yaşım 21 erkeğim.bizim evde her zaman gürültü ses olur kardeşlerimden dolayı bundan çok rahatsız olurum annem desen oda öyle bağırırak konuşurz kadın bıkmış çocuklardan babamla araları zaten iyi değil bide onunla hemen hemen hergün tartışırlar.e haliyle ben çok rahatsız oluyorum.sevgilim vardı vardı diyorum dün itibariyle yok az önce kendi kendime konuştuğumun farkına vardım saçmalıyordum öylece.bana diyo ki sen evde ki sorunlardan dolayı hiç iyi değilsin herşeyi kafana takıyosun üzülüyosun evet doğru ben çok takıntılı biriyim herşeyi kafama takarım özellikle bu ailevi konular olunca.2-3 yıl öncesine gidelim bi gece çok kötüydüm ama çok çatıya çıktım sigara yaktım izledim kendimi aşağıya atmak istedim yapamadım bilmiyorum neden yapamadım eve inip odama geçtim yerde ki parkeleri inceledim cidden inceledim aklım yerine gelince güldüm geçtim bu olaya.ben bende ki sorunun ne olduğunu bilmiyorum sevgilimden ayrıldım iyice sıyırmış bi durumdayım zaten moral alt üst maddi bazı konulardada sıkıntı var onlarıda takıyorum bana yol gösterip veya tavsiyelerde bulunursanız gerçekten çok sevinirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sorunum nedir bende bilmiyorum
Collapse
X
-
Bence haftanın 5 günü işe gitmelisin. Hatta bu iş yeri farklı bi iş yeri olsa daha güzel olur. Boş kaldığın zamanlarda biraz dolaşmak da iyi gelir ama bence abartmamak gerek. Ben senin yerinde olsam kitap okurum. inan bi süre sonra o kitaplar sende çok farklı görüş açıları yaratacak .Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
Yeter ki, sırtımızdan vurmasın dost bildiğimiz..
Yorum
-
çok teşekkür ederim değerli yorumun içinOrjinal yazı sahibi: Huysuz20 View PostBence haftanın 5 günü işe gitmelisin. Hatta bu iş yeri farklı bi iş yeri olsa daha güzel olur. Boş kaldığın zamanlarda biraz dolaşmak da iyi gelir ama bence abartmamak gerek. Ben senin yerinde olsam kitap okurum. inan bi süre sonra o kitaplar sende çok farklı görüş açıları yaratacak .
Yorum
-
Rica ederim. Sen söylediğimi yap özellikle kitap konusunu inan pişman olmazsn. Belki kitap okumayıda sevmyorsundur ama insan kendi kafasına uygun kitapları bulunca onlardan vazgeçemiyor
En azından denemeye değer.
Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
Yeter ki, sırtımızdan vurmasın dost bildiğimiz..
Yorum

Yorum