Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Cinsel İstismarda Yardım Eli

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Cinsel İstismarda Yardım Eli

Arkadaşlar sitemizi kuran arkadaşla problem yaşadığımız için şuan web tasarımcımız yok.. Bu işle ilgilenebilecek, İstismar konularına duyarlı ve Beni yarı yolda bırakmayacak bir tasarımcı bulmalıyım.. Yardımcı olabilecek, bu işlere zaman ayırabilecek bir arkadaş arıyorum.. Yardım etmek isteyen bana mail ile ulaşırsa sevinirim..

Arkadaşlar Cinsel İstismara Yardım Amaçlı sitemiz açılmıştır.. Başlıkta link vermek yasak olduğu için siteye ulaşmak isteyenler bana pm(özel mesaj) atsınlar

Arkadaşlar bu konu benim sitemdeki yani psikoloji forumundaki bir konu ama ben burda buna maruz kalmış insanlarıda uyandırmak için itiraf etmeleri için burdada bir başlık açmaya karar verdim..

İstismar yaşayanlar illaki burda herkesin önünde konuşmak, itiraf etmek zorunda değilsiniz.. Bana pm atabilirsiniz.. Herşekilde yardıma hazırım.. sakın çekinmeyin.. Gizlenmeyin..

Cinsel istismar hakkında psikolojik hukuki ve bu durumla ilgili olan herşeyde kişilere yardım etmek amaçlıdır bu başlık. İleridede bu konu hakkında bir dernek kurmak istiyorum. Ama şimdilik bu konuya burdan başlayım zamanla bloglarda devam edip web site açmak ve derneği açmak şeklinde adım adım gitmek istiyorum.
    Last edited by anduril; 21-07-2012, 10:57 PM.

her adımda arkandayım kurucagın web sıtede yardım edebilcegim bişey olursa yaz yeter
    Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
    sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: serena View Post
      her adımda arkandayım kurucagın web sıtede yardım edebilcegim bişey olursa yaz yeter
      teşekkürler canım benim.. desteklerin için çok teşekkürler

Yorum

Ne çok var böyle durum, eskiden bir benim başıma geldi sanıyordum.. tabii o zamanlar ufaktım.. tüm tacizciler, tecavüzcüler dilerim bir gün cezasını çekerler.. acaba başlarını yastığa koyduklarında vicdanlarından hiç mi rahatsız olmuyorlar..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: luthe
          Şimdi sohbet ettiğim bir arkadaş var. lise2 ye gidiyor. oda cinsel istismara uğraşmış ve ufak yaşlarından beri, kuzeni tarafından tecavüze uğramış. Sırf ailesi kızar die kimseye yıllarca bişey dememiş süreklide tacizlere. Şimdi başka şehire taşınmışlar bu yüzden bu durum son bulmuş. Fakat şuanda yaşadığı sorunlardan dolayı hayatta hiç bir amacı hedefi kalmamış.Okula dahi zorunlu bir şekilde gittiğini söylüyor...Aileside ondan beklentiler içinde...
          luthe o kişinin isterse bana pm atabileceğini söyler misin lütfen..

Yorum

öylelerınde vıcdan yoktur bılınmeyen anlık bu dunyaya bakarlar ınsanları nasıl olurda mutsuz ederız dıye
            Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
            sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Bende her türlü yardıma hazırım ve arkandayım.

Bu konular üstünde durulması gereken ve önemli konular.

Hep destek tam destek
              ‎"Benim yalnızlığım, insanlarla dolu."

Franz Kafka

Yorum

Önemli bir konu , organizsyon veya yapılıcak birrşey varsa elimden geldiğince yardım etmeye çalışrm...
                3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: luthe
                  Şimdi sohbet ettiğim bir arkadaş var. lise2 ye gidiyor. oda cinsel istismara uğraşmış ve ufak yaşlarından beri, kuzeni tarafından tecavüze uğramış. Sırf ailesi kızar die kimseye yıllarca bişey dememiş süreklide tacizlere. Şimdi başka şehire taşınmışlar bu yüzden bu durum son bulmuş. Fakat şuanda yaşadığı sorunlardan dolayı hayatta hiç bir amacı hedefi kalmamış.Okula dahi zorunlu bir şekilde gittiğini söylüyor...Aileside ondan beklentiler içinde...
                  eğer ona ulaşırsan burda bilinmeyene serenaya yada bana pm atsın bunu söyle ona yardımcı olabiliriz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: shondes View Post
                    Önemli bir konu , organizsyon veya yapılıcak birrşey varsa elimden geldiğince yardım etmeye çalışrm...
                    hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar evet yardımlarınıza gerçekten ihtiyacımız var çünkü çok fazla kişiye ulaşmayı istiyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dogu52 View Post
                      Bende her türlü yardıma hazırım ve arkandayım.

Bu konular üstünde durulması gereken ve önemli konular.

Hep destek tam destek
                      =) teşekkürler =) sen bizim sitenin tasarımcısı olacaksın =)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: anduril View Post
                        hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar evet yardımlarınıza gerçekten ihtiyacımız var çünkü çok fazla kişiye ulaşmayı istiyorum
                        ankara temsilciside ben olabilirim dfaasd
                        3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: shondes View Post
                          ankara temsilciside ben olabilirim dfaasd
                          =) antalyada ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: serena View Post
                            öylelerınde vıcdan yoktur bılınmeyen anlık bu dunyaya bakarlar ınsanları nasıl olurda mutsuz ederız dıye
                            evet nasıl da güzel rol yapıyorlar değil mi.. o kişiler içimizdeler.. bizlerle yaşıyorlar ama rahatlar.. çok üzücü çook..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: anduril View Post
                              =) teşekkürler =) sen bizim sitenin tasarımcısı olacaksın =)
                              Seve seve ne demek
                              ‎"Benim yalnızlığım, insanlarla dolu."

Franz Kafka

Yorum

İşleniyor...
                              X