Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sizce benim sorunum nedir ???

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sizce benim sorunum nedir ???

Merhaba arkadaşlar...
    benimde çok ciddi sorunlarım var. işle ilgili ailemle ilgili, çevremle ilgili herkesle sorunum var acaba sorunum bend emi onlardamı bilemedim ???
    mesela ailevi sorunlardan bahsedeyim . ailem bana karşı çok ilgisiz. yani şurda ölüp kalsam dönüp bakmazlar bile bu çocuğa ne oldu diye ? evin tek erkek çocuğu benim normalde herkes seni hep el üstünde tutarlar diyor ama bizim evde tam tersi oluyor kız kardeşlerimi çok seviyorlar. şu an öyle doluyum ki inanın ağlamamak için kendimi zor tutuyorum :2: :2: :2:
    hatta bunlar benim öz annem babam değil diye düşünmeye başladım. şu an 23 yaşındayım bugüne kadar hep ben ezildim hp ben horlandım çocukluğumda unutamağım şeyler var ki bunlar yüzünden 8 senedir piskolojik tedavi görüyorum ....
    siz söyleyin arkadaşlar ben nerde yanlış yaptım ??????? :2:

neden 1 Allahın kulu bişey yazmadı arkadaşilar okadar mı ümitsiz vakayım ????

Yorum

aynı şey benimde başıma geldi 6 yıl önce anneannemle yaşıyordum hep ailem çalışıyor ilgi yoktu yaşım 16 6 yıl önce takıntılar başladı sıkıntılar falan 2 sene öncede depresyon okb sosyal fobi ortaya çıktı lisede sınıfta kaldım 2.senem falan hayattan bezmiş durumdayım psikiyatriste gitmeni önerirrim ben daha yeni geldim yanından ilaç falan verdi iyi geliyor biraz rahatlıyorsun

Yorum

arkadaşım ben 8 senedir piskolojik tedavi görüyorum ve + anidepresan ilaçlar kullanıyorum. ama geldiğiiz durum ortada ?
        bunun yanı sıra en son psikiyatrise gittiğimd ebeni yatırmak şstedi ben yatmak istemedim. ben ne şnasız ne bahtsız adamım ....

Yorum

Hayatın güzelliklerini ara karamsar olma derim

Yorum

bence dua da işe yarıyor rahatlamak için normal ergenlikte olna şeyler bunlar hayatı yaşamaya bak ailen seni takmıyor olabilir bunu sende öyle hissetmiş olabilirsin .Şöyle düşün ikisinden biri olmuş diyelim hat,yatta başına gelebilicek en kötü şey mi ya bi hastalığın olsaydı ya çolk sevdiğin birini kaybetseydin ne biliyim daha da kötüsü vardır mutlaka .O yüzden karamsar olma Allah kuluna taşıyamayacağindan nfazla yük vermez rahat ol

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sekerlivanilin View Post
              bence dua da işe yarıyor rahatlamak için normal ergenlikte olna şeyler bunlar hayatı yaşamaya bak ailen seni takmıyor olabilir bunu sende öyle hissetmiş olabilirsin .Şöyle düşün ikisinden biri olmuş diyelim hat,yatta başına gelebilicek en kötü şey mi ya bi hastalığın olsaydı ya çolk sevdiğin birini kaybetseydin ne biliyim daha da kötüsü vardır mutlaka .O yüzden karamsar olma Allah kuluna taşıyamayacağindan nfazla yük vermez rahat ol

23 yaşındayım bu yaştra hala ergenlik mi kalır ?
              ayrıca dua etdemişssin. bende duad ettim namaz da kıldım. ama şuna emin ol artık ben öyle şeyler yaşadım ki hayatta herşeyden herkesn soğudum herşeyden vazgeçtim. şevkim kırıldı umudum kalmadı yaşama sevincimi kaybettim. hayatta artık hiçbir beklentim kalmadı. bilmiyorum sonumuz ne olur ? bu ayın sonunda sınav var ÖMMS var onu bekliyorum Allah yüzümüğze bakarda bir memurluğu tutturusak ne ala yoksa vaziyet kötü ????

Yorum

Orjinal yazı sahibi: abuzettin
                inşallah kazanırsın ama kazanamazsan da dünyanın sonu olmamalı

valla dünyanın sonu olmasada benim için ona yakın bişey olur. eğer bir yeri tutturamazsam beni,m için çok büyük yıkım olur ..

Yorum

İşleniyor...
                X