Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Baba - kız ilişkisi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Baba - kız ilişkisi

Fikir almak istiyorum bir baba kızın arasında ne muhabbet geçer ne konuşurlar ne yaparlar? yardımcı olursanız çok mutlu olurum

biz sürekli kavga edip birbirimize hakaret ediyoruz

Yorum

biz o kadar samimi değiliz daha umarım o günler de gelir

Yorum

ben babamla herşeyde konuşurduk o zamanlar çocuk sayılırım ama bana çok ıyı bır baba oldu her ıstedıgımı alırdı babamla vakıt geçırmeyı severdım ama vefat ettı babanın yerı dolmuyo
        Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
        sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

eğer ölürse hiç anım olmayacak. sürekli bunun kabusunu görüyorum en azından içimi rahatlatmak için birşeyler yaptım ben demek istiyorum

Yorum

başın sağ olsun..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ontheroad View Post
              başın sağ olsun..
              sogal babanın degerının bıl kaybedınce ınsan anlıyo

Yorum

biz o kadar samimi değiliz daha umarım o günler de gelir
                bunu samimiyetle ilgisi yok ki... eminim o günlerin gelmesini hiç istemezsin... bakma güldüğüme hayatım çekilmez bir halde...

Yorum

umarım düzelir ama baba gerçekten çok ayrı birşey. aynaya baktığım da ben onu görüyorum kamburumdan ellerime göz altı torbalarım bu kadar benzerlikte nasıl biz birşey bulamıyoruz anlamıyorum

Yorum

umarım düzelir ama baba gerçekten çok ayrı birşey. aynaya baktığım da ben onu görüyorum kamburumdan ellerime göz altı torbalarım bu kadar benzerlikte nasıl biz birşey bulamıyoruz anlamıyorum
                    baba fızıksel olarak önemlı dıgıl sana nasıl baba oldugu önemlıdır ama şuda varkı her baba babalık görevını dogru yapamıyo tabı gençlerde bız babaları anlıyamıyoruz kendı dogrularımız oldugunu düşünüyoruz tabı buyuklrde yanliş burda baslıyo

Yorum

hayatta en çok sevdiğin kişi kim deseler babam derdim ne istediysem yapmıştır bugüne kadar, hep kendinden önce bizi düşünmüştür, tanıdıgım en fedakar insandır, herhangi bi kısıtlamada getirmedi hayatımda, ya da şunu şöyle yap bunu böyle yap diye açık açık söylememiştir belki ama, her zaman davranışlarıyla örnek olmuştur. en önemlisi bana hep güvenmiştir, her zaman gurur duymuştur. ve ne zaman konu baba olsa hep ağlarım, şu an olduğu gibi zaten 1.5 aydır görmüyorum babamı. off çok özledim ya
                      Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . .

Yorum

İcimde Sevgiden cok kocaman
                        bir bosluk var artik.!

Yorum

İşleniyor...
                        X