Son zamanlarda gitmem gereken derslere gitmiyorum, mesala bugün 10.30 dersi için 8de kalktım, kahvaltıyı yaptıktan sonra zaten önemli ders değil diye düşünüp uyudum, son zamanlarda sık sık tekrarlıyorum bunu ve artık oldukça rahatsız olmaya başladım, bu durumda olan varmı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Üşengeçlik...
Collapse
X
-
-
Lise bittikten sonra hiç demedim , üniversite içinde pek sanmıyorum..Orjinal yazı sahibi: enerji528 View PostArkadaşlar üniversiteyi bitirip bir kaç yıl geçtikten sonra keşke derslere girseydim diyeceksiniz, ben şu an lisedeki dersler için bile üzülüyorum, keşke daha çok üzerine düşseydim.
3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.
When you lose small mind, you free your life..
Yorum
-
İnşallah demezsin ama küçükken bana derslerine iyi çalış okulunu aksatma diyen büyüklerime şimdi hak veriyorum, zamanında ne kadar usanmıştım bu sözlerden ama haklılarmış.Orjinal yazı sahibi: shondes View PostLise bittikten sonra hiç demedim , üniversite içinde pek sanmıyorum..
Her şey güzel olacak...
Yorum
-
Ben bitiricem diye düşünüyorum, üniversiteden atılma kaldırıldı ztn..Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Postİnşallah demezsin ama küçükken bana derslerine iyi çalış okulunu aksatma diyen büyüklerime şimdi hak veriyorum, zamanında ne kadar usanmıştım bu sözlerden ama haklılarmış.3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.
When you lose small mind, you free your life..
Yorum
-

oysaki 11 derse girmem gerekiyodu.
Yorum