bende düşünce takıntısı hastalığı var keşke yapmasaydım etmeseydim diye bir türlü geçmek bilmiyor ağrısı mideme vurdu ve dün panik atak geçirdim artık psikologa gitmek istiyorum acaba ilaç tedavisi işe yarar mı ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
takıntı hastalığını yenebilen arkadaşlar var mı ?
Collapse
X
-
arkadaşlar çok kötüyüm belkide kimse böyle değildir midem ağrıyor nefesim kesiliyor panik atak geçirdim dün artık dayanamıyorum aylardır düşünüyorum artık yoruldum çok kötü haldeyim. hergün ağlıyorum yardım edecek kimse yok.Herşey ummadığın kadar güzel olacak.. sabret.
Yorum
-
psikoloğa değil psikiyatriye git.ilaç tedavisi mutlak işe yarar.mesela risperdal ve anafranil kombinasyonu bir numaralı okb düşmanıdır.Aşk başlamadan güzel,
Kalplerde heyecan
Bakışlarda korku olduğu zaman güzel...
Birbirimize sezdirmemek için çırpınış,
Başkaları görmesin diye çabalayış,
Gözlerim gözlerinin mavisine değdiği zaman...
Aşk başlamadan güzel....
Yorum
-
baktım buraya dün gece ve biraz rahat uyudum fakat sabah uyandığım o düşünce aklıma geldiğinde nefesim kesiliyor yine.Orjinal yazı sahibi: endoplazmik View PostHerşey ummadığın kadar güzel olacak.. sabret.
Yorum
-
çok kötü birşey bu hastalık.hiç aklımdan çıkmıyor ve nefesimi kesiyor.Orjinal yazı sahibi: bayraktar89 View Postpsikoloğa değil psikiyatriye git.ilaç tedavisi mutlak işe yarar.mesela risperdal ve anafranil kombinasyonu bir numaralı okb düşmanıdır.Herşey ummadığın kadar güzel olacak.. sabret.
Yorum

Yorum