Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bugün Doktora Gidiyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bugün Doktora Gidiyorum

Senelerdir ertelediğim şeyi bugün gerçekleştiriyorum ve psikiyatriste gidiyorum. Randevum 4 saat sonra. Acayip gergin ve telaşlıyım. Kitlenip kalırsam diye bir kağıda problemlerimi yazdım. Bakalım bendeki sorunun tam adı neymiş belli olacak mı....

Umarım attığın bu adım geleceğin için güzel bir adım olur. Gerilme, telaşlanma diyeceğim ama biliyorum ki o heyecan çıkışta "OH BE!!!" diyene kadar geçmeyecek ben ne söylersem söyleyeyim.Şimdiden geçmiş olsun.
    Bir dünyayı görmek kum tanesinde
    Ve yaban çiçeğinde semayı
    Avucunda tutabilmek sonsuzluğu
    Ve tüm zamanı bir saatin içinde...

Yorum

Çok teşekkür ederim umarım oh be diyebilirim....

Yorum

şimdiden geçmiş olsun jasminn

KuzuZade
        Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
        BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
        Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: jasmynw View Post
          Çok teşekkür ederim umarım oh be diyebilirim....
          Yükünü atacaksın üzerinden ve adım atmış olacaksın. Göreceksin ki aslında o adımı atmakmış önemli olan. Yola çıkınca yol biter. Bunun farkına varıp rahatlayacaksın.
          Bir dünyayı görmek kum tanesinde
          Ve yaban çiçeğinde semayı
          Avucunda tutabilmek sonsuzluğu
          Ve tüm zamanı bir saatin içinde...

Yorum

hangi hastaneye veya neredeki hangi doktora gidiyorsun acaba
            içindeki öküz e oha de.

Yorum

Randevun inşallah arzu ettigin gibi geçmiştir ,artık en onemli safhayı atlattın bundan sonrası çok daha kolay olucaktır .
              ANCAK ANLATABİLDİGİNİZ KADAR , ANLAYABİLİRİM .

Yorum

İnşallah sana yararlı olmuştur gittiğin psikiyatr, en azından umarım ''oh be'' diyebilmişsindir..
                ''People who don't know me think I'm quiet, people who do wish I was.''

Yorum

İzmir'de Nöron Psikiyatri Dal Merkezi'ne gittim. Bipolar Bozukluk tehşisi koydular ve üç tane ilaç verdiler. 12 gün sonra tekrar kontrole gideceğim.

Yorum

İzmir'de Nöron Psikiyatri Dal Merkezi'ne gittim. Bipolar Bozukluk tehşisi koydular ve üç tane ilaç verdiler. 12 gün sonra tekrar kontrole gideceğim.
                    kulübe hoşgeldin o zaman

Yorum

Benim teşhisim de aynı...Gerçi doktorlar bi anlaşamadılar benim üzerimde,sosyal fobi,depresyon,bipolar falan filan,ismin ne önemi var ki zaten,acının adı mı olurmuş
                      Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

Bissürü ilaç içmeye başlayacağım yarın. Hiç sevmiyorum ilaç kullanmayı ama başka şansım yok sanırım çünkü artık katlanamıyorum. Evet ismin gerçekten bi önemi yok. Şu ilaçlar umarım biraz derdime çare olurlar.

Yorum

hangi ilaçları verdiler ?

Yorum

geçmiş olsun gözün aydın nur topu gibi bir rahatsızlığın oldu

KuzuZade
                            Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                            BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                            Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Lithuril, Lamictal ve Ketilept verdiler

Yorum

İşleniyor...
                              X