Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sorunlarıma Çözüm Bulabilecek ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sorunlarıma Çözüm Bulabilecek ?

Herkese merhabalar adım Emre 16 yaşındayım , size bayağı uzun bir yazı yazıcam umarım okur ve sorunuma çözüm bulabilirsiniz .

Ben çocukluğumu çok iyi geçirdim , annem babam gayet anlayışlı iyi kişiler severim ikisinide , ne birşeyi yasaklarlar , ne birşeyime karışırlar , fakat ben nedense onların istediği gibi bir çocuk olamıyorum , oturduğumuz yer İST/Gazi Mahallesi , kısaca en pislik yerlerden biri , artık esrarı , uyuşturucusu , gasp , kavgalar , herşey burada fakat ben kendimi olduğunca onlardan uzak tutmaya çalıssamda genede içimdeki birşey onlara gitmek istiyor , ha gasp felan değil ama kavga , esrar felan o tür şeyler , ben bile kendimden utanıyorum daha 16 yaşında olmama rağmen o iğrenç şeyi içtiğim için , fakat ne bağımlılığım var ne birşeyim , sadece içmek için içiyorum , istesem hiç içmiyorum kafama estimi içiyorum .

Hayata dair nerdeyse hiçbir planım yok , ileride ne olacağımı bilmiyorum , ne yapacağımı bilmiyorum , boş bir insanım ya anlatabiliyormuyum , okula gitmeyi istemiyorum , neden derseniz orası resmen asalakların , amelelerin olduğu bir yer bana göre , hatta nerdeyse tüm insanlar böyle benim gözümde , 2-3 tane çok sevdiğim çocukluk arkadaşım hariç nerdeyse hiçbir insanla konuşmuyorum , ne bir kafeye gidiyorum , ne gezmeye .

İnsanlar bana o kadar itici geliyorki kendimin bile insan olmasına üzülüyorum , çünkü hepsi yapmacık takılıyor , ne söyledikleri doğru , ne yaptıkları , herşeyleri yapmacık , ya bir insan nasıl olurda 2-3 arkadaşı dışında hiç kimseyle konuşmaz ya anlatın bana !

Eskiden kızlarla aram gayet iyiydi , kendime görede sempatiğimdir , fakat artık kızlarla bırakın çıkmayı , konuşmaya tahamül edemiyorum .

Ben çoğu şeyden gayet iyi anlarım , Break Dance bilirim , çok kitap okurum , tarih bilgim çok iyidir , giyim tarzım çok iyidir her zaman beğenilir giydiklerim , fakat ben kendimi tam bir boşluk olarak görüyorum , sabah uyanmak için hiçbir nedenim yok , bu durumu git gide annem ve babamda fark etmeye başladılar , ve ben onları üzmek istemiyorum düzelmeye çalışıyorum ama olmuyor .

Ara sıra intihar edip kurtulmayı düşünüyorum ama , annem ve babama bu acıyı yaşatamam , yapamam .

Normal insanlara güzel gelen hiçbirşeyin benim için bir anlamı yok , hani şimdi bana gelip milyoner oldunuz deseler gene umrumda olmaz o derece .

Zaten bu durum böyle devam ederse biraz para biriktirip evden kaçmayı planlıyorum kimsenin beni tanımadığı , insanların az olduğu bir yere gitmeyi düşünüyorum .

İşte durumum böyle , böyle boş bir insanım , amacım yok , yaşama isteğim yok , yapacak hiçbirşeyim yok , anca işte böyle forum köşelerinde tanımadığım kişilere derdimi anlatıyorum , of ulan of .

evden kaçarak sorunlarına bir çok sorun eklemiş olursun eğer gerçekden aileni düşünüyosan bundan vazgeç derim bir psikolog yada psikiyatriye gitmen iyi olur
    Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
    sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Psikoloğa gidipte ailemin sorunlarım olduğundan haberleri olmasına istemem .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: `Unknow View Post
        Psikoloğa gidipte ailemin sorunlarım olduğundan haberleri olmasına istemem .
        bunu tek başına atlatamıcağını biliyosun neden senin için zor olanı seçiyosun ailen öğrenirse üzülür evet ama senin onlarla sorunlarını paylaşmadığını bilseler emin ol daha çok üzülürler

Yorum

Psikoloğa gitmek B planı olarak kalsın baktım hiç düzelemiycem o zaman giderim .

Yorum

Emre öncelikle ahlaka, terbiyeye aykırı olan şu avatarı bir kaldır ondan sonra abilerinin ablalarının yardımını bekle.
            Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
              Emre öncelikle ahlaka, terbiyeye aykırı olan şu avatarı bir kaldır ondan sonra abilerinin ablalarının yardımını bekle.
              Ben neydeyim sen neydesin ?

Orta parmak boş konuşma anlamına gelir , hakaret değildir , terbiyeyle alakası yoktur .

Yorum

Ben neydeyim sen neydesin ?

Orta parmak boş konuşma anlamına gelir , hakaret değildir , terbiyeyle alakası yoktur .
                Avatarı görenler benim düşündüğüm gibi değil de senin gibi düşünecek öyle mi, avatarını değiştirmelisin.
                Her şey güzel olacak...

Yorum

Herneyse , burasıda ahlak bekçileriyle dolu tamam sorunuma çözüm felan bulmayın istemiyorum siz forumda ahlak bekçiliğine devam edin görüşürüz .

Yorum

Herneyse , burasıda ahlak bekçileriyle dolu tamam sorunuma çözüm felan bulmayın istemiyorum siz forumda ahlak bekçiliğine devam edin görüşürüz .
                    Yaptığıma tam olarak ahlak bekçiliği denmez, birileri toplumun ahlakını bozarsa engel oluyum diye beklemiyorum. Ama genel ahlaka aykırı bir olay görürsem de sessiz kalmam, kalmamalıyım, bu benim vatandaşlık görevim. Kendine iyi bak Emre.
                    Her şey güzel olacak...

Yorum

Psikoloğa gitmek B planı olarak kalsın baktım hiç düzelemiycem o zaman giderim .
                      karar senin ama bu sorunlarını ailenle paylaş sana yardımcı olurlar

Yorum

İşleniyor...
                      X