Hangimiz istemez sevgilisi olmayan birisine aşık olmayı ben 5 6 aydır acı çekiyorum oda bunu biliyor bana hep yakın davrandı bu güne kadar en son intihara girişmiştim çünkü çok yakın davrandı ama bu gün hayatından çıkmamı istedi sevmediğini biliyordum ama bu gerçekten çok kötü oldu ve ailemde dahil hayatımda hiçkimsem kalmadı tavsiyeniz varmı hep black metal dinlerdim ama son 5 6 aydır depresif love metal dinliyorum gerçekten çok değiştim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
aşk acısı nasıl geçer
Collapse
X
-
kızın erkek arkadaşı varsa açılmamanı tavsiye ederim.Orjinal yazı sahibi: cakal383 View Postson gün açılsam mı diye düşündüm ama vazgeçtim ama kendimi çok kaptırmışım ona 4 senedir böyle olmamıştım bana ilgisi varsa döner diyorsun yaniLeyla ile mecnun,,
Kerem ile Aslı,,
Ferhat ile Şirin..
Benimle kim ALLAH'ım,,
...Benimle kim??
)
Yorum
-
unutmak kolay değil..uyuşturucu krizine girer gibi onu özleyip ağlıyorum..o da özlüyom diyoo..o itiraf etti.bende üstü kapalı..Orjinal yazı sahibi: cakal383 View Postben bu kızı nasıl unutacağım kaç gündür aklımdan çıkmıyor bir türlü
ama bizimkisi olmıcak dua gibi amin diyemeyiz.karşılıklı acı çekicez..o dualar edip duruyo ben istesemde olmasın diye ediyorum
Leyla ile mecnun,,
Kerem ile Aslı,,
Ferhat ile Şirin..
Benimle kim ALLAH'ım,,
...Benimle kim??
)
Yorum
-
sorun bu işteOrjinal yazı sahibi: cakal383 View Postherkese günaydın 2 hafta önce kızın birine aşık oldum aramız hep iyi oldu boş zamanlarda hep yanyanaydık ve şimdi işi bitti ve gitti kızın sevgilisi vardı ama benlede ilgiliydi unutamıyorum onu söylemedimde ona karşı hissettiklerimi kafam o kadar dolu ki ne yapacağımı bilemedim
Yorum

Yorum