Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insanlarımız neden bu kadar aptal

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Boşver arkadaşım sen onları yanlış cümle kullandın kabul ettin.. Asıl salaklık bunlara laf anlatmakta sözde empati yapıyorlar...empati ne diye sorsan yeniyomu derler.Salla...
    Hergün anlaşılmamak insanlar neden böyle diye başlık açarlar birinin yanlışını gördülermi destuuur saldırırlar.
    hatanı kabul etmek diye bir olay yok bizde herkes prof. gibi konuşacak evliya gibi düşünecek 0 hata.
    Ana babaların tohumları işte.
    Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

tianmo çok sağlam cevap vermiş ama
      Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tutunamayan_90 View Post
        tianmo çok sağlam cevap vermiş ama

sağlamlığını kanıtlarmısın. ergence cevaplar yazmış ve sen de bunları onaylıyorsun. söylediklerinin hepsine cevap verdim o kendini bilmezin.. sen de haddini bil

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bjksaid92 View Post
          bir kere daha bu konuyu gündeme getirmiştim ve konu kilitlenmişti. sorun değil kızmıyorum kilitlenmesine, modlar haklı zaten ben olsam ben de kilitlerdim. kimseye anlatamıyorum en azından buraya yazayım. bizim milletin insanları hakketen gerizekalı arkadaş. iddiamın sonuna kadar arkasındayım. ne zengin insanlar ne fakir insanlar, ayırım yapmıyorum her kesimden gerizekalı insan potansiyeline sahibiz. fakirler daha bir gerizekalı galiba.. bugün akşam bisikletimle çarşıda geziyorum, yollar karanlık pek seçemiyorum. önümde bir fakirin biri gidiyor bunu geçtim falan sonra bir otoparka girdim dedim heralde sonunda çıkışı vardır, meğersem yokmuş ben de geri döndüm başka yoldan gittim. az önceki fakir adam ''ne oldu kardeş yolunumu şaşırdın ehehe'' gibi bir salakça espri yaptı. bana bunun sıradan bir espri olduğunu söylemeyin ben insanların ne mal olduğunu konuşmalarından anlarım. gerizekalı aklınca beni küçük düşürmeye çalıştı. hayatından memnun değil heralde ki sınıfça kendinden üstün birisinin hatasını görünce hemen incitmeye çalışıyor embesil. Arkama dönüp lan ezik bu bisiklet senden değerli. 3 aylık maaşınla anca alırsın bu bisikleti diyecektim neyse dedim insanlık bende kalsın.. bu ülkede fakirler hakkaten yüzsüz arkadaş çok kere bu olaya şahit oldum. yazıklar olsun..
          gülünç bir durumdasın ve sen yazdıklarını niye yazdığının farkında değilsin millete laf yetiştiriyorsun...

yazdıklarından şunu çıkarıyorum sende aşağılık komleksi var kendini yüce bir şahsiyet yada büyüklük kavramın herneyse öyle göstermeye çalışıyorsun...
          öncelikle genellemeyle başladın millete gerizekalı diyorsun...
          ne zengin ne fakir ayırmıyorum her kesimden gerizekalı var dedin ve ayrım yapıp fakirler daha bi gerizekalı dedin. yollar karanlık pek seçemiyorsun ama adamın fakir olduğunu seçebiliyorsun bravo... yazının her yerinde adamı nitelerken "fakir adam" olarak bahsediyorsun... ayrımcılığın ta kendisi. adamın bir espirisinden belki de iyiniyetliydi ağzına geleni söyledin... sınıflandırmadan bahsediyorsun adam senin hangi sınıftan olduğunu ne bilsin basit bir insansın bisiklete binen yolda yüzlerce bisikletli var... adamın değerini bisikletinle ölçüyorsun ! ilginç... bu ülkede fakirler yüzsüz öylemi ?
          bende fakirim fakirlik tevazu sahibi yapar en azından kompleksi olmaz senin gibi...
          baştan sona rezilliğini sergilemişsin ... ben ömrümce senden ezik ve aşağılık kompleksinde olan birini görmedim bi dizilerde olurdu böyle şeyler...
          köşesine sinmiş kimseye hayrın yok kendinede hayrın yok ettiğin laflara bak kargalar güler sana züğürt tesellisi senin ki !

