Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sevdiğim kız ve hayatım..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sevdiğim kız ve hayatım..

Merhaba arkadaşlar direk konuya giriyim.Şimdi ben bir kızı seviyorum kızla aram iyide olduğu zaman oldu kötüde oldugu zamanlar oldu.Bu kızı seven bir kişi daha var bu arada onlada devamlı kavga ederdik bu aralar barıştık.cünkü kızla konuşmuyordu artık hatta başkasıyla cıkmıştı bir ara şimdi ayrıldı.Ben kızı seviyorum ama kıskançda bir erkegimdir kız bu diger cocugu seviyomuş heralde arkadaşlarından öle duydum ama diger arkadaşlarınada asla öle bişi olmaz fln diyomuş bende anlamadim kızla cıkmamamın sebebide ben yılın başında bu kızın ikiziyle cıktım iki gün ondan kız kabul etmiyor böle oluncada kafam çok karısıyor hayattan zevk alamıyorum ama o kızla cocugu arkadaş olduklarını görünce facede kafam attı.Sizce napsam kızı seviyorum kız benimle cikmiyor ayrıca cevreden duyduklarım fln kafam çok karışık..:unsure:
    Öğrendiğin her yeni bilgi başka bir üzüntü olarak sana dönücektir...

Seni anlıyorum,o kdr icinden cıkılmaz ,caaresiz bir durumdasın ki ne kdr üzülüyorsundur kimbilir..
    Kalbim parçalandı sanırım uyuyamayacağım.
    Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

Beyaz çikolata al kızın kapısına dayan. Çikolata neden beyaz derse beyaz saflığın ve temizliğin sembolüdür sen de çok safsın ikizinle çıkıyorum haberin yok de.
      Her şey güzel olacak...

Yorum

@yasi üzülüyorum ama kafamada takmıyorum fazla :S

@enerji528 kardeş sevdigim kızın ikiziyle ciktigimi biliyor benle o yüzden çıkmıyor eger cıkmasaydın farklı olabilirdi diyor ama senenin başında getirdi kendi tanıstırdı bende mecbur cıktım napiyim.şimdide böleyiz işte.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HoaxBurak View Post
          @yasi üzülüyorum ama kafamada takmıyorum fazla :S

@enerji528 kardeş sevdigim kızın ikiziyle ciktigimi biliyor benle o yüzden çıkmıyor eger cıkmasaydın farklı olabilirdi diyor ama senenin başında getirdi kendi tanıstırdı bende mecbur cıktım napiyim.şimdide böleyiz işte.
          Benim bir tane bile sevgilim olmadı sen ikiz kardeşlerin ikisiyle de çıkmışsın helal olsun.
          Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
            Benim bir tane bile sevgilim olmadı sen ikiz kardeşlerin ikisiyle de çıkmışsın helal olsun.
            En iyisi aslında gelip geçici nolcagı belli olmuyor böle şeylerin en iyisi işimizi elimize almak direk evlenmek

Yorum

Abi sen bu konularda aydınlat bizi.
              İnsanın her zaman böyle düzeyli lişkileri olmuyor.
              Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

En iyisi aslında gelip geçici nolcagı belli olmuyor böle şeylerin en iyisi işimizi elimize almak direk evlenmek
                Yanımda olsaydın seni bir döverdim bir döverdim, hiç sevmediğim bir cevap verdin. Madem en iyisi direkt evlenmek ne diye kızlarla uğraşıyorsun eline mesleğini al evlen.
                Her şey güzel olacak...

Yorum

Öyle ama insan bazen tanıdımı birini işte aradığım kız bu diyor bazen ise kafamızda birdaha bölesini bulamam gibi fikirler oluşuyor.Ondan böleyiz yoksa her zaman tek istedigim okuyup evlenmek ve rahat ir hayat geçirmektir.

Yorum

Merhaba arkadaşlar direk konuya giriyim.Şimdi ben bir kızı seviyorum kızla aram iyide olduğu zaman oldu kötüde oldugu zamanlar oldu.Bu kızı seven bir kişi daha var bu arada onlada devamlı kavga ederdik bu aralar barıştık.cünkü kızla konuşmuyordu artık hatta başkasıyla cıkmıştı bir ara şimdi ayrıldı.Ben kızı seviyorum ama kıskançda bir erkegimdir kız bu diger cocugu seviyomuş heralde arkadaşlarından öle duydum ama diger arkadaşlarınada asla öle bişi olmaz fln diyomuş bende anlamadim kızla cıkmamamın sebebide ben yılın başında bu kızın ikiziyle cıktım iki gün ondan kız kabul etmiyor böle oluncada kafam çok karısıyor hayattan zevk alamıyorum ama o kızla cocugu arkadaş olduklarını görünce facede kafam attı.Sizce napsam kızı seviyorum kız benimle cikmiyor ayrıca cevreden duyduklarım fln kafam çok karışık..:unsure:

karışık kafa çalışmayan kafadan iyidir...

Yorum

Televizyon dizilerinden dengesi bozulmuş bir aptal ergen daha :14: Şöyle düşün senin bir ikiz kardeşin olsaydı ve bu kız onunla çıksaydı sonra da sana kuyruk sallasaydı kabul eder miydin? SEN O KIZI UNUT!

Yorum

o kızı unut
                        Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
                        sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hartemes View Post
                          Televizyon dizilerinden dengesi bozulmuş bir aptal ergen daha :14: Şöyle düşün senin bir ikiz kardeşin olsaydı ve bu kız onunla çıksaydı sonra da sana kuyruk sallasaydı kabul eder miydin? SEN O KIZI UNUT!
                          1.si dizi izlemem. 2.si aptal ergen fln hayırdır ? karşında babanın oğlu yok senin.ayrıca evet ama beklemekden başka çaremiz yok napiyim.yada dediğinin gibi unutmaya çalışıcaz.

Yorum

ben yılın başında bu kızın ikiziyle cıktım iki gün ondan kız kabul etmiyor :
                            ikiziyle mi hemde iki gün 2 günde bitecekse hiç başlamamalıydı. hiç şansın yok, kardeşiyle çıkan birinin teklifini kabul eder mi, kendini onun yerine koysana bi
                            Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: defne View Post
                              ikiziyle mi hemde iki gün 2 günde bitecekse hiç başlamamalıydı. hiç şansın yok, kardeşiyle çıkan birinin teklifini kabul eder mi, kendini onun yerine koysana bi
                              evet katılıyorum kadınlar böyle bir şeyı kabul etmezler
                              Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
                              sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

İşleniyor...
                              X