Duyuru

Collapse
No announcement yet.

neye ihtiyacım var biliyor musun..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• neye ihtiyacım var biliyor musun..

.................................................. ......
    Last edited by cansusln; 03-08-2012, 08:05 PM.

yazını okudum .çok güzel ifade etmişsin kendini.okurken kendi hislerimin tercümanı olduğunu farkettim.ben bile kendi hislerimi bukadar net ifade edemezdim.
    Aşk başlamadan güzel,
    Kalplerde heyecan
    Bakışlarda korku olduğu zaman güzel...
    Birbirimize sezdirmemek için çırpınış,
    Başkaları görmesin diye çabalayış,
    Gözlerim gözlerinin mavisine değdiği zaman...
    Aşk başlamadan güzel....

Yorum

çok teşekkür ederim..

Yorum

rica ederim .ama yazında bahsettiğin ,özlemini duyduğun erkeği bulma şansın cok düşük gibi geliyor bana.şimdiki zihniyet bambaşka.sevgi artık ikinci planda .
        Aşk başlamadan güzel,
        Kalplerde heyecan
        Aşk başlamadan güzel....

Yorum

bende aynı düşncedeyim.. yine de özlemini duymaktan alıkoyamıyorum

Yorum

evet.gercek sevgiyi arayanlar hep bir özlem içindedir.susuz bir insanın suya duyduğu özlem gibi.
            Aşk başlamadan güzel,
            Kalplerde heyecan
            Aşk başlamadan güzel....

Yorum

güzel yazmışın ve öyle biri muhakkak vardır sevgiye aşık olan ben şahsen duygusuz biriyim ama bazı yazılarını okuduğum bu sitede bir arkadaşta tam senin aradığın özellikte diye düşünüyorum belki saçma gelebilir bu söyleyişim ama içimde kalmasın ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama yinede yazayım ben İNSANİ adlı kullanıcı tanışmanı tavsiye ederim

Yorum

sadece içimi dökmeye çalışıyorum. daha önce sayfalarca yazılarla içimi dökerdim daha sonra düşünememeye başladım resmen beynim durdu dondu sanki anlatamam bi gün çok sıkıldım ve yazdım sadece. zorluyorum biraz kendimi. deniyorum neşeli hallerime dönmeyi. bunları yazıyorum falan ama tek sorunlarım keşke bunlar olsa ama değil işte. ben biriyle tanışmakda istemiyorum o anlamda. kader kısmet yapabilceim bişi yok ama ilaç kullanmadan iyileşmek istiyorum sadece
                Last edited by cansusln; 25-07-2012, 07:34 PM.

Yorum

o kadar doluyumki çok çabalıyorum. ama ilaçsız olmaz diyorlar. çok sert çıkıp, farkında olmadan sesimi yükseltip çok kalp kırmaya başladım.

Yorum

ilaca tövbe ettim:S istemiyorum kesinlikle kullanmam. başıma gelmeyen kalmadı ölü gibi olmak istemiyorum ölümden döndüm üstelik

Yorum

Yoğurt yeyip yatmalısın uyku yapar.
                      Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
                      Yeter ki, sırtımızdan vurmasın dost bildiğimiz..

Yorum

yoğurdu seviyorum aslında. hatta garip tarafı bazen iki kase yiyorum, ama cin gibiyim ben de anlamadım çok dengesizim.. ama aklımda sürekli bişiler var düşünmekten uyuyamıyorum birazda. üstelik rüyalarımada düüşndüğüm şeyler geliyor sürekli bnmleler

Yorum

zaten o yüzden içimi açmaya çalışıyorum kendimi anlatmaya, paylaşmadan gidicek şeyler değil ben delirme raddesinede çok geldim. sadece susarak tek bi noktada kaldım sölenenleri duydum ama hiç bi tepki veremedim şeytan tarafıdan dövülmekten tut in cin herşeyi gördüm şuan biraz daha rahatım ama korkuyorum yine de yalnızlıktan korkuyorum sürekli korunmamaktan korkuyorum geçmişimde yaşadıklrmdan dolayı.. sevgili anlamında değil kendi hayatım konusunda ve gerçekten herkesin kaldırabilceği şeyler olcaını zannetmiyorum

Yorum

bende de biçok rahatsızlık var. en çok Allah ı inkar ettiğimde dua ederken içimden geçen kötü sözlere karşı koyamadığım için saatlerce ağladığım oldu. onu aştım azaldı ama ne biliyim işte ne yapıcaını bilememek en kötüsü

Yorum

uzmana gittim, göründüm. ağlarken anlatırken geldi ve bana sarıldı. geçti dedi bana tamam dedi, yaşımı kendi sildi. çok şaşırmıştım. psikologumun yanındada psikiyatrist gelmişti oda bnmle seans yapmıştı baya anlattım, knştuk orda güvende hissettim ilk defa kendimi sanki artık orda kalıcakmışım gibi.

Yorum

İşleniyor...
                              X