Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yardım lütfen:(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• yardım lütfen:(

daha önce yazmıştım beş yıllık ilişkim bitti diye.sizlerde sagolun yaorumlar yazdınız.şimdi yardımınıza ihtiyacım var.onu aramalımıyım.ne yapacağımı bilemiyorum.
    Gözlerinin icine baska hayal girmesin:105:

kendini bu kadar aciz duruma düşürme bırak artık ne hali varsa görsün sanada yazık değilmi sana üzülmeyen insana yeteri kadar değer vermişin veriyosun hala yapma bunu ya

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zöhre yıldızı View Post
      daha önce yazmıştım beş yıllık ilişkim bitti diye.sizlerde sagolun yaorumlar yazdınız.şimdi yardımınıza ihtiyacım var.onu aramalımıyım.ne yapacağımı bilemiyorum.
      Bir beş yıl daha birlikte mi geçirelim diyeceksin ?
      GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

beş yıllık bir ilişki dile kolay bunu bir sonuca bağlamazsanız evlilik gibi bu ilişki bayatlar bayağılaşır... üstünde durma derim defteri kapatman senin hayrına olur.

KuzuZade
        Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
        BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
        Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

ara giderli giderli konuş....felan filan yapsa söv kapat

Yorum

kendimden biliyorum arama sakın çünkü ararsan değisecek bi şey olmaz ama o kendini da değerli hisseder ayrılıkta ki suçlu sn mişsin gibi düsünüp davranır.onu biraz kendiyle basbasa bırak hatasını anlayacaktır zaten.ne demişle dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır .....

Yorum

İşleniyor...
            X