Duyuru

Collapse
No announcement yet.

olmaz olsun böyle anne baba...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• olmaz olsun böyle anne baba...

evet arkadaşlar olmaz olsun böyle anne baba ....
    diğer açtığım konularda yazdığpım gişbi kendim epilepsi hastasıyım. mağlum beni stres yorgunlul açlık v.s şeyler tetikliyor. az önce yine ramazan oruç konusunu açtım babam olacak adama demediği laf kalmadı..
    sanki ben bunların üvey evlatlarıyım resmen hayvana eziyet eder gibi bana eziyet ediyorlar. allah belasını versin hemi böyle anne babanın .. bunların yüzünden şu yaşıma geldim ne bir arkadaş ortamım oldu nede ortam çevreye girebildim hastalığım yüzünden herkes bana akıl hastası deli muamelesi yapıyor herkes bu çocuk ne yapıyor böyle diyor herkese rezil oluyorum...
    vallaha intihar edecem ...

Orjinal yazı sahibi: nikola_tesla View Post
    diğer açtığım konularda yazdığpım gişbi kendim epilepsi hastasıyım. mağlum beni stres yorgunlul açlık v.s şeyler tetikliyor. az önce yine ramazan oruç konusunu açtım babam olacak adama demediği laf kalmadı..
    sanki ben bunların üvey evlatlarıyım resmen hayvana eziyet eder gibi bana eziyet ediyorlar. allah belasını versin hemi böyle anne babanın .. bunların yüzünden şu yaşıma geldim ne bir arkadaş ortamım oldu nede ortam çevreye girebildim hastalığım yüzünden herkes bana akıl hastası deli muamelesi yapıyor herkes bu çocuk ne yapıyor böyle diyor herkese rezil oluyorum...
    Doktordan rapor al inanır o zaman. Halen sorun çıkarıyorsa yapacak bir şey yok.
    Toplumun içinde erimiş olan birey.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: basevu View Post
      Doktordan rapor al inanır o zaman. Halen sorun çıkarıyorsa yapacak bir şey yok.

valla bendeki raporlar kimsede yok onlarda bilior neyin ne olduğu ama bilmiyorum işte çok canı sıkıldı valla cinnet geçirecem ...

Yorum

batsın bu dünya bitsin bu dünya ......
        yerin dibine batsın böyle anne baba.....
        olmaz olsun böyle anne baba.......

Yorum

nikola, sana özgüven müziği gönderimştim dinliyor musun?
          Annen baban senin psikolojinin bozuk olduğunu tahmin etmiyorlar olaiblir mi, akrabalardan falan yardım al pc başından sadece bunları söyleyebiliyorum kusura bakma...
          Özürlü raporu ile devlet kurumlarına müracaat etmeyi dene.
          Her şey güzel olacak...

Yorum

Senin gibi evlat olmaz olsun duhan571 hahaha....

23 yaşındasın artık büyü biraz. Oruc tut sıhhat bul.. Hastalığın arkasına sığınma... Sana hastalığı veren kim. Şifayı verecek olan kim.. 9 yıl ilaç kullanmışsın... Hala bi faydasını görmediysen ''koyun'' olmaktan çık artık. DEpresyon ilaçları bile etkisini 6 ayda verir.
            Günlük 17-18 saat aç kalman seni hasta etmez.

Çok iyi bi anne-baban var. Ama gel gör ki; Epilepsi hastalarında olağan bir durum herhalde. Bende epilepsi hastasıyım.. Bende anlamıyorum bazen..Toplumda bende deliye çıktım.. Sıkıntı değil... Kafama göre...

Ezcümle: Oruç tut... Sıhhat bul...!!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Bedbin View Post
              Senin gibi evlat olmaz olsun duhan571 hahaha....

23 yaşındasın artık büyü biraz. Oruc tut sıhhat bul.. Hastalığın arkasına sığınma... Sana hastalığı veren kim. Şifayı verecek olan kim.. 9 yıl ilaç kullanmışsın... Hala bi faydasını görmediysen ''koyun'' olmaktan çık artık. DEpresyon ilaçları bile etkisini 6 ayda verir.
              Günlük 17-18 saat aç kalman seni hasta etmez.

Çok iyi bi anne-baban var. Ama gel gör ki; Epilepsi hastalarında olağan bir durum herhalde. Bende epilepsi hastasıyım.. Bende anlamıyorum bazen..Toplumda bende deliye çıktım.. Sıkıntı değil... Kafama göre...

Ezcümle: Oruç tut... Sıhhat bul...!!!

benim annemi babamı benden iyi tanıyon öylemi ?
              ah be kötü hahanım keşke herşey senin dediğin kadar basit olsa.......
              benim ne çektğimi ne yaşadığımı bir ben bir allah bilir....
              batsın bu dünya bitsin bu dünya hemi allah belasını versin böyle dünyanın .......

