Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Paxil sen çok yaşa ama bir sorun daha var yardım edin.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Paxil sen çok yaşa ama bir sorun daha var yardım edin.

Arkadaşlar günde bir adet 20 mg lık paxil kullanıyorum 5 ay oldu.Çok çok çok etkisini gördüm insanlarla yemek yiyebiliyorum aşırı derecede konusuyorum ..ALLAH RAZI OLSUN DOKTORDAN
    fakat geceleri kafama aynı şeyleri takmaktan bıktım.Aklımda 40 tilki geziyor.Kendimi yaşlanmış hissediyorum 26 yaşındayım keşke 20 yaşında olsam filan diyorum..20 yaşındayken üniversitedeydim hoşlandığım bir cocuk vardı faceden takip ettim evlenmiş cok cok üzüldüm platonik olmasına rağmen filan.aklıma geliyor sinir oluyorum unutamıyorum işte takıntı şeklinde devam ediyor bende bir haftadır facebook unu takip ediyorum ne yapacağımı bilmiyorum.paxilin dozajını arttırsammı ne yapsam..şimdiden teşekür ederim

bence facebookunu dondur ya da o kişiyi profilinden sil

Yorum

Bjksaidin dediği en doğru yol.Madem o kişiye takıntın var o halde o takıntının kaynağını yok etmen gerek.Engelle gitsin onun profilini.

Yorum

peki engelliyeyim göz görmez gönül katlanır belki..

Yorum

bence o profili faceden değil kafamdan sil . mantıklı yaklaşıp düşünceli hareket etmen buna yeter.

Yorum

Facebook kadar gereksiz birşey yok ztn, başkalarının özel yaşamına giriyosun, üstelik psiklojik sorunlarada meyili arttırıyor bence..
            3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

karısıda çirkinmiş ee neyse evet kafamdan silmeliyim

Yorum

sildin mi ?

kamuoyunu bilgilendir merak ediyoruz

KuzuZade
                Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

silemedim sadomazoşistlik var bende galiba

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Anorexia View Post
                    silemedim sadomazoşistlik var bende galiba
                    hee bankacıyı naptın ? kırbaç falan götürmedin inşallah

KuzuZade
                    Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                    BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                    Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

fatura yatırmaya gittiğimde icabına bakarım :68:

Yorum

Eskiden hoşlandığın cocuğun evlenmiş, yada sevgilisinin olduğunu görmüş olup bunu stres yapmak üzülmek normal duygular.Sürekli faceye bakıp takip etmen anormal.
                        psikolojik rahatsızlıklarımız var düzelmeye calışıyoruz, maddi manevi tutunmaya calışırken kafamızı kaldırıp etrafımıza bakma fırsatı bulduğumuzda insanların yol almış olduğunu görmek , bu duygu yoğunluğu insanı kahrediyor.Tekrar başlıyoruz, hem örsüz hem çekiç vur babam vur...
                        al sana kocaman bir kısırdöngü.
                        Güneş bizede doğar be!
                        Gececek ben inanıyorum.
                        Olacak arkadaşım birgün olacak..
                        Cok şiirsel konuştum allah beni kahretmiye....
                        Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

Bunlar normal şeyler.. Sorun yok..

Ya da ben de sorun var
                          Ben hasta bir adamım..

Yorum

İşleniyor...
                          X