bakın sizin durumunuz ağır sanırım devlette ücretsiz psikiyatra gitmenizi öneririm ücretsiz, ilaç bile yazarlar ama ilaçlar ücretli tabi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sinir oLuyorum!
Collapse
X
-
İyi ya, madem hepimiz günün birinde çekip gideceğiz o halde bunca matem bunca kahır ne için ?... Hı ? Sizinkisi matem değil zaten korku, korku ! Hayat demek, ölümü beklemek demektir. Az çok hepimiz denizi, yıldızları, ağaçları işte falanları filanları göreceğiz, bir çok şeyin tadına bakakacağız sonrada ister istemez "Gidiyorum Elveda" şarkısını söyleyeceğiz...
-
öyle bir şey ki bunu ona anlatamıyorsun. ben hayatımda bu kadar zorlanmadım. babam bile zorlamıyorken ona kaldı derdi tasası. onun gibi insanlara laf yetişmiyor inan bana. söylediğim şey sakın yanlş anlaşlmasın ama Kuran-i Kerimden çok nur risalelerini okuyup onun söylediklerini yapmak istiyrlar. Buda beni böyle şeylerden çok soğutuyor ve rahatsız ediyor. Allah'ın sevgili kuluda olsa ona Allah'a itaat ettiğimiz gibi etmemeliyiz bnce. Bunlar resmen onu peygamberleştiriyorlar buda beni iyic rahatsız ediyor beni bıraksa ben zaten kendi dinimi yaşayacağım ama bırakmıyor üzerime geldikce daha çok sinir oluyorm.Orjinal yazı sahibi: Yanlız38 View Postaynen öyle zannedıyorlar guzel kardesım başı açık olunca dınsız sanıyorlar ınsanları halbusakı kendılerını kandırıyorlar Kuran-ı kerimde de yer almaz bu olayı işlerine geldiği gibi çarptırırlar bizim dinimizde zorlama yoktur lütfen bu yazıyı okutturun size bunu dıyen kısıye nedemek okulu bırak kapan öyle sacmalıkmı olur . takmıslar bır dinciliğe hangı devırde yasıyoruz yada arapulkesımı bura amacları ney bılmıyorum aşşadakı yazıları okutunuz o kısıye
Artık herkesin bildiği Nur Suresi 31. ayet söyle der;
“Mümin kadınlara da söyle; Bakışları ölçülü olsun ve cinsel organlarını korusunlar. Süslerini, kendiliğinden görünenler hariç açmasınlar.
Araf Suresi 26 da
“Ey Ademoğulları !size çirkin yerlerinizi örtecek giysi ve kıyafeti indirdik. “der.
Burda var dıyorlar baş örtüsü ? kapanma nerde kuranı bılıyoruz dıyorlar ama tamamen safsata edıyorlar açın diyanet işlerine sorun bunu
ÖRTÜLERİNİ (BURADA HIMAR KELİMESİ GEÇER, HIMARIN KELİME ANLAMI ÖRTÜDÜR. MASAYA KONURSA MASAÖRTÜSÜ OLUR BAŞI ÖRTERSE BAŞÖRTÜSÜ OLUR. ANCAK ALLAH EĞER BAŞIN ÖRTÜLMESİNİ İSTESEYDİ ABDEST ALINIRKEN BAŞIN SIVAZLANMASI KELİMESİNİ İFADE EDEN RES KELİMESİ GİBİ BAŞ ÖZELLİKLE VURGULANIRDI. ANCAK BURADA HIMARA HİÇBİR TAKI KELİMESİ GETİRİLMDİĞİNDEN SADECE ÖRTÜ MANASI ÇIKAR. YANİ GÖĞÜSLERİN ÜZERİNİN ÖRTÜLMESİ)yaka açıklarına koysunlar. Süslerini şu kişilerden başkalarına göstermesinler; Kocaları… “. Ayette de görüldüğü gibi kapatılacak yerin yaka açığı olduğu bellidir. Hımar ile başı değil yaka açığının kapaması istenir.
http://www.diniyazilar.com/2011/05/t...uranda-yoktur/ ( detaylı bilgi )Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
Yeter ki, sırtımızdan vurmasın dost bildiğimiz..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Huysuz20 View Postöyle bir şey ki bunu ona anlatamıyorsun. ben hayatımda bu kadar zorlanmadım. babam bile zorlamıyorken ona kaldı derdi tasası. onun gibi insanlara laf yetişmiyor inan bana. söylediğim şey sakın yanlş anlaşlmasın ama Kuran-i Kerimden çok nur risalelerini okuyup onun söylediklerini yapmak istiyrlar. Buda beni böyle şeylerden çok soğutuyor ve rahatsız ediyor. Allah'ın sevgili kuluda olsa ona Allah'a itaat ettiğimiz gibi etmemeliyiz bnce. Bunlar resmen onu peygamberleştiriyorlar buda beni iyic rahatsız ediyor beni bıraksa ben zaten kendi dinimi yaşayacağım ama bırakmıyor üzerime geldikce daha çok sinir oluyorm.
allah sabırlar versin güzel kardeşim herşey gönlünce olsun ama din dayatmalarla yaşanmaz dinde zorlama yoktur. Senın durumda yapılabılecek pek fazla bırsey yok allah tekrar sabır versın ama okulunu bırakma tek tavsıyem bu olur .
Yorum
-
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Ben o okulu kazanmak için 1 yıl boyunca hem dersane hem staj hem okula gittim ve kazanmışkende bırakmaya niyetım yokOrjinal yazı sahibi: Yanlız38 View Postallah sabırlar versin güzel kardeşim herşey gönlünce olsun ama din dayatmalarla yaşanmaz dinde zorlama yoktur. Senın durumda yapılabılecek pek fazla bırsey yok allah tekrar sabır versın ama okulunu bırakma tek tavsıyem bu olur .
Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
Yorum
-
boşa dememişlerOrjinal yazı sahibi: Huysuz20 View PostÇok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Ben o okulu kazanmak için 1 yıl boyunca hem dersane hem staj hem okula gittim ve kazanmışkende bırakmaya niyetım yok
cahilden dostun olacağına alimden düşmanın olsun
yeni Okulunuzda başarılar .
Yorum
-
Yarın bize iftara davetliler ve ben şimdiden snirlenmeye başladım. o değil onun yüzünden orucumda zarara uğruyor. Suratsz suratının çekmemek için elimden gelse evde durmayacağım.Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
Yorum
-
O zaman bütün araplar yanlış anlamış çünkü çok ezici çoğunluğu hatta iranlılar falan baş örtüsü takar.Orjinal yazı sahibi: Yanlız38 View Postaynen öyle zannedıyorlar guzel kardesım başı açık olunca dınsız sanıyorlar ınsanları halbusakı kendılerını kandırıyorlar Kuran-ı kerimde de yer almaz bu olayı işlerine geldiği gibi çarptırırlar bizim dinimizde zorlama yoktur lütfen bu yazıyı okutturun size bunu dıyen kısıye nedemek okulu bırak kapan öyle sacmalıkmı olur . takmıslar bır dinciliğe hangı devırde yasıyoruz yada arapulkesımı bura amacları ney bılmıyorum aşşadakı yazıları okutunuz o kısıye
I'm fine. I'm just not happy.
G.House
Yorum
-
Aynı yerdemi oturuyorsunuz niye bu kadar kafayı taktınki yengene.Orjinal yazı sahibi: Huysuz20 View PostYarın bize iftara davetliler ve ben şimdiden snirlenmeye başladım. o değil onun yüzünden orucumda zarara uğruyor. Suratsz suratının çekmemek için elimden gelse evde durmayacağım.I'm fine. I'm just not happy.
G.House
Yorum
-
evet aynı yerde oturuyoruz. ya kuzenime etek aldım diye neler syledi. fıtratına yerleştiriyormuşum kominist düşünceliymişim vs. ya o daha 7 yaşında çocuk. 20 yaşnda olsa bende giydirmem zaten hoş annesi babası dururken bize laf etmek düşmez ama. ya annemle konuşsam ne olcak ki oda yanıımızda ağzını açıp birşey demiyor. dayım zaten onun aynısı.Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
Yorum
-
Eğer birgün gerçekten bunları içinden gelerek ve severek yapacak olsanda bu söylemler geriye götürüyor. çare tatlı sert yüzleşerek cevap vermende. imanın elinde aletle ölçüm yoktur sana diyen kendi imanını , hasetlerini kıskançlıklarını sorgulasın önce.. şimdi bu yaptığı örnek mi köstek mi? sevap mı günah mı? kaç kişiye daha yaptı bunu ? ölçüsüz ayarsız saygısız insanımız.. (braz ileri gittim huysuz çok pardon ama benimde cevremde çok var bundan topsakalım yüzünden camide azar işittim ben ünideyken)Orjinal yazı sahibi: Huysuz20 View PostDayımın eşine Felaket derecede sinir oluyorum. ne yapsa gözüme batıyor. Ve aksi gibi sürekli gidip geliyoruz birbirimize. Onu görünce sinirlerime hakim olamıyorum bana iyi birşey dese bile kötü anlıyorum. Tutturmuş okulu bırak , okuma, başını kapat, Ve evlen diye.. Haa işin ilginç yanı hergün birisine istiyor beni. Ve ben buna engel olamıyorum kafayı yiyeceğim dayımı çok seviyorum . Bu yüzden kötüde olmak istemiyorum
Of ya :12:Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..
Yorum
-
Valla aynı yerde oturuyorsanız zor yaşında biraz genç galiba hoş genç olmasada aynı yerde değişik dünya görüşüne sahip insanlar arasında çatışma çıkması kaçınılmaz. Kendi sınırlarını belirle yengenle fazla samimi olma ve kendi hayatını kurmaya bak.Orjinal yazı sahibi: Huysuz20 View Postevet aynı yerde oturuyoruz. ya kuzenime etek aldım diye neler syledi. fıtratına yerleştiriyormuşum kominist düşünceliymişim vs. ya o daha 7 yaşında çocuk. 20 yaşnda olsa bende giydirmem zaten hoş annesi babası dururken bize laf etmek düşmez ama. ya annemle konuşsam ne olcak ki oda yanıımızda ağzını açıp birşey demiyor. dayım zaten onun aynısı.I'm fine. I'm just not happy.
G.House
Yorum
-
Yok hiç önemli değil. insanlar giyimiyle yargılanmamalı diye düşünüyorum. namaz kılarken başımı kapatıyorum geliyor şimdi tövbe et bi daha açmadı hadi diye. diyorum ki benim okulum var . o zaman okulu bırak diyor yok böyle mantık. insanlar yıllarca çalışıyor o okulu kazanabılmek içn . Herşeyin üzerine çok fazla düşüyor tutturmuş evlen diye ya istemiyorum diyorum daha çok bunaltıyor ben daha 20 yaşındayım. hayatı tanımadan evlenmek istemiyorum hele tanımadğım biriyle asla evlenmek istemiyorm. Annem kimseyi kırmak istemez ona güzelce söyledi ama farketmiyr. babam duysa evlendirmek istediğini kalbini çok kırar dayımın hatrına da kalbinin kırılmasını istemiyorum. anlayacağınız gerçkten karmaşık bi iş içindeyim.Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
Yorum

Yorum