Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sizce neyim var ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sizce neyim var ?

Merhaba arkadaşlar benim yaklaşık 4 5 aydır başım ağrıyor ve dönüyordu doktora gittim MR ve EEG çekildim hepsi çok temiz çıktı. Kan tahlilide oldum çok normal değerler dedi doktor. Fakat bende hala baş dönmesi var ve sokakta gezerken de bayılacakmış gibi hissediyorum ve kontrolümü kaybetmekten korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım ?

Kontrolümü kaybetme gibi bi durum olmaz yani demi ?

Yorum

mr eeg kan testleri temizse kafaya takmana pek gerek yok nörolojiye çıktıysan birde psikiyatride şansını dene derim

KuzuZade
      Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
      BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
      Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sosyalfobik24
        yani kendini çok zorlama, temiz çıkmışsın işte, mevsimlik birşeydir belki..
        İnşallah mevsimliktir :S

Yorum

Büyük ihtimal mevsimliktir bendede çok oluyor bu dönemde
          Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
          Yeter ki, sırtımızdan vurmasın dost bildiğimiz..

Yorum

Kontrolünü kaybetme korkusu olan birisi , kontrolünü kaybetmez . İyice takıntı haline getirme.
            rahatsızlığın var bu belli bu neyse bilgilenmen çok önemli ama bazı durumlarda senin yararına da olmayabilir. Bazı durumlar derken , bu aşamada.

Bence, Şu aşırı sıcaklar bitsin gözlemle kendini. Artarsa ve son duruma göre tedavi arayışına girersin.
            Geçmiş olsun.

Yorum

Bzen bendede oluyo, sıcaklardan olabilir, oruç tutuyosan oda etkili olabilir, testler sorunlu değilse bişey olmaz bence..
              3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

buna evham diyoruz . anksiyete bozukluğu . tabi bir psikiyatre git

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bumbadaa View Post
                  buna evham diyoruz . anksiyete bozukluğu . tabi bir psikiyatre git
                  Sağolasın kardeşim
                  Hepiniz sağolun

Yorum

İşleniyor...
                  X