :lol: :roll:
uarada en yemeyincede yüzüm çöküyo...zaten 51 kilo olmuştum biara 6günde tekrar 45,olmuşum...
Yorum
-
:P :POrjinal yazı sahibi: maviyesilBuna çok güldüm sonkartal :lol: Gözümden yaş geldi ... konuyu dağıtmak istemezdim ama dayanamadımOrjinal yazı sahibi: sonkartalEminim güzel bir bayansın ,ama insan ne istediğini bilmeli kilo almak mı istiyorsun ozaman al başkalarını boşver.
Bu arada elimde süper diyet reçeteleri var ,kendim hazırlıyorum labaratuarda..şuan fareler üzerinde deniyorum eğer ölmez sağ kalırlarsa...recetemin bir kopyasını sana gönderirim söz
:P
:PDüşlemek bilmekten daha önemlidir.
Yorum
-
Ya sıkma canını sanada bir recete gönderirim vallahi dondurmacı usta gibi olursun..Orjinal yazı sahibi: sofaBende de var bu sorun. Ne kadar yersem yiyeyim kilo alamıyorum. Yıllardır takılı kaldım bu 45 kiloda. Boy 1.66. İşin garibi iştahım kapandığında da kilo vermiyorum. Yesem de 45 yemesem de. Kilo almak istiyorum ama yok olmuyor.Düşlemek bilmekten daha önemlidir.
Yorum
-
İlim bilim adamı olduk ama neye yarıyor fareler cirit atıyor..Orjinal yazı sahibi: sev_benivay labaratuar filan yani ben önemli bir adamım izlemini veriyor ilim bilim adamıyım gibi yakışır :lol: :lol:Orjinal yazı sahibi: sonkartalEminim güzel bir bayansın ,ama insan ne istediğini bilmeli kilo almak mı istiyorsun ozaman al başkalarını boşver.
Bu arada elimde süper diyet reçeteleri var ,kendim hazırlıyorum labaratuarda..şuan fareler üzerinde deniyorum eğer ölmez sağ kalırlarsa...recetemin bir kopyasını sana gönderirim söz
Yorum
-
Aaa olurmu canım o senin inceliğin ! :POrjinal yazı sahibi: gokcheçok İNCESİN teşekkür ederim...yazık kıyma hayvancıklara sen..gönder bana kahırlarından ölürler zaten...Orjinal yazı sahibi: sonkartalEminim güzel bir bayansın ,ama insan ne istediğini bilmeli kilo almak mı istiyorsun ozaman al başkalarını boşver.
Yorum
-
Çok sık yiyerek metabolizmayı canlı tutuyorsunuz ve farkında olmadan zayıflamak için bir aktivite oluşturuyorsunuz bünyede.. Kilo almak için seri aralıklarda yemek ve tek tip değil karışık beslenmek lazım gerçi sizin bünyenizle alakalı olarak metabolizmanın hızlı çalışması olayı var.. Benim de 1.78 boyum ve 54 kilo ağırlığım değişmiyor ki çok yemek yiyen biriyim.. İşte şans diyorum aslında bu duruma.. Neyse 2009 dan bu yana kilo değişiminiz olmuştur umarımOrjinal yazı sahibi: gokche View Postnekadar uğraşırsam uğraşiyim bitürlü kilo alamıyorum...
günde 5 öğün yiyorum yatmadan önce sırf kilo almak için makarna pilav gibi şeyler yiyorum nekadar yağlı şey varsa kalorisi enfazla şeyleri miğdeye indiriyorum inanmicaksınız ama hamburgerciye gittiğimde bile enbüyük menüden iki tane yiyebilecek kadar miğdem geniş ama hala 45 kiloyum
olmuyo işte iştah açıcı veriyo eczane ya benim iştahım yerinde zaten problem kilo alamamak...
abimin arkadaşı var 120 kiloya yakın kilosu obenim yediğimi yiyemiyo mesela okadar fazla yiyorum kilo alabilmek çin...
miğdem şişiyor bisüre sonra gidiyo he buarada sadece miğdem şişiyo oda 2 gün sonra iniyo....göbek bile yapamıyorum...ben vücuden kilo almak istiyorum nasıl yapmalıyım bilmiyorum
22 yaşımdayım...ve çok şikayetçiyim bigün az yesem yüzüm çöküyo...
ama hep zayıf kalın dileğiyle

Yorum

Yorum