Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yaş takıntısı ve sorunsalı

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• yaş takıntısı ve sorunsalı

bende acayip bi yaş takıntısı buna bağlı olarak kompleksi oluştu.
    sebebi çocukluk ve büyüme evrelerimin sıkıntılı geçmesi ve buna bağlı olarak ilişikilerime yansıması
    diye düşünüyom ben ama belkide benim anlamadığım bilinçaltımda yatan başka nedenler var
    ortaokuldayken bücür diye dalga geçip dayak yediğim zamanlar olurdu
    tabi başka şeyler de var yanında.
    konuşurken yaş sorduklarında bi tuhaf oluyorum ki genelde herkez soruyor
    çok uç nokta ve önemli yerler var
    birisine desem 29 bitirdim yalan söyledğimi düşünerek nufüs cüzdanı bile istiyor inanmıyor çünkü görünüşümden
    aman 25 diyim bari sanki nufus cüzdanıma mı bakacak diyorum
    e o zamanda yalan sölemiş oluyon yalanıda iki yüzlülük gibi

annemle konuştum bu konuyu detaylı
    valla oğlum bilmiyom ya dedi

geçen yine bahsttim sen bunu psikologla çözersin dedi ama

psikolog ne yapacaki tutup benimi büyütücek yada kağıddaki yaşımı mı küçültecek veya değiştircek ne olcak bilmiyom nasıl

geçen bi bayan arkdaşa teklif gibi arkdaşlık teklif ettim
    yaşıma inanmadı ve yanımda hizmetçim yda kardeşim gibi durursun senle olmaz dedi..
    daha öncede bi arkdaş sen büyüksün ya dedi
    ki bu olayları ilk devrelerde farklı tarzda şeyler le geçirdim lisedeki kız arkdaşımın yanında kardeşi gibi dururdum oda bana sanki kendinden küçük birine yaklaşır gibi davranışda bulunurdu öyle yaklaşırdı, üzülürdüm

kendi yaş grbuma göre yaş var ama kendi küçük duruyo
    kendmizden küçükler ise küçük görünüyo ama yaşı büyük diyolar bi soğkluk iticilik oluyo her iki taraf dada

ee ben ne yapcam herkez yaşa başa bakıp hareket ederse işimiz zor.
    normal arkdaşlık ilişkilerini bile etkiliyor
    kendi yaş grubumla olsam ne fiziki görüntüm nede ruhum eşit değildir belkide yani aynı seviyede

takıntı şeklini aldıki bende nasıl sormayın
    halledilebicek birşeymiş gibi görmeye başladım az öncede bi bayan arkdaşla konuşurken yaş mevzusu oldu konu haline geldi
    niye bu kadar kasıyon ki anlamadım dedi
    anlattım bu durumları
    anlıyorum seni dedi ama o veya başkası beni anlasa bile canım sıkılıyor benim bu duruma

herkzde sonunu genelde aynı bağlıyor sıkıntılı durumların

aman boşwer

içimizde de bi kurt var ölürümde boşwermem mi diyor nedir artık.

hani evde yiz çoğu zaman evdeyken sorun değilde dışarı çıkıpda toplum içinde sorulunca içimden ''of aman işallah bana sormazlar diyorum''

çok sıkıntılı bu durum yani naapcam bilmiyom ((
    bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

bu kadar fazla takmayın bence bu konuyu . mesela bendede sizin olayın tam tersi var . şöylek i ? benimdeyaşım küçük ama fizik olarak yaşıtları m epey büyük gösteriyorum. onun için benden büyük insanlar bile bana abi der genelde onun için fazla takmayın ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: duhan571 View Post
      bu kadar fazla takmayın bence bu konuyu . mesela bendede sizin olayın tam tersi var . şöylek i ? benimdeyaşım küçük ama fizik olarak yaşıtları m epey büyük gösteriyorum. onun için benden büyük insanlar bile bana abi der genelde onun için fazla takmayın ...
      cevabınız ve yorum için tşkler.. ama başka şeylerde de sorun ee evlenme yaşın gelmiş diyolar.. yaşın geçmeden evlen. ulan bu yaş neymiş diyosun herşeyde engel yada önem teşkil ediyo falan..
      ee sevdiğim biri yok
      diyorum e sonrada seni kimse almaz diyolar al sana sıkıntı falan yani.. benzer durumlar çevremde de oluyor..
      bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

Yorum

aslında bu durumun avantajlı tarafları var cevrendeki insanlar sizi olumsuz etkilemiş.herseyden önce kendine güvenmelisin kendini sevmelisinozaman bu sizi öylesine değiştirecektirki.insan ısığını kendi yaratır bunu unutmayın lütfen

Yorum

İşleniyor...
        X