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
                nikola, sana özgüven müziği gönderimştim dinliyor musun?
                Annen baban senin psikolojinin bozuk olduğunu tahmin etmiyorlar olaiblir mi, akrabalardan falan yardım al pc başından sadece bunları söyleyebiliyorum kusura bakma...
                Özürlü raporu ile devlet kurumlarına müracaat etmeyi dene.

bana müzik felan bişey yollamadn ?

Yorum

batsın bu dünya bitsin bu dünya ......
                  yerin dibine batsın böyle anne baba.....
                  olmaz olsun böyle anne baba.......
                  Anne babanı kötüleyip durma onların senin üstünde hakkı çoktur sana galiba daha öncede tavsiye vermiştik sözü geçen bir din adamından tavsiye alabilisin dinimiz kolaylık dinidir hastalık vs durumlarda insanları zorlamaz he baktın akılanmıyorlar

Prof Dawkins in Tanrı yanılgısı diye bir kitabı var kırmızı kapaklı kocaman Tanrı Yanılgısı yazar kapağında bunu al iftar saati aç kapağını göstere göstere okumaya başla; sorarlarsa çok baskı yaptınız beni dinden soğuttunuz bende kendimi bilime falan verdim dersin. Geri adım atacaklardır.
                  I'm fine. I'm just not happy.
                  G.House

Yorum

Orjinal yazı sahibi: joseraul View Post
                    Anne babanı kötüleyip durma onların senin üstünde hakkı çoktur sana galiba daha öncede tavsiye vermiştik sözü geçen bir din adamından tavsiye alabilisin dinimiz kolaylık dinidir hastalık vs durumlarda insanları zorlamaz he baktın akılanmıyorlar

Prof Dawkins in Tanrı yanılgısı diye bir kitabı var kırmızı kapaklı kocaman Tanrı Yanılgısı yazar kapağında bunu al iftar saati aç kapağını göstere göstere okumaya başla; sorarlarsa çok baskı yaptınız beni dinden soğuttunuz bende kendimi bilime falan verdim dersin. Geri adım atacaklardır.

saol hocam ilgin için tşk ederim haklısın biryerde ama benim babam emekli imam yani bu işlerin ne olduğunu bilen birisi ...
                    işin ilginç yanıda bu ya buna rağmen bana zorla oruç tutturuyor.
                    çok canım sıkılıyo valla cinnet geçirecem.....
                    böyle ilgisiz alakasız anne baba mı olur ...

Yorum

aynen öyle olsun walla
                      benim annemi babamı benden iyi tanıyon öylemi ?
                      ah be kötü hahanım keşke herşey senin dediğin kadar basit olsa.......
                      benim ne çektğimi ne yaşadığımı bir ben bir allah bilir....
                      batsın bu dünya bitsin bu dünya hemi allah belasını versin böyle dünyanın .......
                      kurut bu dereyi sen kolaysa:RpS_crying:

Yorum

bu konu içerisinde yazılanlar biraz beddua ve isyan. çarpılcaz valla; fazla girip konuyu açanı daha fazla sinirlendirmemek gerek diye düşünüyorum.
                        Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: phatalogyst View Post
                          bu konu içerisinde yazılanlar biraz beddua ve isyan. çarpılcaz valla; fazla girip konuyu açanı daha fazla sinirlendirmemek gerek diye düşünüyorum.

isyanda ederim feryatta...
                          benim ne yaşadığımı ne çektiğimi bir ben bilirism allah kahretsin hemi.....
                          batsın bu dünya bitsin bu dünya.....

Yorum

nikola onlardan habersiz psikologa gidebilirsin seni anlıyorum baskılar üzerinde etki yaratmış fakat sonuçta onlar annen ve baban ne kadar kötü olsalarda başına birşey gelse yanında olacaklardır.bende intiharı düşünen birisiydim fakat intihar seni kurtarmaz ki.
                            kendine bir uğraş bulmalısın.evden çıkamıyorsun galiba internetten bir uğraş bul.
                            şuan kendi ayakların üzerinde durmayı öğreniyorsun bu kadar acı çekiyorsan isyan etme şükret.
                            öyle bir an gelir ki bütün hayatın değişir ve çok mutlu olursun.
                            Herşey ummadığın kadar güzel olacak.. sabret.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omen
                              Diyorum ki biraz da kendine baksan, hani insanlar sana deli filan diyor ya, biraz kendine baksan, insanlara söylediklerine baksan..

benim neyim varmış be yavşak editör....
                              doğru benim bir suçum varsa iyi niyetli, olmam iyi bir insan olmam ..

eeee ndemeişler insanı siken yaranır......
                              böyle tiplere kötü olacan ki yaranasın ?

Yorum

İşleniyor...
                              X