Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir yengeç gibi...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bir yengeç gibi...

Kendimi yanlız hissediyorum bu akşam sanırım kabuguma çekilme noktasındayım bir yengeç gibi :?:

evet haklısın bende bir yengeç burcuyum nedense bu akşam bir yanlızlık var içimde suskunluk şimdi deniz kenarında olmak vardı birde slov bir müzik birde yakomoz aaaahhhh :roll:

Yorum

Oğlak burcuyum aynı şeyleri hissediyorum bu nasıl iş? :roll:
      Öyle bir düşe daldım bir baktım ki aa sahiden ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MaLTtTt
        Oğlak burcuyum aynı şeyleri hissediyorum bu nasıl iş? :roll:
        ben de yengeç burcuyum MaLTtTt ve ama aynı şeyleri hissetmiyorum,
        bu gibi bir şey

Yorum

bende yengecim..

Yorum

Konuyu dağıttık iyice ama fikriniz merak ettim..Burçlar karakterleri yansıtır mı sizce??

asena22 konuyu dağıttın dersen sorumu geri alabilirim hemen

Yorum

Ya bu ne men'em burçtur ki aslan burcunun ilk günü doğmuş olmama rağmen aslanlığımı unutturuyor bana. Ne biçim bir duygusallıktır o ya. Nasıl bir içe kapanma, nasıl bir bağlılık. Üzerimdeki bu derin etkisinden kurtulmaya çabalıyorum vesselam. Benim istediğim aydınlık bir ruh, kasvetli değil.
              <div>Yasam cok zalim bir ogretmendir; once sinav yapar, sonra dersi verir. Andre Gide</div><br />

Yorum

konuyu dagıtmadın MaLTtTt istedigin gibi yorumunu yaparsın arkadaşım her burcun anormel durumu oldugu gibi güzel taraflarıda vardır

Yorum

bonnie madem ilgileniyorsun burçlarla oğlak burcu için duygusal olduğunu söyleyebilir misin nasıl bilirdiniz onu

Yorum

Olabilir, normaldir. Herkesin kendisini yalnız hissettiği zamanlar vardır. Bu site de bu anlar için var zaten

Yorum

İşleniyor...
                    X