Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhabalar Arkadaşlar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Merhabalar Arkadaşlar

Arkadaşlar Öncelikle Herkeze Merhaba

Bu Forumu Yeni Gördüm Kayıt Oldum Çok Güzel Foruma Benziyor Benim Dertlerim Çok Herkezin Bir Derdi Var Keşke Benimkiler Sizinkigibi Olsa Başlayım Konumuza Benim Babam Çok İçki İçiyor Günde 2 Şişeyi Bitiriyor Üstüne Yetmiyor Bira Alıyor Neresine İçiyor Arkadaş Anlamadım Ben Gece Gündüz Uyumaz Gündüz Bile İçiyor Sataşıyor Geliyor Yanıma Değişik Değişik Konuşuyor Oldukça Sinir Bozucu Dışarı Çıkar Bara Gider Orda İçer Gelir Yani Anlıayacağınız Tüm Hayatı İçki Olmuş Bu İçkiden Ben Ve Annnemi Kaybedecek Ama Ben Uğraşıyorum Şu İçkiyi Bıraksın Diye Bırakmıyor Size ne Sanane Diye Çıkışıyor Malum Kafa İyi 7/24 Alkol Komasınada Girmiyoki Hastaneye Yatsa Halen İçiyor Şeytan Diyor Al Bunu Kapının Önüne At Bıktım Bu Adamdan 2 Ay Bıraktı Ne Güzeldi Hayatımız Ayıkken Çok İyi Adam Ama İçmeye Başlayınca Kendinden Geçiyor Argo Konuşmalar Nebilim Anneme Sataşmalar Git Diyoruz Evden Gitmiyorda İçiyor Hep Ben Ne Yapacağım Bıktım Bu Hayattan Arkadaşlarıma Soruyorum Ne Güzel Aileleri Var Ne iyi Aileleri Var Maddi Durumumuz Orta Ama Tüm Parayı İçkiye Veriyor Keşke Çok Fakir Olsaydıkta Böyle Çileler Çekmeseydim Benim Suçum Ne Bıktım Bu Hayattan
    ANKARA

Siz babanız hakkında yazınca Shameles dizisindeki Frank canlandı gözümde biran.Allah yardımcınız olsun.Yıllarca içip bırakan insanlar var ama bir vesile lazım bırakması için umarım yakın zamanda dogru yolu bulur...
    Geçen sene çok kibirliydim ama bu sene mükemmelim...

Yorum

Allah yardımcınız olsun
      Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
      Yeter ki, sırtımızdan vurmasın dost bildiğimiz..

Yorum

Sağolun Arkadaşlar Derdime ortak Olduğunuz İçin Gerçekten Bıktım Bu Hayattan Dışarı Çıkıyorum Geziyorum Açılıyorum Eve Bir Geliyorum Bunun Önüde İçki Şişesi İçiyor
        ANKARA

Yorum

Orjinal yazı sahibi: e30mertcan View Post
          Sağolun Arkadaşlar Derdime ortak Olduğunuz İçin Gerçekten Bıktım Bu Hayattan Dışarı Çıkıyorum Geziyorum Açılıyorum Eve Bir Geliyorum Bunun Önüde İçki Şişesi İçiyor
          sonuçta baba.. diyecek bşy olmuyor karşıda gelinmez. düzgün bi dille anlatmayı deneseniz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Huysuz20 View Post
            sonuçta baba.. diyecek bşy olmuyor karşıda gelinmez. düzgün bi dille anlatmayı deneseniz.
            Konuştum Bir Çok Kez Bırakıyorum Dediği Sözleri Bir Saysam Haddi Hesabı Yok Ve Hemende Çıkışır Ben İçiyorum Varmı Gidin Burdan Diye
            ANKARA

Yorum

Şuan Bile İçiyor Adam Ne Anlıyor Bundan Ben Birşey Anlamadım Tamam Bende Özel Günlerde İçerim 1 2 Bardak 7/24 İçmekten Ne Anlıyorsa Şimdi Kafa İyi Gene İçiyo Mutfakta Sızdı Bu Evin Berekite Olmaz Başka Şeyide Ramazanda Bile İçiyor Ayıp Bakkaldan Almaya Utanır İnsan Be
              ANKARA

Yorum

Mantıksız gelebilr belki ama bence deden ya da babaannen konuşmalı babanla. oda olmazsa dinde içkinin günahıını belirten ayetleri oku babana bi gün inanmaz 2 gün inanmaz ama eninde sonunda inanır. özellkle ramazan ayında inanıp bırakacağını düşünüorm.

Yorum

Ramazanda Bile İçiyor Adam Alkoliğinde Alkoliği Ne Yemek Yer Ne Yatar Sırf İçki Dedem Ve Babaannemle Sırf İçki Yüzünden Şuan Konuşmuyorlar Hiçbir Arkadaşı Yok Ha Sadece İçkici Arkadaşları Var
                  ANKARA

Yorum

çevreisini değiştirmeli bence.

Yorum

acaba içmesinin bir nedenimi var yoksa bağımlımı
                      Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
                      sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Bu Adam İyice Kendinen Geçti Saldırmaya Fln Kalkıyor Bunu Acaba Ne Yapmak Lazım hastaneyi Flnmı Arasak Çok Kötü Ortalık
                        ANKARA

Yorum

İşleniyor...
                        X