2,5 aydır 20mg içiyorum. sf, okb, anksiyete süper üçlüsünde değişme yok. olduğu gibi duruyorlar. sadece depresyonu ortadan kaldırdı diyebilirim. cipralexin yan etkisi de yok galiba. ne esnetiyor, ne cinsel olarak etkiliyor. mide bulanması, baş dönmesi hiçbirşey yok. şüphe ediyorum acaba bu ilaç placebo falan mı. ne dersiniz 2.5 ay oldu. biraz daha beklemelimiyim. yoksa bana harika günler yaşatan paxile geri mi dönmeliyim?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
napiyim bırakayımmı bu cipralexi
Collapse
X
-
ya arkadaşlar ben insanlara karşı paranoylar geliştirdim maalesef
sokağa çıkınca gözlerim yanıyor, kendimi aşağılık hissediyorum özgüven sorunum var. insanlar bana karşı birleşip komplo kuracaklarmış gibi hissediyorum. bu lanet olası cipralex sorunlarıma çare olamıyor. hangi ilacı kullanmalıyım ben
-
Orjinal yazı sahibi: abuzettinpaxil iyi geliyorduysa neden bıraktın?
ne bileyim salaklık işte. 1 ayda mükemmel olmuştum. yan etkilerinden dolayı bıraktım
sonra daha kötü oldum. sf ve okb nin yanına anksiyete de eklendi. anksiyete için xanax kullanıyorum ama onu da bırakmak zorundayım
adam gibi bir ilaç lazım bana. okb, sf ve anksiyeteyi kökünden çözecek bir ilaç yok mu
Yorum
-
İlaç 3-6-12 ayda zatn bünye ve hastalığın seyrine göre etkili oluyor yaniiiYoruldum, patron.
Yollarda yağmurdaki bir serçe kadar yalnız olmaktan yoruldum.
Yanımda hiç arkadaş olmamasından bıktım. Nereye gideceğimizi, nereden geldiğimizi söyleyecek biri..
İnsanların birbirine kötü davranmasından bıktım.
Her gün dünyada hissettiğim ve duyduğum acılardan bıktım.
Çok fazla var, sanki her an için kafama cam parçaları batıyor.
Anlıyor musun?
Yeşil Yol
Psikoloji
Yorum
-
cinsel isteksizlik(benim için çok önemli değil aslında, manuel takıldığımız için) ve beynimi uyuşturması(beynimde gerçekten anormal şeyler oluyodu hissediyodum bunu, kötü birşeydir heralde deyip bıraktım sırf bu sebep için. spor yaparken beynim şişiyordu resmen). bu 2 yan etki yüzünden bıraktım. sonra pişman oldum tabi. haa bir de hiperaktif ve biraz da saldırgan olmuştumOrjinal yazı sahibi: abuzettinpaxilin yan etkileri nelerdi sende?
bildiğin enerji patlaması olmuştu ben de, sosyal fobim sosyal hobiye dönmüştü
bir de dikkatim bayağı dağılıyordu. üni okuduğum için ve dersler ağır olduğu için de bıraktım.
Yorum

Yorum