Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Siz de iş yerinde çok gergin misiniz?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Siz de iş yerinde çok gergin misiniz?

Merhaba arkadaşlar,ben bu aralar iş yerinde çok gergin oluyorum..elimde olmayan ve engellemekte zorlandığım yoğun bir gerginlik var..tamam işimden çok memnun değilim bu bir gerçek ama..sanki onun dışında başka sebepleri de var böyle olmamın..acaba psikolojik sorunlardan olabilir mi?

Sizde de iş yerinde böyle bir gerginlik var mı?..varsa nasıl başa çıkıyorsunuz? :RpS_glare:
    :10:

ben işe gittiğimde asıl huzurlu oluyorum. bulunduğum ortamdan uzaklaştığımı hissediyorum. belki senin için de tam tersi geçerlidir. insan nerede mutsuzsa orada da huzursuz oluyor.

gerginlikle başa çıkmanın yolunu henüz bulamadım ama bulursam haber veririm size de

Yorum

gerginlikle başa çıkmanın yolunu inşallah bulabiliriz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mavi mavi View Post
        gerginlikle başa çıkmanın yolunu inşallah bulabiliriz
        inşallah, aramaya devam

Yorum

hadi ama cevapları bekliyorum

Yorum

Merhaba arkadaşlar,ben bu aralar iş yerinde çok gergin oluyorum..elimde olmayan ve engellemekte zorlandığım yoğun bir gerginlik var..tamam işimden çok memnun değilim bu bir gerçek ama..sanki onun dışında başka sebepleri de var böyle olmamın..acaba psikolojik sorunlardan olabilir mi?

Sizde de iş yerinde böyle bir gerginlik var mı?..varsa nasıl başa çıkıyorsunuz? :RpS_glare:
            Mevcut kapitalist düzenin mevcut işlerinde mutlu olmak zor zaten. Adam seni köpek gibi çalıştırır yeri gelir ezer seni. Gıkın çıksa hemen işine son verir felan filan. Ayrıca bir ton adamla uğraşacaksın akşama kadar. Sabahın köründe başlayıp akşamın körüne kadar süren bir işkenceden bahsediyoruz.

İşyerinde ki gerginliğinin gerçek sebebi sevgisizlik !

Hiçbiryerde gerçek sevgi yok. Yani insanlar aşırı derecede sevgisiz ve egoistler. Şimdi sen böylesine sevgisiz ve egoist bir dünyada nası mutlu olacağım diye soruyorsun. Cevap zor. Yani gerginliğin devam eder ben söyliyeyim. Ama illa ki bir çare arıyorsan gidersin bir psikiyatr'a anlatırsın derdini. Olay bu.

Benim çevremde "işimde ki ortamdan çok memnunum" diyen kimseyi görmedim. Zaten işyeri dendi mi akla hemen stres-sıkıntı gibi durumlar gelir ! Sebebi de sevgisizlik. İnsanlar aşırı yüzeysel ve aşırı sevgisizleştiler ve aşırı derecede egoist oldular. Çok çok nadir işlerde ve çok çok nadir şirketlerde çalışanlar mutlu çünkü bu işyerlerinin patronları mobbingden nefret etmekte ve mobbinge de izin vermemektedirler !

Ama bu da yüzde 10 diyebiliriz.

Kısacası müdür de olsan strestesin. Eleman da olsan strestesin çünkü sevgisizlik ve egoizm hakim heryere ve ekonomi modeli de kapitalizm !

Kapitalizm de kimse mutlu değildir !

_____

Yorum

Ayrıca sana bir fikir vereyim. Saçma gelebilir ama biraz düşününce saçma olmadığını anlayacaksın.

Yaş kaç bilmiyorum ama en az 6 sene hatta 10 sene para biriktir !

Ayda 500 tl koysan kenara 5 senede 30 bin tl yapar. 10 sene biriktirsen 60 bin tl para yapar. 28 yaşında biriktirmeye başlasan 33 yaşında cebinde 30 bin tl canlı paran olur ve bu parayla da kendine ait bir iş kurabilirsin. 38 yaşında ise cebinde 60 bin tl olur ve daha iyi bir iş kurarsın kendine. Ayrıca sadece 500 tl ile. Ayda 1000 atsan kenara 5 senede 60 bin tl paran olur. Mevcut işini bırakmadan ek bir iş kurabilirsin. Mesela ev yemekleri açarsın. Sende işten çıkınca akşamları hasılatı almaya gidersin dükkana. Yani ne bileyim ticareti aklının bir köşesine koy bence !

Yorum

yorumun icin teşekkür ederim çok doğru yazmışsın...iş koşulları böyle..

tüm gün psikopat müdürümün ve diğer pekçok kişinin ters davranışlarına maruz aklıyoruz..bide karşılığında da aldığım maaş ayıptır söylemesi 800 tl çalışıyorum..yani o dediğin her ay köşeye 500 tl ayırmam baya zor our yaşımda 31 yani para biriktirene kadar çok zaman geçer

Yorum

desene ishal kaptırmış gidiyor işini sevmezsen mutluda olamazsın devamlı gerilir durursun (örnek olarak ben) başka sebep göremiyorum bu şekil kahpe insanlar devamlı olmak zorundalarmı

Yorum

Evet ben işyerinde gergin biriyim bu yüzden kimse bana bulaşmaz. Seviyorum kendimi

Yorum

İş yerinde gerginlik herkeste zaman zaman oluşan bir durum.Ama bulundugunuz ortamı,çalışma şartlarını,işinizi ve iş arkadaşlarınızı sevmiyorsanız bu duygu durumunun oluşması zor degil.
                      Geçen sene çok kibirliydim ama bu sene mükemmelim...

Yorum

İşleniyor...
                      X