sinirim tepemde resmen:angry: sadece kendi isteklerine göre hareket eden insanlar sürekli olmak zorunda mı? bu kadar da bencil olunmaz ki? kendisi bencil olduğu halde, nedense ben bencillikle suçlanıyorum bir de . sınıfta her şeye atlayan, hocam bu ara az oldu, arayı uzatalım, sınav şuraya kadar olsun, şu gün şu saatte olsun .. yok ya benim o hafta başka sınavım var en iyisi şu gün olsun? bu nedir ya, sanki sınıfta bi sen varsın. sanki bizim başka sınavlarımız yok. neymiş efendim analitikle analiz kıyaslanırmıymış .analitik basitmiş , bi hafta çalışılırmıymış. sanane ya istersem 2 hafta çalışırım. bitirmişsin 4 seneyi hala birinci sınıf dersi alıyorsun. bi de sınıfta ben ne dersem o olur havalarındasın.
bugün ders biraz daha uzasaydı, kavga çıkabilirdi, sinirler o kadar gerildi yani. bu kıza ne yapsam da haddini bilse? sürekli bir laf kalabalığı yapmaktan başka bir şey yapmıyo. saçma sapan sorular soruyo, kafasına göre kurallar koyuyo ya ben nasıl dayanıcam buna 3 hafta daha. sesini duymaya bile tahammül edemiyorum artık. ne yapmalıyım? boşver aldırma falan demeyin ama, kafaya takılmayacak gibi değilki, artık her yaptığı gözüme batıyo
bugün ders biraz daha uzasaydı, kavga çıkabilirdi, sinirler o kadar gerildi yani. bu kıza ne yapsam da haddini bilse? sürekli bir laf kalabalığı yapmaktan başka bir şey yapmıyo. saçma sapan sorular soruyo, kafasına göre kurallar koyuyo ya ben nasıl dayanıcam buna 3 hafta daha. sesini duymaya bile tahammül edemiyorum artık. ne yapmalıyım? boşver aldırma falan demeyin ama, kafaya takılmayacak gibi değilki, artık her yaptığı gözüme batıyo

bak bir daha ki hocadan söz almalarında hep gözü sana kayacaktır 
sdaas sadece dersi vermek için gidiyorum, 5 para etmez kişielrle muhhataap olma durumunda kalabiliyosun, şimdilik iyiyim ama dersler bitince by yapıcam, sende öle düşün ver..
Yorum