Duyuru

Collapse
No announcement yet.

doğrumu? yanlışmı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• doğrumu? yanlışmı?

arkadaşlar gecenlerde annemla bir akrabamızın yanına gittik. Gecede orada kalacaktık.Gittiğimiz evin iki kızı var biri evli biri bekar.Gttiğimizde bekar olan kız ablasının yanına kalmaya gitmiş.Bende onların yanına gittim bende kalacaktım.Oraya gittiğimde evde ev sahibinin üç arkadaşı vardı onlarda gece kalacakmış.Ben kalabalık diye bide ben kalabalık yapmım dedim.Çünkü tanımadığım kişiler vardı ve ben rahat edemem sıkılırım diye anneminn olduğu yere geri döndüm.Acaba kalıp ortama ayak uydurmalımıydım. Sizce doğrumu yaptım geri dönmekle.Benim hakkımda ne düşünürler acaba aa kıza bak bizden kaçtı vs vs...

Orjinal yazı sahibi: emada View Post
    arkadaşlar gecenlerde annemla bir akrabamızın yanına gittik. Gecede orada kalacaktık.Gittiğimiz evin iki kızı var biri evli biri bekar.Gttiğimizde bekar olan kız ablasının yanına kalmaya gitmiş.Bende onların yanına gittim bende kalacaktım.Oraya gittiğimde evde ev sahibinin üç arkadaşı vardı onlarda gece kalacakmış.Ben kalabalık diye bide ben kalabalık yapmım dedim.Çünkü tanımadığım kişiler vardı ve ben rahat edemem sıkılırım diye anneminn olduğu yere geri döndüm.Acaba kalıp ortama ayak uydurmalımıydım. Sizce doğrumu yaptım geri dönmekle.Benim hakkımda ne düşünürler acaba aa kıza bak bizden kaçtı vs vs...
    ne farkeder ki..
    Aşk başlamadan güzel,
    Kalplerde heyecan
    Bakışlarda korku olduğu zaman güzel...
    Birbirimize sezdirmemek için çırpınış,
    Başkaları görmesin diye çabalayış,
    Gözlerim gözlerinin mavisine değdiği zaman...
    Aşk başlamadan güzel....

Yorum

en sevmediğim şeyler, elalem ne der ::107: ne derlerse desinler boşver, sen nasıl rahatsan öyle takıl
      Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . .

Yorum

çok şey farkeder benim hakkımda kötü düşünmelerini arkamdan konuşulsun istemiyorum.

Yorum

çok şey farkeder benim hakkımda kötü düşünmelerini arkamdan konuşulsun istemiyorum.
          senin hakkında kotu düşünürseler kötü olmazsınya.önemli olan sen kendini nasıl goruyorsunn
          Aşk başlamadan güzel,
          Kalplerde heyecan
          Bakışlarda korku olduğu zaman güzel...
          Birbirimize sezdirmemek için çırpınış,
          Başkaları görmesin diye çabalayış,
          Gözlerim gözlerinin mavisine değdiği zaman...
          Aşk başlamadan güzel....

Yorum

kimsenin senin hakkında ne düşündüğü önemli değildir. içinden geçeni yapmışsın en doğru olan budur...
            Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

kişiden kişiye değişir bu kardeş ben olsam bende kalmak ıstemezdım .

Yorum

İstemediğin bi şeyi yapmamakla en iyisini yapmışsın, eğer bi' evde kalmamakla arkandan aa kıza bak bizi bırakıp gitti cık cık falan denileceğini düşünüyorsan da arkadaşına açıklama yapabilirsin zaten..
                Ve 'doğrumu yanlışmı' yerine doğru mu? yanlış mı? yazsaydın keşke =(
                ''People who don't know me think I'm quiet, people who do wish I was.''

Yorum

[ewet ya haklısınız ben çok takıntı yapıyorum sanırım. Gerçi annemlerde doğru yapmışsın dedi ama beni üzmemek içinmi söylediler bilmiyorum.

Yorum

ne önemi var şimdi bunun Lacrymosa burda burda dilbilgisi dersi görmüyoruz.Bence sende bunlara takılma derim.

Yorum

bide bu kadar güvenmiyorsan bırak orada kalmayı , arkadaşlıkları da sorgulamalıyız?

Yorum

hayır arkadaş değil akrabam.Yabancı kişiler akrabamın arkadaşları

Yorum

Doğru senin için doğru, onların ne dediğini çok umursma bence..
                          3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

hayır arkadaş değil akrabam.Yabancı kişiler akrabamın arkadaşları
                            söylemek istediğimde kişi farketmiyor, düşünceye saygı önemli. benim fikirlerime saygı duyulmadığını hissediyorsam kardeşim annem babam olsa orada sorun vardır. yüzleşmeliyiz bence açık iletişime inanmalı saygıda özürde kusur etmeden yaşamalıyız.. buna inanıyorum

Yorum

Onlar seni tanımadığı için onları rahatlatıcı bir tavır sergilemişsin iyi yapmışsın.

Yorum

İşleniyor...
                              X