evet arkadaşlar olmaz olsun böyle anne baba ....
diğer açtığım konularda yazdığpım gişbi kendim epilepsi hastasıyım.
mağlum beni stres yorgunlul açlık v.s şeyler tetikliyor. az önce yine ramazan oruç konusunu açtım babam olacak adama demediği laf kalmadı..
sanki ben bunların üvey evlatlarıyım resmen hayvana eziyet eder gibi bana eziyet ediyorlar. allah belasını versin hemi böyle anne babanın ..
bunların yüzünden şu yaşıma geldim ne bir arkadaş ortamım oldu nede ortam çevreye girebildim hastalığım yüzünden herkes bana akıl hastası deli muamelesi yapıyor herkes bu çocuk ne yapıyor böyle diyor herkese rezil oluyorum...
vallaha intihar edecem ...
diğer açtığım konularda yazdığpım gişbi kendim epilepsi hastasıyım.
mağlum beni stres yorgunlul açlık v.s şeyler tetikliyor. az önce yine ramazan oruç konusunu açtım babam olacak adama demediği laf kalmadı..
sanki ben bunların üvey evlatlarıyım resmen hayvana eziyet eder gibi bana eziyet ediyorlar. allah belasını versin hemi böyle anne babanın ..
bunların yüzünden şu yaşıma geldim ne bir arkadaş ortamım oldu nede ortam çevreye girebildim hastalığım yüzünden herkes bana akıl hastası deli muamelesi yapıyor herkes bu çocuk ne yapıyor böyle diyor herkese rezil oluyorum...vallaha intihar edecem ...

Yorum