neyim ben. yada nerdeyim. ya da neredeydim de şu an nereye geldim. kimim var. kimin için değerliyim. kim beni merdiven görüyor. arkadaş ortamım hakkında olumsuz yorumlar yapmaya başladım. onlar hakkında iyi düşünmüyorum artık. aklımdan geçenler, onlar için değersiz olduğum. sorsam hepsinin dostuyumdur ama görünen köy misali herşey ortada.
* bir yere gittiklerinde haber vermiyorlar
* günlerdir aramasam aramıyorlar
* her hangi bir sosyal aktiviteye çağırmıyorlar.
* geçenlerde yan yanaydık 4 arkadaş. bu 3 ü konuşuyordu. sonra hiç bir şey demeden sanki ben orda yokmuşum gibi aralarında ayrıldılar. ve gittiler. ben seslendim arkalarından bende burdaydım diye. kendimi değersiz hissediyorum.
* ve şu an aklıma gelmeyen çoğu şey.
bu durum pskolojimi bozuyor. şu an onlara karşı duvar koydum araya. ama yalnızlıkta tuhaf şey. lütfen bana akıl verin. onlara karşı ne tavır almalıyım. kuruntu mu benimki. sıkıntıdan pskolojim bozuldu nerdeyse.
* bir yere gittiklerinde haber vermiyorlar
* günlerdir aramasam aramıyorlar
* her hangi bir sosyal aktiviteye çağırmıyorlar.
* geçenlerde yan yanaydık 4 arkadaş. bu 3 ü konuşuyordu. sonra hiç bir şey demeden sanki ben orda yokmuşum gibi aralarında ayrıldılar. ve gittiler. ben seslendim arkalarından bende burdaydım diye. kendimi değersiz hissediyorum.
* ve şu an aklıma gelmeyen çoğu şey.
bu durum pskolojimi bozuyor. şu an onlara karşı duvar koydum araya. ama yalnızlıkta tuhaf şey. lütfen bana akıl verin. onlara karşı ne tavır almalıyım. kuruntu mu benimki. sıkıntıdan pskolojim bozuldu nerdeyse.

Yorum