Duyuru

Collapse
No announcement yet.

noolcak halim-iz

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• noolcak halim-iz

ailem başkasınan da onları destekleyen sözleriyle annem hergün başımın etini yiyor

kendimi savunuyorum ama volume gibi ses yükseliyor. halam bana birşeyler söylüyor. şu halamda hep akıl veriyor diyorum
    kalkıp haklı değil mi

ben haklı değilmiyim. benim haklı yanlarımı görmüyor kimse. sorunluyum desem diyemiyorum aciz gibi görcekler, demesem. kalk git gez işe gir evlen gazete oku tv ye bak haberleri dinle açıl
    ya arkadaş ben izlemiyorum gitmiyorum yapmıyorum diyorum. yine olmuyor bu sefer başka türlü yapıyolar.

annem konuyla alakası olmayan yerlerden tutup getirip hep aynı konuya değiniyor.. benim muzdarip onunda benden dolayı sıkıntı yaptığı durumlar. dert bir o değil ama konu açamıyorum birşey diyemiyorum. hep aynı yere getiriyor.

sonra iticilik oluyor. o içerde tv izliyor ben ise salonda ya uzan yada pc ye bak. konuşmuyoruz yani. bende de kişilik bozuklu var sanki herkeze posta koyar oldum laf kaldıramıyorum.
    böle sanki tahammül edemez durumlar çok. babam vurdumduymazın teki. kahvede kağıttan okeyden başka bişi bilmiyor.

bugün halam köye gidiyordu terminale kadar canım çıktı.
    eve geldim taşdığım iki bavul 2 saat olmadı sanki bütün gün çalışmışım gibi geldi eve dar düştüm. eve geldik babama sinirlendim ben hamalmıyım arkadaş hem bavul yapıyon ona hem taşımaya gelince yoksun.
    adamın savunmasına bak ''yaa nooldu'' tamam tamam''
    hadi yine taşırız da insanı brz ciddiye alın.

dişim kanıyor boğazım acıyor. iştahım yok. boynum tutuk ağrıyor. saçlarımda egzama hastalığı. çok stres sinir yapıyom.
    bide özgüven sorunum var aklım takıntı yaptı ona
    geçen sitenin birinde 'özgüven ruh gibidir terk ettiği bedene asla dönmez' gibi bi yazı okudum. amanın boo ben böle mi yaşayacam artık ölene kadar dedim kendime kendime.

kendimi çok perişan hissediyorum

oturup birisine iyi moral veriyorum sorunları için. kendime ise eyvah yapıyorum. eyhvamlanıyorum.. sf li olmakda berbat. allah yardımcımız ola.
    bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

Daha önce ailen hakkında birşeyler yazmıştın.Onların bu denli sana karışma hakkını sen veriyorsun.
    Ayrıca hiçbir aile cocuğunun birşeylerden eksik kalmasını,üzgün olmasını istemez hele hele psikolojik sorunları hiç kabullenemez inkar ederler.Bu aşırı sevgi ve korumacı duygulardan reddedici aile tutumundan da kaynaklanıyor.ASıl reddedici aile tutumu bu olmasada..
    Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

bindik bir alamete gidiyoz kıyamete ...

KuzuZade
      Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
      BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
      Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

İşleniyor...
      X