KuzuZade
          Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
          BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
          Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
            gülünç bir durumdasın ve sen yazdıklarını niye yazdığının farkında değilsin millete laf yetiştiriyorsun...

yazdıklarından şunu çıkarıyorum sende aşağılık komleksi var kendini yüce bir şahsiyet yada büyüklük kavramın herneyse öyle göstermeye çalışıyorsun...
            öncelikle genellemeyle başladın millete gerizekalı diyorsun...
            ne zengin ne fakir ayırmıyorum her kesimden gerizekalı var dedin ve ayrım yapıp fakirler daha bi gerizekalı dedin. yollar karanlık pek seçemiyorsun ama adamın fakir olduğunu seçebiliyorsun bravo... yazının her yerinde adamı nitelerken "fakir adam" olarak bahsediyorsun... ayrımcılığın ta kendisi. adamın bir espirisinden belki de iyiniyetliydi ağzına geleni söyledin... sınıflandırmadan bahsediyorsun adam senin hangi sınıftan olduğunu ne bilsin basit bir insansın bisiklete binen yolda yüzlerce bisikletli var... adamın değerini bisikletinle ölçüyorsun ! ilginç... bu ülkede fakirler yüzsüz öylemi ?
            bende fakirim fakirlik tevazu sahibi yapar en azından kompleksi olmaz senin gibi...
            baştan sona rezilliğini sergilemişsin ... ben ömrümce senden ezik ve aşağılık kompleksinde olan birini görmedim bi dizilerde olurdu böyle şeyler...
            köşesine sinmiş kimseye hayrın yok kendinede hayrın yok ettiğin laflara bak kargalar güler sana züğürt tesellisi senin ki !

Lafı g...den anlayanlar kervanına girmiş bulunmaktasın tebrik ederim seni de. Ya ben kendimi anlatamıyorum ya da sizler ahmaksınız. arkadaşım kaç defa söyleyeceğim ben adamı sınıfından dolayı aşağılamadım, kolum koptu bunu yazmaktan. işinize gelen cevaplar yazmayın artık hakkaten ağır sözler söyleyeceğim. Bu ülkede fakir insanlar bile insanları aşağılama eğiliminde ben bundan yakınıyorum siz gelmişsiniz beni yerin dibine sokmaya çalışıyorsunuz, halbuki siz yerin dibine batıyorsunuz kıt anlayışlarınızla..

Evet bende aşağılık kompleksi var ama kendimi bu zamana kadar kimsedene üstün görmedim, bugüne kadar ezilmiş olmam da bunu gösteriyor ama bundan sonra değiştim. bu dünyada hep kötüler kazanıyor bundan sonra ben de kötüyüm hem de allahına kadar..

Yorum

Lafı g...den anlayanlar kervanına girmiş bulunmaktasın tebrik ederim seni de. Ya ben kendimi anlatamıyorum ya da sizler ahmaksınız. arkadaşım kaç defa söyleyeceğim ben adamı sınıfından dolayı aşağılamadım, kolum koptu bunu yazmaktan. işinize gelen cevaplar yazmayın artık hakkaten ağır sözler söyleyeceğim. Bu ülkede fakir insanlar bile insanları aşağılama eğiliminde ben bundan yakınıyorum siz gelmişsiniz beni yerin dibine sokmaya çalışıyorsunuz, halbuki siz yerin dibine batıyorsunuz kıt anlayışlarınızla..

Evet bende aşağılık kompleksi var ama kendimi bu zamana kadar kimsedene üstün görmedim, bugüne kadar ezilmiş olmam da bunu gösteriyor ama bundan sonra değiştim. bu dünyada hep kötüler kazanıyor bundan sonra ben de kötüyüm hem de allahına kadar..
              afedersin kardeşim de sen lafı g...den anlatıyorsun... normal anlatsan anlarız heralde senden aşağı değiliz. sen kullandığın kelimelerin ne anlam ifade edeceğini anlamıyorsun hala masumiyet karinesine yatıyorsun...

KuzuZade
              Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
              BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
              Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Liselimisin nesin anlamadım ki,

1)23 saat evde oturuyorum doğrudur, hem neden yalan söyleyeyim.

2)O adamdan farkın yok çünkü benim hakkımda birşey bilmeden atıp tutuyorsun, yazdıklarımı doğru düzgün anlayamıyorsun bile

3)nece yazmışsın anlayamadım

4)Neden böyle birşey yapmak istedin anlamadım. sen de psikopatsın heralde

5)Önceden edindiğim tecrübeler insanların ne mal olup olmadığını anlamama yeter.

6)Adamın giyim tarzından herşey apaçık ortadaydı, bunu anlamamak için aptal olmak gerekir. bir kere daha söylüyorum fakir diye adamı aşağılamıyorum, fakirliğin vermiş olduğu rahatlığa kızıyorum ben

7) züppe falan da değilim kendi halinde içine kapanık zararsız bir insanım. bu sıfatları neye dayanarak bana yakıştırdın gerçekten anlamıyorum. yazıklar olsun senin gibi insanlara..
                Sana demişdim hertarafın falso diye ......Devam edeyim.....

Günde 23 saat evde oturuyorsun pahallı bisiklete biniyorsun....Demekki bisikleti çalışarak fakirler gibi emek sarfederek kazanmamışsın.....Baban almışdır muhtemelen .....Ve sen baba parasıyla fakirlere zulmetmeye çalışıyorsun.....Babana söyle sana bir sokak yapsın....O fakirlerden orda arın.....İstediğin gibi gez dolaş .....Artık sana yazmıyacağım....Rahatsızsın diye sana hazmetmeye çalışıyorum ama olmuyor....Rahatsızlığın seni insanra karşı fakir gerizekalı diye uluorta sallamana mani değilse birilerininde sana haddini bildirmesi gerekir.....Ki ders alırsan buradan ne ala ....Yoksa sokakda birilerine böyle davranmaya/konuşmaya yeltenirsen senin için daha sakıncalı sonuçları olabilir....
                'Ben' diye başlamayı hakkettiğim tek cümle var,'Ben şahitlik ederim ki Allah'tan başka ilâh yoktur!...'

