Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İşyerindeki bela

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• İşyerindeki bela

Arkadaşlar
    Benim çalıştığım ortamda öyle dağdan inme ,öküz bir mahluk var ki kurduğu cümleler bir yana ses tonuyla bile çok sinir ediyor yüksek ses tonuyla,gırtlaktan konuşmasıyla içimde öldürme isteği uyandırıyor ,insanlardan soğutuyor yani cinayet romanları - korku filmi senaryosu yazacak derece diyebilirim.
    O adi,aşağılık ve kompleksli yaratık ona hiç zararım olmadığı halde sabahtan işten dönene kadar fırsat buldukça ifrit ediyor .
    Ne kadar hakaret etsem ona yetmez aslında bu iğrençlikleri midemi bulandırıyor bu adamın yaşamasını istemiyorum .
    Bu öfkeyle başa çıkamıyorum bazen yakınımdakilere anlatıyorum anlatırken bile bu ...... neden dilime dolanıyor ben neden insanlara ondan bahsetmek zorunda kalıyorum neden illa düşüncelerime girmeye çalışıyor kışkırtıyor diye düşünüyorum çok sabrettim ama keşke yok olsa nefes almasa.
    Last edited by viraj; 11-06-2012, 02:17 PM.
    Before you diagnose yourself with depression or low self esteem, first make sure you are not, in fact, just surrounded by assholes. -W.G

senin kadar başka rahatsız olan varsa sizden bir üst yetkiliye bildirebilirsiniz bu durumu
    Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
    sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

:36: .
      Last edited by BeyZade; 11-06-2012, 02:27 PM.

KuzuZade
      Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
      BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
      Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

ben evet daha önce yakındım bu durumdan ama bana duymazdan gel,sallama,onun tarzı böyle demezler mi deli oluyorum
        Before you diagnose yourself with depression or low self esteem, first make sure you are not, in fact, just surrounded by assholes. -W.G

Yorum

O kişiden neden bu kadar rahatsız oluyorsun ?
          GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

onun annesi babası olması bebek olması beni hiç ilgilendirmiyor tek istediğim aynı ortamda bulunmamak bunun bir çaresi olsa keşke düşünüyorum bulamıyorum
            keşke durduk yerde bu kadar sinirlenmek zorunda olmasaydım bu sene o kadar meditasyon yaptım işten döndükten sonra yine çözemedim her işe gittiğimde negatif enerjiyle doluyorum napabilirim baska?
            Last edited by mary-jane; 18-06-2012, 10:49 PM.

Yorum

içtiği bir şeye fare zehiri koyabilirsin.

Yorum

kurtulamıyorum sakinleşemiyorum bazen

Yorum

boğazımda yumruk hissi oluşuyor bundan bahsederken aynı zamanda o konuda konusmak istemiyorum istemediğim halde anlattığım için sonrasında pişman oluyorum neden ben bu psikolojik işkenceye maruz kalmak zorundayım : (

Yorum

gravatından tutup silkelemek lazım o dingili....kıçınada bir tekme atılır en son...

Yorum

evet çenesini kaldırıma dayayıp kafasına tekme atmak daha keyifli olurdu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mary-jane View Post
                        yapma yaa..bu kadar sadist ruhlumusun sen ?
                        Aşk başlamadan güzel,
                        Kalplerde heyecan
                        Bakışlarda korku olduğu zaman güzel...
                        Birbirimize sezdirmemek için çırpınış,
                        Başkaları görmesin diye çabalayış,
                        Gözlerim gözlerinin mavisine değdiği zaman...
                        Aşk başlamadan güzel....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mary-jane View Post

aynen ya öldürmeye gerek yok....abartma

Yorum

Bu kişi senin üstünse sana mobbing işyerinde baskı yapıyor olabilir.
                            I'm fine. I'm just not happy.
                            G.House

Yorum

abartmak değil benim günümü berbat ediyor görmek duymak istemiyorum asla istemiyorum bugün öğrendim seneye de varmış resmen mahvoldum arkadaşlar ben bugünler geçmişte kaldı sanmıştım öyle hayal kırıklığım var moralim feci bozuk

Yorum

İşleniyor...
                              X