Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Düşünmekten kafayı yicem...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Düşünmekten kafayı yicem...

Merhaba arkadaşlar,

Son zamanlarda içinden çıkamadığım düşünmekten yorulduğum bir konu var o da şu;
    27 yaşında işini gücünü oturtmuş, kendi ayaklarının üzerinde durabilen boğa burcu duygusal ve kendimce dindar biriyim. Kızlara karşı çekingen biriyim. Bu güne kadar birkaç kez kısa süreli ilişkilerim oldu. İlişkilerimde kız arkadaşımla onlar ileriye gitmek istese de mesafemi hep korudum ve kimsenin namusuna zeval getirmedim. Öpüşmekten öte gitmedim. Hatta sırf bu yüzden arkadaşlarım arasında alay konusu bile oldum. Ama bu düşüncemden hiç vazgeçmedim ve geçmeyeceğim.

Şimdi tek isteğim evlenip düzenimi kurup kendimi aileme adamak. Ailemden de baskı görüyorum evlilik konusunda. Yakışıklı maddi olarak da durumu iyi denecek biriyim. Ancak teklif ettiğim ve ciddi ilişki kurmak istediğim kızlardan red cevabı aldığımda hemen onlardan soğuyor beni istemeyeni bende istemem psikolojisine giriyorum. Bu durumdan kendimi sıyıramıyorum bir türlü. Belki üstelesem olacak ama yapamıyorum.

Benim istediğim ve beni isteyen, kısacası sevip sevileceğim birini bulamama korkusu yaşıyorum. Etrafımdakiler birer birer evlenip yuva sahibi olurken onlara imreniyorum. Bunu da kendime sıkıntı yapıyorum. Son zamanlarda hep düşüncemi meşgul ediyor bu durum.
    Yorumlarınızı yardımlarınızı bekliyorum...
    Bir hoşçakala sığdırdı beni, yere göğe sığdıramadığım...

Teşekkürler yorumların için...

Yokmu başka düşüncelerini paylaşacak olan
    Last edited by matador958; 23-07-2012, 02:24 PM.

Yorum

Evlenmek için evlenmeyi düşünmek çok saçma geliyor bana. . Hayatına güzel yönde etki edecek , seni sevecek sana değer verip seni mutlu edecek birisini bulduğunda onunla evlenmeyi düşünmelisin.
      Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
      Yeter ki, sırtımızdan vurmasın dost bildiğimiz..

Yorum

bence acele etme elvet sana uygunuda gelicektir
        Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
        sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Huysuz20 View Post
          Evlenmek için evlenmeyi düşünmek çok saçma geliyor bana. . Hayatına güzel yönde etki edecek , seni sevecek sana değer verip seni mutlu edecek birisini bulduğunda onunla evlenmeyi düşünmelisin.
          Benimde istediğim tek şey bu. Bende evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum. Zaten olsaydı şimdiye kadar olurdu. Boğa burcu olduğum için bişeyler hissetmediğim kimseyle bişey yaşayamam yapım bu. Bir kaç kişi çıktı karşıma böyle düşündüğüm, elektrik aldığım ama dediğim gibi karşı taraf istemeyince olmuyor Bende sorunu kendimde aramaya başlayıp takıntı yapıyorum...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: matador958 View Post
            Benimde istediğim tek şey bu. Bende evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum. Zaten olsaydı şimdiye kadar olurdu. Boğa burcu olduğum için bişeyler hissetmediğim kimseyle bişey yaşayamam yapım bu. Bir kaç kişi çıktı karşıma böyle düşündüğüm, elektrik aldığım ama dediğim gibi karşı taraf istemeyince olmuyor Bende sorunu kendimde aramaya başlayıp takıntı yapıyorum...
            Takıntı yapacak birşey yok ki. onlar olmazsa başkası olacaktır . Belki onlar olsa mutsuz olacaksın. Allah önce herşeyin hayırlısını versin. =) Hiç olmadı Dest-i izdivaca çıkarsın
            Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
            Yeter ki, sırtımızdan vurmasın dost bildiğimiz..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Huysuz20 View Post
              Takıntı yapacak birşey yok ki. onlar olmazsa başkası olacaktır . Belki onlar olsa mutsuz olacaksın. Allah önce herşeyin hayırlısını versin. =) Hiç olmadı Dest-i izdivaca çıkarsın
              Dest-i izdivaç mı ? ıııyyyyyy
              Hiç huyum değildir ama büyük konuşuyorum; ömrümce evlenmeyeceğimi bilsem yine oraya çıkmam :13:

Yorum

Yokmu başka düşüncelerini paylaşacak olan
                Terapi diye birşey duymuşluğunuz var mı ...? Veya kişisel gelişim..?
                Yoksa siz de kendine yatırım yapmayı kaynak israfı olarak anlayanlardan mısınız?
                Aynasıdır insan insanın. . !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: saf_ak View Post
                  Terapi diye birşey duymuşluğunuz var mı ...? Veya kişisel gelişim..?
                  Yoksa siz de kendine yatırım yapmayı kaynak israfı olarak anlayanlardan mısınız?
                  Her ikisinide duydum evet. Bugüne kadar boyle sıkıntılar icine girmedigim icin bir terapiste gitme ihtiyacı hissetmedim. Faydasi olacaksa giderim tabii. Zaten yorumlarinizi dusuncelerinizi merak ettigim icin ilk buraya yazdim. İnsanin kendisi icin yaptıgı hicbir seye de israf gozuyle bakmam.

Bu arada yorumunuzda kullandiginiz üslup biraz kinayeli geldi bana. Acaba benmi yanlıs anladım ?

Yorum

Dikkatli olmanı önereceğim o zaman. Evlilik bu zaman da çok zor. ayrıca kızları gerçekten iyi tanıman lazım.

Yorum

Her ikisinide duydum evet. Bugüne kadar boyle sıkıntılar icine girmedigim icin bir terapiste gitme ihtiyacı hissetmedim.
                      Bu çeşit yerlere gitme ihtiyacı hissetmediğimiz için bu hallere düşüyor olduğumuzu hep unuturuz.
                      Bu arada yorumunuzda kullandiginiz üslup biraz kinayeli geldi bana. Acaba benmi yanlıs anladım ?
                      Burasını gerçekten doğru anlamışsınız. Maalesef bu bir gerçek. Toplum olarak kendimizi geliştirmeye para harcamadığımız gibi; bu işe ayıracak zamanı bile israf olarak görüyoruz. Hasta ve kötü olmak içinse elimizden geleni ardımıza komayız...
                      Last edited by saf_ak; 24-07-2012, 08:42 PM. Reason: matbaa hatası
                      Aynasıdır insan insanın. . !

Yorum

İşleniyor...
                      X