Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aşamıyorum bunu!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Aşamıyorum bunu!

İnsanları önemsemekten ve onların peşlerinden koşmaktan bıktım...Bende de bir gurur var yahu!!! Gerçek hayatta da reel hayatta da hep ben bir şeylerden fedakarlık yapıyorum,bunu dile getirince de minnet ettiğimi söylüyorlar,daha ne yapayım ben arkadaş! Beklentilerimi karşılayamıyor kimse,yok aradığım insanlar sanki bu dünyadan değil,ya da ben bu dünyadan değilim,fazlalığım sadece,küçük bir artık...

Ve bunların sonucunda da ben önemsenmiyorum ya da ben öyle düşünüyorum,sonra krizler,bunalımlar üst üste...Gece uyuyamıyorum bunların yüzünden arkadaş!! İnsanlarda hiç merhamet namına bir şey kalmamış kardeşim,düşene bir tekme de onlar vuruyorlar! Hassas bir insanım insanlardan da doğal olarak duyarlılık bekliyorum...Neden böyleyim,bunu aşmalıyım,kimsenin yalakası olamam ben bir yerde frenlerim artık kendimi,ama sonuçta yine yalnız kalırım ve üzülürüm...
    Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Beni anlattın sanki koşma kimsenin peşinden. onlarsız da yaşarsın. önemli olan kendine olan saygını kaybetmemen
    Hayat Güzel..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Maidonoss View Post
      Beni anlattın sanki koşma kimsenin peşinden. onlarsız da yaşarsın. önemli olan kendine olan saygını kaybetmemen

Yaşayamıyorum işte onlarsız sorun burda arkadaşım,gerçekten ben yalnız kaldıkça kafayı yiyecek konuma geliyorum,içime öyle bir sıkıntı geliyor ki,bu dünyada yalnızlığı hakettiğime ve 7 milyarlık dünyada yalnız kalabilmenin ne kadar acı olduğunu içimde duyumsadıkça deli oluyorum ya! Bütün sahte yüzler aklıma geliyor o an ve içimi bir nefret ve acı kaplıyor...Olmuyor!!!
      Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

Yüzüne yalandan gülen sahte arkadaşlar daha mı iyi peki? onlardan kopamıyorsan onlarla arana mesafe koy bir şekilde. böyleleri gerçekten çok zarar verir sana
        Hayat Güzel..

Yorum

abi bir süre rölantiye al kaptırıp gitmeyi bırak geriden bir seyret dünyanın hızını yakala dünyanın hızını geçmemek lazım ... herşey senin etrafında şekillensin bırak başkasının etrafını şekillendirmeyi... !

KuzuZade
          Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
          BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
          Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Yahu söylediğiniz gibi olmuyor işte,insanoğlu toplumsal bir varlık,yalnızlık olmuyor,yalnızlık en azından benim gibi bir insanın doğasına aykırı,ortaokul yıllarımı özlüyorum,bir sorunum olunca insanların etrafımda pervane gibi dönmelerini istiyorum nitekim ben sorunu olan insanlara karşı öyle yapıyorum,ilgi görmek istiyorum,en azından hakettiğimi düşündüğüm statüye ulaşmak istiyorum!!!

Yorum

Çok duygulusun çok merhametlisin çok vicdanlısın.Bu çoklar adaOtmı mahveder.

Bu çokları azaltmaya bak ve dengele ama nasıl diye sorarsan tam doğru optimal cevabı kimse sana söyleyemez.

Bu duyguların otomatik olarak kendini dengelemeye başlayacaktır bilinç altınında oluşan tecrübelerle.(tam dengelermi bilinmez)
              ‎"Benim yalnızlığım, insanlarla dolu."

Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Superficielle
                Zamani gelince bosvereceksin ve herkesten nefret edip sadece yalnizligini seveceksin.

Ben o zamanı bekleyemem ablacım,beklememeliyim,daha yaşanacak çok yıl var,5 yıllık bir mücadelem var: hayat mücadelesi...Kimin umrunda? Kimsenin...Gerekirse ölürüm bu uğurda,zaten her gün ölüyoruz...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dogu52 View Post
                  Çok duygulusun çok merhametlisin çok vicdanlısın.Bu çoklar adaOtmı mahveder.

Bu çokları azaltmaya bak ve dengele ama nasıl diye sorarsan tam doğru optimal cevabı kimse sana söyleyemez.

Bu duyguların otomatik olarak kendini dengelemeye başlayacaktır bilinç altınında oluşan tecrübelerle.(tam dengelermi bilinmez)

Haklısın bunlar benim kişiliğimin bir parçası bunlardan soyutlanamıyorum malesef...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: asalsayı
                    vay vay vay 90lılar buyumus de neler yazıyorlarmıs, ne ilginç dunya......konuya gelirsek nasıl davranman gerektigini zamanla cozersin.....

Ben 90lı değilim,onun başka bir manası var asal...Senin mükemmeliyetinden faydalanmak isterim Ulu Efendim,beni daha fazla aydınlatabilir misiniz lutfetsem?

Yorum

İşleniyor...
                    X