3 senelik sevgilim benimle birlikteyken başkasıyla evlenmiş, bir ay sonra haberim oldu ne yapacağımı bilmiyorum çok kötüyüm:tinysmile_cry_t4:
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sevgilim başkasıyla evlenmiş:(
Collapse
X
-
vay hain ver adresini bakim onunOrjinal yazı sahibi: büşra şahin View Post3 senelik sevgilim benimle birlikteyken başkasıyla evlenmiş, bir ay sonra haberim oldu ne yapacağımı bilmiyorum çok kötüyüm:tinysmile_cry_t4:

KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
-
omen senle aynı kafadayız. Konuya yorum yazdığını görünce hemen girdim omen güzel bir şeyler yazmıştır giriyim bakıyım dedim ve gerçekten güzel bir şey yazmışsın.Orjinal yazı sahibi: omenHiçbir şey yapmayacaksın..oturup saflığından dolayı biraz ağlayıp sızlanacaksın..ve unutacaksın..
büşra şahin şu an zor durumda olabilirsin anlıyorum ama bunun sebebi sensin, 3 yılda onun nasıl biri olduğunu çözemedin mi, inşallah moral bozukluğunu bir an önce atlatırsın. İntihar falan edeyip deme onun gibi biri için aileni üzme.Her şey güzel olacak...
Yorum
-
-
siz dikkat edin asıl saf otur ağla diyen kimmiş?Orjinal yazı sahibi: omenyazdıklarınıza dikkat edin..Normal bir şekilde yorum yapmış hiçbir üyeye saçma sapan yorumlar yapmışsınız deme hakkınız yok. O zaman üyeler yapacakları tüm yorumları size göndersin onayınızdan geçtikten sonra yayınlayalım olur mu? Hakaret veya rencide edici veya iddia ettiğiniz hasta edecek hangi yorumlar var söyler misiniz? Yazdıklarınıza dikkat edin..
Yorum
-
çeşitlilik güzeldir bir kalıba sokmayın rahat olun küfür ve hakaret olmadıktan sonra sorun yok kanımca

KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
-
kardelen12,Orjinal yazı sahibi: kardelen12 View Postkonuya da cevap verenler kızı iyice hasta edecek tebrik ederim bu siteye yazmayın ya saçma sapan yorumlar yapıp adamı iyice hasta ediyorsunuz modlar da uyuyor heralde
birisi çıkıp bir derdinden bahsediyor, bazıları alay ediyor, bazıları güzel fikirler veriyor, her türlüsü var unutmayın ki bu forumda psikolojik rahatsızlığı olan çok insan var her türlü cevaba hazırlıklı olmak lazım.
Ayrıca yazışma kuralları forum kurallarında belirtilmiş.
kurallara uymayan mesajları silebiliriz sadece zıt giden sinir eden cevapları silemeyiz.
o zaman özgürlüğe aykırı olur.
olumsuz mesajları görmeme ihtimalimiz de var. yüzlerce başlığı binlerce mesajı okumaya vaktimiz yok.
modlar gönüllü yapıyor bu işi. takdir edersin ki bizim de işimiz var, uyumaya da hakkımız var izne çıkmaya da.
günün bir bölümünde buraya gelip elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyoruz.
mecbur da değiliz ayrıca sadece isteyerek karşılıksız yapıyoruz.
birilerini suçlamak çok kolaydır ama biraz düşünsen belki böyle demeyecektin.Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
Yorum
-
@ iyimser
" Psikolojik rahatsızlığı olan çok insan var, her türlü cevap var " bu sözün çok doğru. ama bazen yazmamak, yazmakdan daha iyidir. Kardelen12 de anlatmaya çalıştığı bu bence.
Bu konuyu açan üyenin fake olmadığını varsayalım. Durumu ciddi olabilir. Aşk acıları ciddidir.
Kimse kimseye de saçma sapan yorum yazma diyemez doğru
Tekrar ediyorum bazen yorum yazmamak , yazmakdan iyidir.
Karşılıksız yaptığınızı söylüyorsunuz, kolay gelsin..Last edited by iyimser; 17-07-2012, 03:58 PM.
Yorum

Yorum