arkadaşlar ben 16 yaşındayım yemin ederim 2 sene önce çok yakışıklıydım peşimde çok kız vardı suratım bebeksiydi 16 yaşına geldim yemin ederim büyüdükçe çirkinleşiyorum nasıl engellerim bunu of ya :/
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsan büyüdükçe çirkinleşirmi :S
Collapse
X
-
gözlemlerime göre çocukluğu çok güzel olanlar ergenlikte çok çirkinleşiyorlar... çocukluğu çirkin olanlar da tam tersi. ama sonra herkes yapısına uygun bir güzelliğe kavuşuyor. bütün hayatı boyunca güzel olanlar ki -onlara biz tanrının şanslı kulları diyoruz- çok nadirler...
Yorum
-
Bence sen soyalfobik falan değlsinOrjinal yazı sahibi: sosyalfobik24hep yakışıklıydım, halada öyleyim
)
Ben de hep güzeldim hala öyleyim yazacaktım , çekindim site ahalisi gıcık kapar benden diye eheheh
Dilsiz kulaksız sözün , can gerek anlayası...
Yorum
-
Ergenlikte olduğun için yüzünde sivilceler falan çıkması, çirkin olman -sana göre tabii ki- biraz normal değil mi sence.. =)Orjinal yazı sahibi: troy77 View Postarkadaşlar ben 16 yaşındayım yemin ederim 2 sene önce çok yakışıklıydım peşimde çok kız vardı suratım bebeksiydi 16 yaşına geldim yemin ederim büyüdükçe çirkinleşiyorum nasıl engellerim bunu of ya :/''People who don't know me think I'm quiet, people who do wish I was.''
Yorum

Yorum