Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kendini sevememek

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kendini sevememek

Ben 15 yaşındayım ve ergenlikle beraberinde çok sorunla boğuşuyorum. Bugün KBB a ve dişçiye gittik mesela. Dişçi azı dişimin çekilmesi gerektiğini söyledi 2 tane. Daha diş gelecekmiş onun altından. Her neyse, hep ağlayasım geliyo. Sanki aynada baktığım ben değilim, mutsuz biri var. Gözleri ıslak biri var. Sorununu anlamamış biri var. Psikoloğa gidemeyecek biri var. Yarın hasta olacağım acaba ondan mı bu kadar gerginlik falan. yoksa benim problemlerim mi var? bide yüzümü şiş gibi hissediyorum ya moralim hiç yok. Sizce napmalıyım

oncelikle sakin olmalisin.aynaya baktiginda kendini goremiyo gibi hissetmen normal.cunku kisiligin oturma asamasinda.farkli huylar ediniyosun bazi huylarin degisiyor.birgun cok gergin birgun cok neseli olabilirsin.sakin ol.atlatacagin bir donem yasiyorsun.eger cok endiseliysen psikologa gitmekten cekinme.sen aynen boyle anlat o sana neyin oldugunu zaten soyleyecektir.bizim bilemedigimiz anlamadigimiz sorunlara teshis koymak icin onlar var.herhangi bi hastaligin olsa ve bilsen gidecegin bolumde bellidir.kbb dahiliye vs. beynimiz ruhumuz neler yasiyor bazen cozemeyiz.bunun icinde psikologlar psikiyatristler var arkadasim.
    Gözlerinin icine baska hayal girmesin:105:

Yorum

aynaya bak ve kendine inanarak senin yaşında olan çoğu insanın bu tarz duygular hissedebileceğini kendine inanarak tekrarla sonra da güçlü bi insan olduğunu düşünerek kendine gülümse ve her şeyin yoluna girmesi için elinden geleni yapmaya başla:RpS_wink:
      yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine.:RpS_wink:

Yorum

sevip napacaksın ki!

Yorum

İşleniyor...
        X