arkadaşlar gecenlerde annemla bir akrabamızın yanına gittik. Gecede orada kalacaktık.Gittiğimiz evin iki kızı var biri evli biri bekar.Gttiğimizde bekar olan kız ablasının yanına kalmaya gitmiş.Bende onların yanına gittim bende kalacaktım.Oraya gittiğimde evde ev sahibinin üç arkadaşı vardı onlarda gece kalacakmış.Ben kalabalık diye bide ben kalabalık yapmım dedim.Çünkü tanımadığım kişiler vardı ve ben rahat edemem sıkılırım diye anneminn olduğu yere geri döndüm.Acaba kalıp ortama ayak uydurmalımıydım. Sizce doğrumu yaptım geri dönmekle.Benim hakkımda ne düşünürler acaba aa kıza bak bizden kaçtı vs vs...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
doğrumu? yanlışmı?
Collapse
X
-
ne farkeder ki..Orjinal yazı sahibi: emada View Postarkadaşlar gecenlerde annemla bir akrabamızın yanına gittik. Gecede orada kalacaktık.Gittiğimiz evin iki kızı var biri evli biri bekar.Gttiğimizde bekar olan kız ablasının yanına kalmaya gitmiş.Bende onların yanına gittim bende kalacaktım.Oraya gittiğimde evde ev sahibinin üç arkadaşı vardı onlarda gece kalacakmış.Ben kalabalık diye bide ben kalabalık yapmım dedim.Çünkü tanımadığım kişiler vardı ve ben rahat edemem sıkılırım diye anneminn olduğu yere geri döndüm.Acaba kalıp ortama ayak uydurmalımıydım. Sizce doğrumu yaptım geri dönmekle.Benim hakkımda ne düşünürler acaba aa kıza bak bizden kaçtı vs vs...Aşk başlamadan güzel,
Kalplerde heyecan
Bakışlarda korku olduğu zaman güzel...
Birbirimize sezdirmemek için çırpınış,
Başkaları görmesin diye çabalayış,
Gözlerim gözlerinin mavisine değdiği zaman...
Aşk başlamadan güzel....
-
senin hakkında kotu düşünürseler kötü olmazsınya.önemli olan sen kendini nasıl goruyorsunnOrjinal yazı sahibi: emada View Postçok şey farkeder benim hakkımda kötü düşünmelerini arkamdan konuşulsun istemiyorum.Aşk başlamadan güzel,
Kalplerde heyecan
Bakışlarda korku olduğu zaman güzel...
Birbirimize sezdirmemek için çırpınış,
Başkaları görmesin diye çabalayış,
Gözlerim gözlerinin mavisine değdiği zaman...
Aşk başlamadan güzel....
Yorum
-
kimsenin senin hakkında ne düşündüğü önemli değildir. içinden geçeni yapmışsın en doğru olan budur...Orjinal yazı sahibi: emada View Postarkadaşlar gecenlerde annemla bir akrabamızın yanına gittik. Gecede orada kalacaktık.Gittiğimiz evin iki kızı var biri evli biri bekar.Gttiğimizde bekar olan kız ablasının yanına kalmaya gitmiş.Bende onların yanına gittim bende kalacaktım.Oraya gittiğimde evde ev sahibinin üç arkadaşı vardı onlarda gece kalacakmış.Ben kalabalık diye bide ben kalabalık yapmım dedim.Çünkü tanımadığım kişiler vardı ve ben rahat edemem sıkılırım diye anneminn olduğu yere geri döndüm.Acaba kalıp ortama ayak uydurmalımıydım. Sizce doğrumu yaptım geri dönmekle.Benim hakkımda ne düşünürler acaba aa kıza bak bizden kaçtı vs vs...Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..
Yorum
-
İstemediğin bi şeyi yapmamakla en iyisini yapmışsın, eğer bi' evde kalmamakla arkandan aa kıza bak bizi bırakıp gitti cık cık falan denileceğini düşünüyorsan da arkadaşına açıklama yapabilirsin zaten..
Ve 'doğrumu yanlışmı' yerine doğru mu? yanlış mı? yazsaydın keşke =(''People who don't know me think I'm quiet, people who do wish I was.''
Yorum
-
söylemek istediğimde kişi farketmiyor, düşünceye saygı önemli. benim fikirlerime saygı duyulmadığını hissediyorsam kardeşim annem babam olsa orada sorun vardır. yüzleşmeliyiz bence açık iletişime inanmalı saygıda özürde kusur etmeden yaşamalıyız.. buna inanıyorumOrjinal yazı sahibi: emada View Posthayır arkadaş değil akrabam.Yabancı kişiler akrabamın arkadaşlarıSahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..
Yorum

Yorum