bende acayip bi yaş takıntısı buna bağlı olarak kompleksi oluştu.
sebebi çocukluk ve büyüme evrelerimin sıkıntılı geçmesi ve buna bağlı olarak ilişikilerime yansıması
diye düşünüyom ben ama belkide benim anlamadığım bilinçaltımda yatan başka nedenler var
ortaokuldayken bücür diye dalga geçip dayak yediğim zamanlar olurdu
tabi başka şeyler de var yanında.
konuşurken yaş sorduklarında bi tuhaf oluyorum ki genelde herkez soruyor
çok uç nokta ve önemli yerler var
birisine desem 29 bitirdim yalan söyledğimi düşünerek nufüs cüzdanı bile istiyor inanmıyor çünkü görünüşümden
aman 25 diyim bari sanki nufus cüzdanıma mı bakacak diyorum
e o zamanda yalan sölemiş oluyon yalanıda iki yüzlülük gibi
annemle konuştum bu konuyu detaylı
valla oğlum bilmiyom ya dedi
geçen yine bahsttim sen bunu psikologla çözersin dedi ama
psikolog ne yapacaki tutup benimi büyütücek yada kağıddaki yaşımı mı küçültecek veya değiştircek ne olcak bilmiyom nasıl
geçen bi bayan arkdaşa teklif gibi arkdaşlık teklif ettim
yaşıma inanmadı ve yanımda hizmetçim yda kardeşim gibi durursun senle olmaz dedi..
daha öncede bi arkdaş sen büyüksün ya dedi
ki bu olayları ilk devrelerde farklı tarzda şeyler le geçirdim lisedeki kız arkdaşımın yanında kardeşi gibi dururdum oda bana sanki kendinden küçük birine yaklaşır gibi davranışda bulunurdu öyle yaklaşırdı, üzülürdüm
kendi yaş grbuma göre yaş var ama kendi küçük duruyo
kendmizden küçükler ise küçük görünüyo ama yaşı büyük diyolar bi soğkluk iticilik oluyo her iki taraf dada
ee ben ne yapcam herkez yaşa başa bakıp hareket ederse işimiz zor.
normal arkdaşlık ilişkilerini bile etkiliyor
kendi yaş grubumla olsam ne fiziki görüntüm nede ruhum eşit değildir belkide yani aynı seviyede
takıntı şeklini aldıki bende nasıl sormayın
halledilebicek birşeymiş gibi görmeye başladım az öncede bi bayan arkdaşla konuşurken yaş mevzusu oldu konu haline geldi
niye bu kadar kasıyon ki anlamadım dedi
anlattım bu durumları
anlıyorum seni dedi ama o veya başkası beni anlasa bile canım sıkılıyor benim bu duruma
herkzde sonunu genelde aynı bağlıyor sıkıntılı durumların
aman boşwer
içimizde de bi kurt var ölürümde boşwermem mi diyor nedir artık.
hani evde yiz çoğu zaman evdeyken sorun değilde dışarı çıkıpda toplum içinde sorulunca içimden ''of aman işallah bana sormazlar diyorum''
çok sıkıntılı bu durum yani naapcam bilmiyom
((
sebebi çocukluk ve büyüme evrelerimin sıkıntılı geçmesi ve buna bağlı olarak ilişikilerime yansıması
diye düşünüyom ben ama belkide benim anlamadığım bilinçaltımda yatan başka nedenler var
ortaokuldayken bücür diye dalga geçip dayak yediğim zamanlar olurdu
tabi başka şeyler de var yanında.
konuşurken yaş sorduklarında bi tuhaf oluyorum ki genelde herkez soruyor
çok uç nokta ve önemli yerler var
birisine desem 29 bitirdim yalan söyledğimi düşünerek nufüs cüzdanı bile istiyor inanmıyor çünkü görünüşümden
aman 25 diyim bari sanki nufus cüzdanıma mı bakacak diyorum
e o zamanda yalan sölemiş oluyon yalanıda iki yüzlülük gibi
annemle konuştum bu konuyu detaylı
valla oğlum bilmiyom ya dedi
geçen yine bahsttim sen bunu psikologla çözersin dedi ama
psikolog ne yapacaki tutup benimi büyütücek yada kağıddaki yaşımı mı küçültecek veya değiştircek ne olcak bilmiyom nasıl
geçen bi bayan arkdaşa teklif gibi arkdaşlık teklif ettim
yaşıma inanmadı ve yanımda hizmetçim yda kardeşim gibi durursun senle olmaz dedi..
daha öncede bi arkdaş sen büyüksün ya dedi
ki bu olayları ilk devrelerde farklı tarzda şeyler le geçirdim lisedeki kız arkdaşımın yanında kardeşi gibi dururdum oda bana sanki kendinden küçük birine yaklaşır gibi davranışda bulunurdu öyle yaklaşırdı, üzülürdüm
kendi yaş grbuma göre yaş var ama kendi küçük duruyo
kendmizden küçükler ise küçük görünüyo ama yaşı büyük diyolar bi soğkluk iticilik oluyo her iki taraf dada
ee ben ne yapcam herkez yaşa başa bakıp hareket ederse işimiz zor.
normal arkdaşlık ilişkilerini bile etkiliyor
kendi yaş grubumla olsam ne fiziki görüntüm nede ruhum eşit değildir belkide yani aynı seviyede
takıntı şeklini aldıki bende nasıl sormayın
halledilebicek birşeymiş gibi görmeye başladım az öncede bi bayan arkdaşla konuşurken yaş mevzusu oldu konu haline geldi
niye bu kadar kasıyon ki anlamadım dedi
anlattım bu durumları
anlıyorum seni dedi ama o veya başkası beni anlasa bile canım sıkılıyor benim bu duruma
herkzde sonunu genelde aynı bağlıyor sıkıntılı durumların
aman boşwer
içimizde de bi kurt var ölürümde boşwermem mi diyor nedir artık.
hani evde yiz çoğu zaman evdeyken sorun değilde dışarı çıkıpda toplum içinde sorulunca içimden ''of aman işallah bana sormazlar diyorum''
çok sıkıntılı bu durum yani naapcam bilmiyom
((

Yorum