arkadaşlar forumu uzun zamandır dışardan izliyorum.üyede oldum ama nasıl yazıyım bilemedim.eşim çok iyi bir insan,iyi niyetli sevecen ama birde ters tarafı varki gözü karadır.birtek yakın arkadaşı var.çocuktan beri evimizde kaldı,yedi içti,beraber tatile çıktık heranımızda yanımızda neyse bir süredir maddi sorunlarımız var,eşime evime yardım etmek zorundayım.eşimi ikna edip iş aramaya başladım.eşimde konuyu arkadaşına açtı hemen.oda kendi yanına sekreter olarak aldı beni,eşim tanımadığı insana güvenemiyordu.işe ilk bir ay herşey normaldi 1hafta önce sabah işe akşamdan kalma geldi sevgilisiyle arası bozulmuş.biranda saçmalamaya başladı senlerdir evimize girip çıkan adamın içinde neler saklıymış meyer.biz onu kardeş gibi gördükçe o bana ne gözlerle bakmış.eşime 1haftadır hastayım diyip işe gitmiyorum,ama o bizim evimize hala geliyor,yılan gibi sinsi sinsi beni eşime kötülemiş çalışmayı sevmiyor demiş.ne yapmalıyım eşimden bu adamı nasıl uzak tutarım yardım edin siz neyapardınız
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Nasıl anlatırım eşime
Collapse
X
-
kocan anlayışlı biriyse uygun bir dille gerçeği anlat....
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
-
size kötülük yapmadan bir şekilde hal edin bu konuyu size zarar verip şanyaj bile yapabilir hasta ruhlu insan....Yoruldum, patron.
Yollarda yağmurdaki bir serçe kadar yalnız olmaktan yoruldum.
Yanımda hiç arkadaş olmamasından bıktım. Nereye gideceğimizi, nereden geldiğimizi söyleyecek biri..
İnsanların birbirine kötü davranmasından bıktım.
Her gün dünyada hissettiğim ve duyduğum acılardan bıktım.
Çok fazla var, sanki her an için kafama cam parçaları batıyor.
Anlıyor musun?
Yeşil Yol
Psikoloji
Yorum
-
Bence fazla bekleme,ne kadar cok zaman gecerce okadar cok zararli olur bunu gözunun onune al nolur geciktirme derim. Siz kari koca degilmisiniz kendini esinin yerine koy, biran once soyle esine inceldigi yerden kopsun.sende rahatlarsin hersey olacagina varir.ama geciktirirsen bu sefer esinle aran bozulur sana cikisir bukadar uzun zamandir gizledin neden soylemedin diye.allah yardimcin olsun sazanurOrjinal yazı sahibi: şazanur View Postarkadaşlar forumu uzun zamandır dışardan izliyorum.üyede oldum ama nasıl yazıyım bilemedim.eşim çok iyi bir insan,iyi niyetli sevecen ama birde ters tarafı varki gözü karadır.birtek yakın arkadaşı var.çocuktan beri evimizde kaldı,yedi içti,beraber tatile çıktık heranımızda yanımızda neyse bir süredir maddi sorunlarımız var,eşime evime yardım etmek zorundayım.eşimi ikna edip iş aramaya başladım.eşimde konuyu arkadaşına açtı hemen.oda kendi yanına sekreter olarak aldı beni,eşim tanımadığı insana güvenemiyordu.işe ilk bir ay herşey normaldi 1hafta önce sabah işe akşamdan kalma geldi sevgilisiyle arası bozulmuş.biranda saçmalamaya başladı senlerdir evimize girip çıkan adamın içinde neler saklıymış meyer.biz onu kardeş gibi gördükçe o bana ne gözlerle bakmış.eşime 1haftadır hastayım diyip işe gitmiyorum,ama o bizim evimize hala geliyor,yılan gibi sinsi sinsi beni eşime kötülemiş çalışmayı sevmiyor demiş.ne yapmalıyım eşimden bu adamı nasıl uzak tutarım yardım edin siz neyapardınız
Yorum
-
BENCE o adama bi komplo kur hapse attır şirkette sana kalsın
hahaha
şaka allah yardımcın olsun zor bir durum ama bence eşine anlat herşeyi yazık gerçekten.İnsanların doğası,iyi şeyler yapmak,işbirliği yapmak ve başkalarından iyiliğini istemektir.EPİKTETOS
Yorum
-
Aldın koyverdin gittin yine osman..Orjinal yazı sahibi: osman_byaaa ne oldu arkdaşlar.diğer forumlarda yazıyordum hep bütün kız arkadaşlarımada söyledim.herkes beni dışladı sapık dediler bana.bir tek sen öyle düşünüyorsun dediler.kızla erkek arkadaş olmaz.kızlar bunu anlamaz.erkekler hep seksi düşünür.bi kıza dedimki erkekler her 3 dk da bir aklından seks geçer.bilimsel araştırmalarda kanıtlanmışıtr.inanmayan googlelden baksın.hep bana itiraz ettiler.benevleneceğim kızı arkadaşıma değil.babamdan bile uzak tutarım.50 yaşındaki bir erkek bile 17 yaşındaki kıza şehvetle bakar.kimse inanmıodu bana.hep hakaret ediyorlardı gerçekleri söyleyince.zaman birkez daha beni haklı gösterdi.sen namuslu biriysen kocana anlatırsın.bidaha eve almazsınız.güzelcede bir döversiniz.benim karımın başına böle bişey gelse.bana anlatmazsa sonradan öğrensem direk boşanma sebebidir.aldatmak gibi bişeydir.söyle kocana sende.sen söylemezsen dahada cesaretlenir.işler kötüye gider.boşuna yazıyorum yine.beni dinleyen yok nasılsa
Erkeklerin aklından her üc saniyede bir seks geciyorsa , bu erkekleri kesin , bağnaz,asarım keserim havalarındaki , yaklaşımlarıyla etrafında kız arkadaş bile barındırmayan, toplum tarafından dışlanmış olanlar oluşturuyordur.
Demek sen kesin boşarsın dur bakalım belki biz görmeyiz ama günün birinde feleğin cemberinden canın yana yana gecerken bu laflarını aklına getir.
Neyle övünürsen onunla sınanırsın...Sussak ölüm, konuşsak intihar...
Yorum
-
Senin anlatamayacağını düşündüğü için yüzsüz bir şekilde hala sizin eve geliyor ve seni kötüleyebiliyor. Böylelerine pabuç bırakırsan senden sonra canın yananlarda pay sahibi olursun. Sen eşine atlatmadığın sürece bu defterin kapanacağını sanmıyorum evet belki anlattığında da kapanmayacak ama en azından onun yaptığı yanına kalmaz. Eşinle anlaşıp onu oyuna bile getirebilirsin.Her şey güzel olacak...
Yorum

Yorum