Yorum

Geçen pazar , il merkezine (ilçede yaşıyorum) gitmek için çevre yolunu kullanayım dedim ilk defa. Yanlış gittiğimi farkettim. Yoldaki işçilere yolu sordum "devam et doğru yoldasın "dediler gülerek. İşkillendim ama , niye yalan söylesinler dedim. Yalanmış . Epey zahmetle geri döndüm stabilize yollardan . Bu insan doğru yolu söyleseydi belki sevap kazanacaktı (birinin sıkıntısını giderdiği için) , yanlış yolda olduğumu söylemedi , eğlenmek (!) istedi , günaha girdi. Hakkım helal olsun , Allah affetsin. Eğlenecek başka bir malzemesi yokmuş zahir , beni buldu
                  Dilsiz kulaksız sözün , can gerek anlayası...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: olabilir
                    hayatından memnun değil heralde ki sınıfça kendinden üstün birisinin hatasını görünce hemen incitmeye çalışıyor embesil. (Bu yazdığın yazının çerisindeki cümle sonrasında aşağıda yazdığın cümle birbiriyle çakışıyor. Ama olabilir. senide anlıyoruz.... bjksaid92)
                    sağlamlığını kanıtlarmısın. ergence cevaplar yazmış ve sen de bunları onaylıyorsun. söylediklerinin hepsine cevap verdim o kendini bilmezin.. sen de haddini bil
                    ne var bunda, çelişki göremiyoum. kendimi savunuyorum bir daha oku istersen

Yorum

Orjinal yazı sahibi: güllale View Post
                      Geçen pazar , il merkezine (ilçede yaşıyorum) gitmek için çevre yolunu kullanayım dedim ilk defa. Yanlış gittiğimi farkettim. Yoldaki işçilere yolu sordum "devam et doğru yoldasın "dediler gülerek. İşkillendim ama , niye yalan söylesinler dedim. Yalanmış . Epey zahmetle geri döndüm stabilize yollardan . Bu insan doğru yolu söyleseydi belki sevap kazanacaktı (birinin sıkıntısını giderdiği için) , yanlış yolda olduğumu söylemedi , eğlenmek (!) istedi , günaha girdi. Hakkım helal olsun , Allah affetsin. Eğlenecek başka bir malzemesi yokmuş zahir , beni buldu

işte, herkesin olaylara tepkisi farklı oluyor. sen gülüp geçiyorsun çünkü yapın böyle ama ben alıngan, paranoyak bir insanım kaldıramıyorum bu tür seviyesizlikleri.

@Tiamo, bana cevap vermeden önce bir yazdıklarımı oku ve DÜŞÜN olur mu. Okumadığın sürece sana cevap vermeyeceğim

@Beyzade 10 kere açıkladım, 100. defada anlıyorsan kusura bakma senin için kendimi yoramam. 50 bin kere diyorum ki FAKİRleri aşağılamıyorum. ben de fakirdim eskiden, alt komşumuzun da durumu yerinde değil, onlara internetimizi veriyoruz bedavadan kullansınlar diye. Ama o durumu yerinde olmayan insanlar o kadar borçları olmasına karşın evlerine plazma alıyorlar, uydu bağlatıyorlar boş yere paralar saçıyorlar. Bu insanlar cahil değildir de nedir.(Aşağılamak için söylemiyorum!!) Anlayın artık durumu yerinde olmayan insanlara karşı garezim yok. Onlardan sadece kafalarını kullanmalarını istiyorum, cehaletten kurtulmalarını istiyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sosyalfobik24
                        yaaa sorma bende liseye giderken öyleydim, kim adres sorsa bilmiyorum demezdim sallardım uydurma biryerler........ arkadaşlarda bunu bilirdi, tabi vicdan azabı çekerdim en sonunda arkadaşlara dedimki bundan sonra yanlış adres vermeyeceğim diye, derken önümde bir araba durdu.. bana bir adres sormuştu. )biz hep beraber istem dışı koro halinde kahkaha attık istem dışı, tabi adamda niye güldüğümüz anlamadı, belkide takıntılıydı günlerce kafasına takıldı, neyse birdaha yapmadım zaten yanlış adres tarifi.

fakat birgün bende bir adres sormuştum, birisi benide keklemiş ayaklarıma karasular inmişti, adresin olmadığını görünce epey küfretmiştim muhtereme.
                        o günlerden kalma bende kötü takıntı varsa, adresi en az iki kişiye sorarım ) keklenmemek için

etme bulma dünyası...)

Yorum

İşleniyor...
                        X