Duyuru

Collapse
No announcement yet.

unutulmuyorsun

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• unutulmuyorsun

o nu unutamıyorum sanki takını oldu, herşey bana o nu hatırlatıyor, nasıl yapıcamda kurtulucam ben bu dertten. kimseleri yerine koyamıyorum. içten içe kızıyorum ona nasıl yaptı bana bunu ve hergün lanet okuyorum o na hayallerimle, duygularımla oynadı.

yapamıyorum arkadaşlar unutamıyorum o nu nasıl bi acıymış bu. bukadar kolaymı ya çekip gitmek umarım hayat boyu mutsuz olur. kimseye demediğim sözleri o nasarfediyorum.

kötü şeyler değilde iyi şeyler temenni et bence.zaman herşeyin ilacıdır emin ol unutursun.ne acılar oluyor insanların hayatında hepsi geçiyor.sabırlı ol biraz.

Yorum

kötü şeyler değilde iyi şeyler temenni et bence.zaman herşeyin ilacıdır emin ol unutursun.ne acılar oluyor insanların hayatında hepsi geçiyor.sabırlı ol biraz.

Yorum

İnanın hiç kimseye böyle sözler sarfetmiş bi insan değilim ama sakinleştiriciler olmadan ayakta duramıyorum ben bu durumu yaşamak zorundamıydım. ya ne bileyim belki bi şekilde bana belli etseydi olcakları ama 2 gün önce evlemekten bahsedipte beni aldatıp terkedip gitmesi. bütün insanlara olan güvenimi yitirdim bu kadar kolaymı ya

Yorum

işe yaramaz,aldatıp giden insanın arkasında mutluluklar dileyen azdır sen olması gereken gibi davranmıssın. hem evlendikten sonramı terk etmesini isterdin bak evlenmeden gerçek yüzünü görmüssün ve daha az sıyrıklarla kurtulmussun ama yılmak yok bedduaya devam hem stressi azaltır

:lol:

Yorum

sENIN durumun benden kotuymus arkadasim..ne desek bos ne yapsak bos..Anca seni dinler teselli olmaya çalisirim..Degmez diyemicem cunku acin o kadar zor ki bogucu ki ..Anlayabiliyorum seni.. Allah yardimcin olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Yaz
              sENIN durumun benden kotuymus arkadasim..ne desek bos ne yapsak bos..Anca seni dinler teselli olmaya çalisirim..Degmez diyemicem cunku acin o kadar zor ki bogucu ki ..Anlayabiliyorum seni.. Allah yardimcin olsun
              bak siz birbirinizin adresini alın buluşun. derdiniz aynı sizi birbirinden başka kimse anlamaz

oturur bi sen anlatırsın bi o

ikinizde sizi bırakıp gidene küfreder durursunuz arada değişiklik olsun diyede o seninkine küfretsin sende onunkine

Yorum

sev- beni tavsiyelerin için teşekkürler.

Yorum

her kışın bir yazı vardır bence unut gitsin degmez bakın kolay degildir ama kime akıtıcaksın göz yaşını degmeyen biri için kimin için yanacak yüregin degmeyen biri için oyüzden en güzel ilaç unutmak herkezin başından geçmiştir bunlar sonuçta elde kalan verilen degerler bizi üzen sadece bunlar ozaman fazla üzme kendini arkadaşım daha ne sevdalara yelken açar bu yüregin inşallah deger vereni bulursun hayat iyisiyle kötüsüyle devam ediyo önemli olan nasıl nefes alabildigimizdir...

Yorum

Sevgi,sevdiğinin mutluluğunu istemektir.....Onun mutlu olduğunu bilmek seni üzüyorsa sen ondan çok kendini düşünüyorsun demektir.....Önemli olan onun senin sevgini hak edip hak etmediği değil senin onu severken hissettiğin sıcaklıktır....Sen böyle yaparsan ben sevginin egoist bir duygu olduğunu anlarım....Hekes sevdiğine kendini sevmediği için beddua etsin o zaman....
                    <div>Sen gıt ben gelemem bu yurekle,ya da kal eylul yagmurlarını bekle.</div>

Yorum

unutamıyorsanız, aşk izdırabı çekiyorsanız bununda tadını çıkarmasını bilin,
                      takın slow parçalar açın önünüze içeceğinizi, sigaranızı karşınıza birde o şahısla çekilmiş fotoları koydunmu ohhhh herşey süper. içmeye, sigaraya 10 numara bahane olur

bu dediklerimi 2 aşk acısı çeken insan birlikte yaparsa dahada güzel olur

hep şen şakrak olacak değil ya dertlenmekte güzel

Yorum

İşleniyor...
                      X