Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mühendislik

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Mühendislik

Arkadaşlar ben üniversite sınavına hazırlanıyorum ve Elektrik elektronik mühendisliği okumak istiyorum.
    Çevremdekiler ve bazı forum sitelerinden bu bölümün çok saçma olduğunu ve boş yere 4 yıl okunur mu gibisinden laflar duydum.Hedefim ODTÜ'ni tutturmak fakat korkuttuğum şey o bölümü okuyan öğrenciler derslere çalışmaktan asosyal oluyorlarmış. Doğrumu bilmiyorum. Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar

Slm bende yazdığın yerde mühendislik okuyorum, elektrinik elektronikte okuyan arkadaşlarım vr, girerken sosyal değildiler, çıkarken sosyal olsunlr
    3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

neden elektrik elektronik ?
      Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . .

Yorum

Okuduğun bölümü söyler misin ? Bide ben arkadaş edinmede zorlanır mıyım ? Tüm fakülte asosyal değildir yani.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sevkl View Post
          Okuduğun bölümü söyler misin ? Bide ben arkadaş edinmede zorlanır mıyım ? Tüm fakülte asosyal değildir yani.
          Tüm fakülte asosyal ne demek yaa ))
          ODTÜ nün olanakları güzeldir.
          Şehir efsanelerine inanma

Yorum

Defne teknolojiye ilgi duyuyorum . Bu bölüm bana daha yakın geliyor

Yorum

İnş müh. okuyorum tek tercih yazmıştım zmanında sosyallerde var, mrk ettiğin varsa özelden soabilirsin..
              3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

İşleniyor...
              X