Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu Konuda Yalnızmıyım?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bu Konuda Yalnızmıyım?

Bu sorum erkeklere

Kendi yapısal özelliklerimden bahsedeyim size

Çabuk kırılgan hassas bir yapıya sahibim
    Eğer duygularım karmakarışık ve bu durum ağlamamı gerektiriyorsa hiç çekinmem ağlarım (Herkesin yanında değil)
    İlişkilerime duygusal bir şekilde derin bir anlam yüklüyorum ilişki ne olursa olsun
    Genelde tüm ilişkilerim duygusal oluyor
    Sevdiğim bir insanın en ufak kırıcı bir şakası bile beni kötü ediyor

ve daha buna benzer pek çok örnekler Şimdi sorum şu bu özelliklere sahip bir ben mi varım ? Yoksa bendemi bir anormallik var ?

Çevremi dikkatle gözlemliyorum benim kadar duygusal bir yapıya sahip hemcinsilerimi göremiyorum

Duygusalım ama en son çocukken ağlamışımdır. Ağlayan erkeklerde bol ama sende bir anarmallik olduğunnu düşünmüyorum.

Yorum

erkekler genelde sinirden aglar başkada agladığını ne gördüm nede duydum
      İşin en kötü yanıdaaa bıraktığınn yerdeyim...
      hayat bana boş olmayan birşeyler söyleeee
      anlamaz kii hiçbiriii hiç bişeyyy....

Yorum

çok duygusal bir yapıya sahipsin hemen kızabiliyor ve üzülebiliyorsun sadece tek sen yoksun bir çok arkadaşımda bu sendrom var

Yorum

Belli ki duygusal ve hassas bir yapın var.Genelde erkeklerde pek görülebilen bir durum değil ama nasıl erkek gibi maço kızlar varsa, aynı şekilde aşırı duygusal ve hassas erkekler de olabiliyor.Aslında ağlamak dışında ben de sana benzediğimi düşünüyorum.Vurdumduymaz değilim.Duygusal ve hassasım.Bu senin yapın.Değişeceğini sanmıyorum.Sana kolaylıklar da zorluklar da sağlayacaktır.Kendini böyle kabullen.Biraz da hayat taşlalştıracaktır seni zamanla.

Yorum

depresyonun canı sağolsun....

KuzuZade
            Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
            BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
            Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

çok hassas bi kişiliğin var sanırım . büyük ihtimalle az konusan yalnızlıkta kafa dinlemeyi seven birisindir.takma bu bi sorun değil kişilik meselesidir . kendinle barışık ol

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gülreçeli View Post
                çok hassas bi kişiliğin var sanırım . büyük ihtimalle az konusan yalnızlıkta kafa dinlemeyi seven birisindir.takma bu bi sorun değil kişilik meselesidir . kendinle barışık ol
                Tam tersi aslında çok konuşan yalnızlıktan nefret eden biriyim :RpS_smile:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Attemption View Post
                  Tam tersi aslında çok konuşan yalnızlıktan nefret eden biriyim :RpS_smile:
                  karakterin böle o zaman içinden geldiği gibi davran herkesin kişiliği farklı bunun bi sorun olduğunu düsünme sakın ! bn de cok alıngan biriyimdir mesela

Yorum

İşleniyor...
                  X