Uyumadan önce kendimi sevgiye aç hissediyorum. Sarılmak istiyorum. Belki sevme-sevilme isteği bu. Bazen bu sebepten uyuyamıyorum. Hiç olmadı yastığıma sarılırım. Bu durum hoşuma gitmiyor. Kendimi çok duygusal, çok aciz hissediyorum. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Duygusallıktan nefret ediyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sarılma İsteği
Collapse
X
-
ben kendimi bildim bileli bu duygu vardır.genelde hep yastığa sarılmışımdır.çümkü onun reddetme durumu yokOrjinal yazı sahibi: basevu View PostUyumadan önce kendimi sevgiye aç hissediyorum. Sarılmak istiyorum. Belki sevme-sevilme isteği bu. Bazen bu sebepten uyuyamıyorum. Hiç olmadı yastığıma sarılırım. Bu durum hoşuma gitmiyor. Kendimi çok duygusal, çok aciz hissediyorum. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Duygusallıktan nefret ediyorum.
)))
Aşk başlamadan güzel,
Kalplerde heyecan
Bakışlarda korku olduğu zaman güzel...
Birbirimize sezdirmemek için çırpınış,
Başkaları görmesin diye çabalayış,
Gözlerim gözlerinin mavisine değdiği zaman...
Aşk başlamadan güzel....
Yorum
-
Alışkanlık olamaz çünkü aile fertlerime bile sarılamayan bir insanım. Yani şimdiye kadar kimseye sarılmadım. Dışarıdan çok soğuk görünüyorum. Fakat içimde duygusalım ve bu durumdan nefret ediyorum. Hayvan beslesem geçer mi acaba?Orjinal yazı sahibi: ismael View PostDuygusallıktan ziyade, alışkanlık olabilir mi ?Toplumun içinde erimiş olan birey.
Yorum
-
Hayvan beslemelisiniz bence de insanlara gösteremediğiniz sevginizi hayvanlara yöneltmeniz güzel olabilir..Orjinal yazı sahibi: basevu View PostAlışkanlık olamaz çünkü aile fertlerime bile sarılamayan bir insanım. Yani şimdiye kadar kimseye sarılmadım. Dışarıdan çok soğuk görünüyorum. Fakat içimde duygusalım ve bu durumdan nefret ediyorum. Hayvan beslesem geçer mi acaba?''People who don't know me think I'm quiet, people who do wish I was.''
Yorum
-
bayrakdar hayvan beslemek sana iyi gelicek köpek olabilir mesala yada tavşan yada kuşOrjinal yazı sahibi: bayraktar89 View Postben kendimi bildim bileli bu duygu vardır.genelde hep yastığa sarılmışımdır.çümkü onun reddetme durumu yok
)))
Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!
Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .
Yorum
-
Fark eder mi? Yanlış anlaşılmalara sebep olmaz herhalde.Orjinal yazı sahibi: Yanlız38 View PostEtrafda Bu kadar Napolyoncu varken
Gerçek sevgiyi bulun Gözü kapalı imza atayım .
Ayrıca merak ettim yastığa sarılan kişi bayanmısınız baymı ona göre yorum atayım yanlıs anlasılmalara sebeb olmayım
Toplumun içinde erimiş olan birey.
Yorum
-
Birden fazla sebebi olabilir erkeklere göre farklı bayanlara göre farklı sonuc aynı ama
tarz farklı
Gayet normal helede 20-25 yaslarında isen çok normal insanların dönem dönem girdigi etkileşimler vardır yedıklerı içdikleri hatta burclarına göre ay yada güneşin hareketleri bile etkiler diye düşünüyorum Bahsettıgım durum Cinsel istek bilinç altında aklında olmasa bıle binlerce derdın olsa bile sorun budur bence yada Korku = eger psikolojik sorunun varsa bunlar sebeb olur bence
Yorum

Yorum