insan neden bırakır sevdiği birini...anlaşamamk vardır evet ama peki nasıl sevdin ohalde onu...yalnız bırakıp köşeye çekilmek nekadar adil...gece uzuyo geçmiyo zaman...sanki heran bigölge çıkacak karşıma onunla konuşucam...ona anlatıcam herşeyi...yalnız yaşanmış belkide bi ömrün şerefine ağlicam...ağlicam...ağlicam...
yaşayamadıklarıma yanarak...kurduklarımla beraber kalıcam odamda... sende olmicaksın...
gitme desen...ve o gitmese...bukadar kolay olsa sevmek...
hiçkimse olmasa hayatımda sadece beklesem.....
dayan diyorum içime az kaldı sanki hissediyorum...geçicek herşey...unutması gereknler kervanına katıldın çoktan...
ama daha bilmiyosun...farkında değilsin hiç...daha günü var...1hafta daha bekle ozaman anlicaksın acı çekmenin nasıl bişey olduğunu..
aricak sanıcaksın gelicek sanıcaksın dönücek sanıcaksın bırakmaz sanıcaksın....
olmicak hiçbiri ama şuan bilemezsin bunları anlayamazsın..okadar sıcaktırki hala avuçları ellerinde anlayamazsın...
şöyle bi kapatsan gözlerini yanında o..ama sabah olduğunda...neden oluyoki sanki...ne gerek var...insan nasılda bencilleşiyor...herkes anlasın bilsin istiyor...ama olmuyo işte...ne anlayan çıkıyo nede sen ağlayabiliyosun istediğin kadar...
yaşayamadıklarıma yanarak...kurduklarımla beraber kalıcam odamda... sende olmicaksın...
gitme desen...ve o gitmese...bukadar kolay olsa sevmek...
hiçkimse olmasa hayatımda sadece beklesem.....
dayan diyorum içime az kaldı sanki hissediyorum...geçicek herşey...unutması gereknler kervanına katıldın çoktan...
ama daha bilmiyosun...farkında değilsin hiç...daha günü var...1hafta daha bekle ozaman anlicaksın acı çekmenin nasıl bişey olduğunu..
aricak sanıcaksın gelicek sanıcaksın dönücek sanıcaksın bırakmaz sanıcaksın....
olmicak hiçbiri ama şuan bilemezsin bunları anlayamazsın..okadar sıcaktırki hala avuçları ellerinde anlayamazsın...
şöyle bi kapatsan gözlerini yanında o..ama sabah olduğunda...neden oluyoki sanki...ne gerek var...insan nasılda bencilleşiyor...herkes anlasın bilsin istiyor...ama olmuyo işte...ne anlayan çıkıyo nede sen ağlayabiliyosun istediğin kadar...

Yorum