Duyuru

Collapse
No announcement yet.

dunyamı ters yoksa ben mi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• dunyamı ters yoksa ben mi

arkadaşlar forum a yeni katıldım gerçekten harika bır forum admıne boyle bır forum açtığı için çok teşekkur ediyorum hayat ın hiç tes gittigi anlarınız oldumu acaba benım son zamanlarda kı bu yaklasık olarak uzun zamandır boyle sevgilim beni terk etti yarın 2 tane final sınavım var samımı arkadasımın arkamdan iş çvirdiğini öğrendim en azımasız olan sey işe hayat anlamsız geliyor

Orjinal yazı sahibi: leefallen View Post
    arkadaşlar forum a yeni katıldım gerçekten harika bır forum admıne boyle bır forum açtığı için çok teşekkur ediyorum hayat ın hiç tes gittigi anlarınız oldumu acaba benım son zamanlarda kı bu yaklasık olarak uzun zamandır boyle sevgilim beni terk etti yarın 2 tane final sınavım var samımı arkadasımın arkamdan iş çvirdiğini öğrendim en azımasız olan sey işe hayat anlamsız geliyor
    evet bana da hayat oyun oynuyo bu aralar sevglı olaylarına çok sevmedıysen takma elvet gonlune göre bulursun arkadaslarınada sen karar verıceksın hayat anlamsızda gelse yasıcaz ama yınede anlamlı bana göre
    Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
    sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

hayatı nasıl anlamsız görebiliyorsunuz?
      anlam tasıyan o kadar cok şey var ki..en azından annenizin suratına bakın hayat sadece onunla bile büyük anlam tasıyor..
      ...............

Yorum

dostum sanıyorum sorunumuz ortak .ama benimki terkmi etti yoksa mecburenmi terkketti onu bilmiyorum.sen yinde şanslısın.en azından terk edildiğini biliyorsun
        Aşk başlamadan güzel,
        Kalplerde heyecan
        Bakışlarda korku olduğu zaman güzel...
        Birbirimize sezdirmemek için çırpınış,
        Başkaları görmesin diye çabalayış,
        Gözlerim gözlerinin mavisine değdiği zaman...
        Aşk başlamadan güzel....

Yorum

bazen böyle her şeyin üst üste geldiği zamanlar oluyor. sen de bunlardan birini yaşıyorsun. uzun yada kısa sürecek ama geçecek emin ol... sen derslerine kafanı ver. arkadaşını, sevgilini salla gitsin... daha iyileri çıkacak karşına...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: farbetter View Post
            hayatı nasıl anlamsız görebiliyorsunuz?
            anlam tasıyan o kadar cok şey var ki..en azından annenizin suratına bakın hayat sadece onunla bile büyük anlam tasıyor..
            asıl anemin suratına bakınca daha çok anlamsız gelıyor eğer yanlış yetistirme leri olmasa idi su an belki anlamsız gelmezdi hayat...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bayraktar89 View Post
              dostum sanıyorum sorunumuz ortak .ama benimki terkmi etti yoksa mecburenmi terkketti onu bilmiyorum.sen yinde şanslısın.en azından terk edildiğini biliyorsun
              seninkinin de çözümü var bunu ona sorabilirsin neden terkettni diye..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hkayac View Post
                bazen böyle her şeyin üst üste geldiği zamanlar oluyor. sen de bunlardayan birini yaşıyorsun. uzun yada kısa sürecek ama geçecek emin ol... sen derslerine kafanı ver. arkadaşını, sevgilini salla gitsin... daha iyileri çıkacak karşına...
                işte sorunda burda anlamsız geldiği için hayat dr olsam ne yazar olmasam ne yazar

Yorum

asıl anemin suratına bakınca daha çok anlamsız gelıyor eğer yanlış yetistirme leri olmasa idi su an belki anlamsız gelmezdi hayat...

en sevdiğim arkadasımın annesi kibirli ne oldum delisi bir kadın babası vakit bulursa eve gelir aklına gelebilecek tüm kötü alışkanlıklara sahip bir adam
                  ama evlatları eşsiz diye tanımlayabileceğin bireylerden biri..işi ugraşı eşi sosyal yasamıyla bir bütün..yani abence bçyle yetiştirildimin arkasına sıgınma..
                  hayat anlamlı..görebilene...
                  ...............

Yorum

senın annen senı en azından yetiştirmiş benım annem benı hıç yuzunu bıle görmedım aılenın degerını bıl
                    Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
                    sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

işte sorunda burda anlamsız geldiği için hayat dr olsam ne yazar olmasam ne yazar
                      tıp mı okuyorsun? şimdi sana anlamsız gelse de 10 yıl sonra böyle küçük şeyler için zamanını yitirdiğine üzüleceksin... hayat değmeyecek insanlar için boşa harcanmayacak kadar kısa...

Yorum

seninkinin de çözümü var bunu ona sorabilirsin neden terkettni diye..
                        bir bulsam soracamda .nerdeee
                        Aşk başlamadan güzel,
                        Kalplerde heyecan
                        Bakışlarda korku olduğu zaman güzel...
                        Birbirimize sezdirmemek için çırpınış,
                        Başkaları görmesin diye çabalayış,
                        Gözlerim gözlerinin mavisine değdiği zaman...
                        Aşk başlamadan güzel....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: serena View Post
                          senın annen senı en azından yetiştirmiş benım annem benı hıç yuzunu bıle görmedım aılenın degerını bıl
                          inan bazen oyle anlar oluyor kı gerçekten dunyaya geldiğine pişman oluyorsun okudukça sana yaptıklarını gordugunde anlamsızlık git gide artıyor dediğm gibi yatın 2 tane sınavım var ama bır öneı yok

Yorum

inan bazen oyle anlar oluyor kı gerçekten dunyaya geldiğine pişman oluyorsun okudukça sana yaptıklarını gordugunde anlamsızlık git gide artıyor dediğm gibi yatın 2 tane sınavım var ama bır öneı yok

olsun karışık kafa çalışmayan kafadan daha iyidir....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hkayac View Post
                              tıp mı okuyorsun? şimdi sana anlamsız gelse de 10 yıl sonra böyle küçük şeyler için zamanını yitirdiğine üzüleceksin... hayat değmeyecek insanlar için boşa harcanmayacak kadar kısa...
                              yok muh.okuyorum su an 10000 dolar alsam da almasamda benim için anlam ifade etmiyor çok farklı bır duygu bu...

Yorum

İşleniyor...
                              X